Quote (Jancsipapa @ 4 Nov 2020 18:46)
Hiteleket akar visszafizetni, erre te ajánlasz neki hitelt :D
Esetleg akkor akár Angliába is lelephetne, nem? :D
Ez. Nem nagyon szeretnek ujabb hitelt felvenni, korabban eljatszottam mert ezt amugy hogy kivaltottam tobbet egyre stb. de csokkenteni ugye nem sikerult :-)
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Nov 2020 18:42)
amugy nemtom mennyire legit otlet de reklamoznak most vmi lofasz kamatu szechenyi hitelt a radioban vallalkozoknak ami szabadfelhasznalasu, esetleg annak megerheti utana nezni
megmondom oszinten ennek a szechenyi meg ilyen lehetosegeknek utana se neztem melyebben mert nem akartam ujabba belefutni. Amit tudok kataskent ahhoz 1 penzugyi lezart ev kell akkor is az osszforgalom X szazalekat nezik es azalapjan itelnek meg valamit.
Nyilvan mivel idei a vallalkozas ez egyelore nem opcio. Illetve mivel mar van meglevo szemelyi hitelem, amire ugye X szazlek kamatot mar rabasztak a felvetel pillanataban azt mar akarmilyen kedvezo masik hitellel valtanam ki akkor is tobb lenne a visszafizetnivalo.
Ez a hitelkivaltas masikra akkor volt jo opcio mikor nem ft-ban volt a hiteled es elkezdett felkuszni par eve a torleszto az arfolyamingadozas miatt, nekem nem emiatt lett tobb. Hanem egyszeruen azok a kondiciok amik munkavallalokent jartak igy nem. Ezert az elsodleges cel az lenne hogy inkabb valami plusz munkaval tudjam le a picsaba az egeszet minel elobb mert elotorleszteni viszont tudom.
Biztos vannak vallalkozas felfutasat celzo lehetosegek, de most eleg elbaszott a szektor es azert felvenni ilyesmit hogy egy szemelyi hitelt letudjak nem hiszem hogy rentabilis lenne. Arra meg nem latok most eselyt hogy olyasmit tudjak vallalkozokent kivitelezni egy ilyen hitelbol hogy X szereset keressem vele amivel mindkettot letudnam belathato idon belul. Inkabb tisztaznam magam, aztan kesobb ha mar kilatasban van fejlodesi lehetoseg akkor nyulnek csak hozza.