d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Függőség
Prev12349Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Apr 4 2020 04:06am
Quote (25centis @ Apr 4 2020 12:02pm)
ajanlj fel neki helyette jobb tevékenységet.

csinalj neki egy livejasminos accountot es tolts ra neki 1000 kreditet, illetve bookmarkolj be neki par méretes szerszámmal megáldott shemale streamert. seperc alatt lefogja tenni a füvet és helyette a gondolatait majd a gigantikus shemale faszok leszopásán való fantáziálás fogja lekötni

win-win, elhagyja a degenerált füvezést és helyette egy teljesen elfogadható, hétköznapi és normális hobbija lesz, amelyből mindenki profitál

ez itt egy univerzalis igazsag
Member
Gold: 122.92
Apr 4 2020 04:23am
Quote (25centis @ Apr 4 2020 12:02pm)
ajanlj fel neki helyette jobb tevékenységet.

csinalj neki egy livejasminos accountot es tolts ra neki 1000 kreditet, illetve bookmarkolj be neki par méretes szerszámmal megáldott shemale streamert. seperc alatt lefogja tenni a füvet és helyette a gondolatait majd a gigantikus shemale faszok leszopásán való fantáziálás fogja lekötni

win-win, elhagyja a degenerált füvezést és helyette egy teljesen elfogadható, hétköznapi és normális hobbija lesz, amelyből mindenki profitál

az első sornál még el is hittem
röhögök
Member
Gold: 1,015.00
Apr 4 2020 04:42am
Quote (josheide @ Apr 4 2020 10:59am)
Sziasztok!

Tudom, hogy a legjobb helyre jövök, mert a hunsub mindenhez ért. Hát szakértsétek meg a helyzetem!

Szóval az egyik lakótársam elég sok füvet szív...

Most nem az ilyen lófaszpatrik adagokról beszélek. Tacsi is elismerően csettintene azokon a mennyiségeken amik a házban heti szinten elfogynak.

Konkrétan, az elmúlt 10 napban elpattintott 23 grammot, tegnap este pedig meg is vette a következő 28-at.

De egy átlag hónapban is elmegy neki 45-50g

Mást nem tol, csak iszonyat sokat tép, és közben all day everyday gamel.

Amúgy IT supportban dolgozik, de részben a járvány miatt elvesztette a munkáját, és így most kurvára unatkozik (a járvány végéig nem tud kezdeni a kövi helyen).

Tudom nem vagyok az anyja, nem szólhatok bele az életébe, de félek, hogy túltolja és szétesik. Amúgy jó lakótárs!

Nagyjából ugyanezt a mennyiséget toltam, amikor feltettem magamnak a kérdést, hogy meddig lehet ezt tolni, sok örömöt nem lel már benne, csak a megszokás valószínűleg és ezért alattomos a fű, mert akkora kárt nem tesz benned, mint az alkohol (értsd nem vagy halálodon másnap), viszont sunyi módon mindig ott van a kérdés, beszívjak-e?
Én mondjuk melóztam és tanultam mellette és már rég beismertem, hogy bizony függő vagyok.
Megkérdezném, hogy ő hogy látja ezt a dolgot, illetve ezt akarja-e csinálni, vagy egyszerűen csak a szorongást vezeti le ebben a formában.
Ha ő nem akar vele kezdeni semmit, én akkor is elmondanám azt az egy gondolatot kicsit jobban kifejtve, amit te is leírtál.
Addig elég szoppancs lesz elindulni bármerre is, amíg a közelben bármikor elérhető a fű.
Vannak-e rövid, közép és hosszú távú céljai? Ezeket ő hogyan látja, sikerülni fog-e? A múltban mennyire sikerült ezeket elérni?
Nekem nem ment a mértéktartás, addig szívtam amíg volt. Leállni nem annyira egyszerű, de nem is lehetetlen. Az első két hét pokol, nem fog tudni aludni, ezeket az energiákat nagyon tudatosan le kell vezetni.
Egy munka elveszítése nagyon keményen leszívja az embert érzelmileg, olyan mintha megcsalnának, függetlenül attól, hogy tudjuk, hogy a vírustól van.
Normális napirend kell, amihez tartja magát, ha megbotlik, nem kell előlről kezdeni az egészet, hibázni lehet, csak tanulni kell belőle.
Racionális érveket megpróbálnék felsorakoztatni, ez legfőképp az anyagi része. Egyszerűen kiszámolható, hogy a megtakarított pénzből, ki tudja-e húzni szeptemberig ugyanezzel az életmóddal, ezzel akár másokra is plusz terhet rakhat, gondolom azért ez is benne van az aggódásodban.
Ha vevő rá, akkor próbáljatok meg tartani 1-2 napot, amikor nem nyúl fűhöz, lévén ezt könnyen tudod ellenőrizni. Nézzetek egy évad sorozatot együtt és kiderül. Ha esetleg be akar szívni, szívjon, szarul fogja magát érezni, mert valószínűleg a legfőbb problémája a szorongás.
Ha viszont tényleg érzi, hogy valaki segíteni akar neki (problémát megoldani), akkor simán lehet ez változtatni.
15 év után hagytam abba, először kereken egy hónapig bírtam, elszívtam pár grammot februárban azóta meg semmit.
A vírus kitörése óta meg fel sem merült bennem, tudnám, hogy előhozná a pánikbetegségem.
Member
Gold: 5,302.77
Apr 4 2020 07:20am
Engem Máté papa véleménye érdekelne.
Member
Gold: 280.00
Apr 4 2020 07:22am
egy baratno lehet jot tenne neki, vagy barmi ami kicsit kiszakitja a gamelesbol
Member
Gold: 5,302.77
Apr 4 2020 07:24am
Quote (anyd @ Apr 4 2020 03:22pm)
egy baratno lehet jot tenne neki, vagy barmi ami kicsit kiszakitja a gamelesbol

Román tündérkék pl.
Member
Gold: 280.00
Apr 4 2020 07:26am
amugymeg [X] 200 micro lsd
Member
Gold: 1,630.69
Apr 4 2020 08:40am
Quote (josheide @ Apr 4 2020 10:59am)
Sziasztok!

Tudom, hogy a legjobb helyre jövök, mert a hunsub mindenhez ért. Hát szakértsétek meg a helyzetem!

Szóval az egyik lakótársam elég sok füvet szív...

Most nem az ilyen lófaszpatrik adagokról beszélek. Tacsi is elismerően csettintene azokon a mennyiségeken amik a házban heti szinten elfogynak.

Konkrétan, az elmúlt 10 napban elpattintott 23 grammot, tegnap este pedig meg is vette a következő 28-at.

De egy átlag hónapban is elmegy neki 45-50g

Mást nem tol, csak iszonyat sokat tép, és közben all day everyday gamel.

Amúgy IT supportban dolgozik, de részben a járvány miatt elvesztette a munkáját, és így most kurvára unatkozik (a járvány végéig nem tud kezdeni a kövi helyen).

Tudom nem vagyok az anyja, nem szólhatok bele az életébe, de félek, hogy túltolja és szétesik. Amúgy jó lakótárs!

Haverom is hasonlo helyzetben van, ö mondjuk havonta "csak" 40 grammot sziv. Ugy döntöttem nem szolok neki emiatt, szerintem tudja magarol hogy ez nem jo igy.
Member
Gold: 1,593.00
Apr 4 2020 09:10am
Quote (-joey- @ 4 Apr 2020 21:20)
Engem Máté papa véleménye érdekelne.

Keses.
Member
Gold: 14,756.31
Apr 4 2020 09:31am
elég szar zözije lehet ha ennyit szív belőle
mondom ezt 12év masszív tapasztalattal
sokat tudok regélni a hosszútávú negatív hatásairól, majd kifejtem