Quote (Vismajor @ Nov 11 2020 04:00pm)
Valaki posztolja oli orditva szarok es elajulok sztorit
basszameg akkorát fostam a wcn, hogy majdnem beájultam tőle
rámjött az érzés, beszaladtam a budiba, leültem és valami iszonyat fájdalom mellett elkezdett dőlni belőlem a mérhetetlen mennyiségű fos
de annyira fájt bazdmeg, hogy levegőt alig kaptam
megpróbáltam elállítani a fosást, közben elkezdtem görnyedni, izzadni, szédülni, majd miután egy időre vége lett a folyamatnak felálltam egy gyors törlésre, és mivel szerencsére ájultam már el életemben, időben éreztem, hogy rögtön vissza kell ülni a budira, vagy elzuhanok
közben a barátnőm filmet nézett a szobában és nem jött ki az üvöltésemre(mert mindig üvöltve szarok és nem gondolta, hogy baj van), pedig jól jött volna valami segítség (legalábbis akkor azt gondoltam, utólag nem tudom mit segíthetett volna akkor)
ja mert végig üvöltöttem és nyögtem annyira fájt a fosás, meg utána a segglyukam, hogy megszólalni nem bírtam
egyre jobban erősödött az eszméletvesztés eljövetelének érzése, segítség nem jött, majd a budin ülve a sípcsontomhoz nyomtam le a fejem, hátha belemegy a vér a fejembe és jobban leszek ÉS KÖZBE ÚJRA ELKEZDTEM FOSNI
az izzadságomtól tocsogott a wc padló, már levegőt is alig kaptam az összeszorult tüdőm és az irdatlan fosszag miatt
végre abbamaradt a fosás, kirúgtam a wc ajtót és hasra vágtam magam a hideg csempére a budi előtt
kijött a leány a szobából, miután már ő is furcsállta a túlságosan ziláló, a sok üvöltéstől már-már rekedtes hangom és annyit látott, hogy iszonyat szaros picsával felfelé, lehúzott gatyával, pucéran, falfehéren fekszem a földön és levegő után kapkodok
hozott jó cukros vizet, amitől jobban is lettem és már lábra is tudtam állni (azt is kb. csak lovagló terpeszben, annyira fájt a picsám a fosástól)
geci életembe nem fostam ennyit egyszerre, mint most, nem is értem hogy jött össze.
Szerintetek mi a picsától jött rám az ájulás?
Volt veletek hasonló eset?