d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Boris + Trump + Korona = Illuminati
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Nov 2 2020 05:09am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 2 Nov 2020 17:33)
nemreg hallgattam vegig egy munkatarsam elmeletet, hogy nov 3.an vege lesz a koronavirusnak, mert ezt csak az amcsi bal oldali media tolja a valasztasok miatt

aggodalomra semmi ok, egy nap es vege

Rohogok.
En bizom benne hogy Biden nyerni fog, ha meg 4 even keresztul el kell viselni Trumpot akkor valoszinuleg elmergesedik a kinai-amerikai viszony megjobban, azt meg az egesz vilag megerzi majd.. Kezdetben az Egyesult Kiralysag es az egeszsegugy, mivel ahogy masirozhat Boris meg a bandaja a brexit kapuhoz, Trump ott fog allni hogy az NHS amerikai kezbe keruljon.
Utana meg a Del-kinai tengernel fognak vergodni egy sort amig Kina rajuk nem basz egy nagyot, aztan meg majd azert fognak vergodni hogy Kina "megtamadta" oket. Abbol megint konfliktus lesz es valaszul valoszinuleg Kina beveszi Tajvant es eltakaritja az amerikai bazisokat.

De tudja a faszom, nem vagyok szakerto, ez csak egy szubjektiv velemeny.
Member
Gold: 0.00
Nov 2 2020 05:32am
Quote (Fej @ Nov 2 2020 11:45am)
én a hétvégén hallgattam meg nagynéném és mamám értekezését, hogy a kínaiak direktben fejlesztették a maszk eladások miatt:)

amúgy nyilván baromság mindkettő, de azért van némi politika szaga az egésznek, amit én pl nem értek, hogy ilyen 4%-os halálozási ráta mellett kurvára nem szokott az állam ennyire aggódni az emberekért, akkor most miért?

ma mar biztos vagyok benne, hogy a negy szazalekos halalozasi arany az kamu, nagyon keves adatunk volt meg az elejen

meg nem is az a kerdes, hogy az allam mennyire felt, hanem, hogy az emberek mennyire feltik a sajat szar eletuket, kek, a ~4% kb azt jelentene, hogy 2x dobsz egy kockaval egymas utan, es ha mindketto egyes, akkor ded, kinek kell ez?
Member
Nov 2 2020 05:38am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 2 Nov 2020 12:32)
ma mar biztos vagyok benne, hogy a negy szazalekos halalozasi arany az kamu, nagyon keves adatunk volt meg az elejen

meg nem is az a kerdes, hogy az allam mennyire felt, hanem, hogy az emberek mennyire feltik a sajat szar eletuket, kek, a ~4% kb azt jelentene, hogy 2x dobsz egy kockaval egymas utan, es ha mindketto egyes, akkor ded, kinek kell ez?

Egy kórházi fertőzésben még mindig nagyobb esélyed van meghalni mint ebben a szarban, de ráktól az autóbaleseten keresztül még lehetne sorolni az eseteket amire nagyobb az esélyed, továbbra sem értem ezt a kurva nagy aggódást az állam részéről

Meg azt sem, ha ez egy vírus helyzet akkor mi a bánatos faszért politikusok hozzák meg az érdemi döntéseket orvosok helyett
Member
Nov 2 2020 05:45am
Quote (Fej @ Nov 2 2020 12:38pm)
Egy kórházi fertőzésben még mindig nagyobb esélyed van meghalni mint ebben a szarban, de ráktól az autóbaleseten keresztül még lehetne sorolni az eseteket amire nagyobb az esélyed, továbbra sem értem ezt a kurva nagy aggódást az állam részéről

Meg azt sem, ha ez egy vírus helyzet akkor mi a bánatos faszért politikusok hozzák meg az érdemi döntéseket orvosok helyett

jo, azert az aranyok masok
autobalesetben evente hal meg egy millio ember
meg nem tartunk 1 evnel, de korona mar ezt tullepte az intezkedesek ellenere
szerintem addig fogjak tolni amig nincs vakcina, aztan, amikor lesz nyugodtan kijelenthetjuk, hogy orban kiraly ettol is megvedte a magyar nepet ))
Member
Gold: 5,302.77
Nov 2 2020 05:57am
Quote (Fej @ Nov 2 2020 12:38pm)

A legjobbat próbálják kihozni a 22-es választásokra. A jelenlegi számok mellett már rég kijárási korlátozásnak és távoktatásnak kellene lennie Mo-n is, de a kormány próbálja elodázni, amíg csak lehet, mert a tavaszi adatok alapján tisztán látszik, hogy ismét százezrek mennének tönkre. És, ha a te kormányzásod alatt megy tönkre százezer ember, az mínusz százezer szavazat (és akkor a hozzátartozókat még nem is vettük figyelembe).
Sajnos ennyire egyszerű a (fidesz) politika.

A kérdésedre pedig az a válasz, hogy a jelenlegi kormány - természetéből adódóan - nem igazán tűri a kritikát, ezért a fontos pozíciókat nem szakemberek, hanem pártkáderek töltik be.

This post was edited by -joey- on Nov 2 2020 05:59am
Member
Gold: 21,598.00
Nov 2 2020 06:01am
kurvára örülök h glasgow sokkal progresszívebb volt és már augusztusban mondták h csak online oktatás lesz

ha borison múlt volna, kiutazok szeptemberben, lerakok 6 havi lakbért aztán két hét múlva bejelenti h csak online oktatás lesz
Member
Gold: 6,352.66
Nov 2 2020 08:18am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 2 Nov 2020 12:45)
jo, azert az aranyok masok
autobalesetben evente hal meg egy millio ember
meg nem tartunk 1 evnel, de korona mar ezt tullepte az intezkedesek ellenere
szerintem addig fogjak tolni amig nincs vakcina, aztan, amikor lesz nyugodtan kijelenthetjuk, hogy orban kiraly ettol is megvedte a magyar nepet ))

de akit elut 1 auto, es megdoglik, azt remelhetoleg autobaleseteshez soroljak, akkoris, ha aidses volt.
koronanal sajons pont forditva van, ha elkaptad a koronat, es meghalsz 120evesen vegelgyengulesben, akkoris azt hozzak ki, hogy rip in korona :wacko:
Member
Gold: 1,630.69
Nov 2 2020 08:25am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Nov 2 2020 03:18pm)
de akit elut 1 auto, es megdoglik, azt remelhetoleg autobaleseteshez soroljak, akkoris, ha aidses volt.
koronanal sajons pont forditva van, ha elkaptad a koronat, es meghalsz 120evesen vegelgyengulesben, akkoris azt hozzak ki, hogy rip in korona :wacko:

sok helyen elvileg kapnak extra penzt a korhazak kovid betegek/halottak utan, igy nyilvan azt irjak a jelentesbe
Member
Gold: 80.00
Nov 2 2020 09:30am
kacsalábon forgó fasz
Member
Gold: 43.51
Nov 2 2020 02:03pm
piszkosgecis
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll