Quote (SteelMeetsSteel @ Nov 19 2019 06:20pm)
es mi ujsag van veled, meselj
Érzem benne az iróniát, de legyen...

felnőttem és magam sem értem a lassan évtizeddel ezelőtti dolgokat =) pl hogy mit szívtam fel magam a hülyeségen vagy miért is volt imponáló bizonyos emberek mentalitása stílusa

sok sok évig picit sem érdekelt egy játék sem, de megváltoztak a dolgok körülöttem és kelett valami amivel néha leköthetem magam. Ezért 19' közepe fele elkezdtem a D3at

hamar sikerült megunni mert nem sok újat adott plusz nem hozta a d2 szellemét sem. Hát ez van. Valahogy ide keveredtem a subra és itt vagyunk.

Quote (lllllll @ Nov 19 2019 06:49pm)
Momentumos kell lenned vagy DK-s. Ennyi. Néha írd le mennyit keresel Angliában mert ugye itt élhetetlen minden a diktátor miatt. Persze jön a reply, hogy "én programozással hatszor ennyit keresek". Később nyiss egy topicot, hogy ki mivel eszi a tükörtojást, villa avagy kiskanál. Válasz: anyád. További lehetőség még Momentumos YT videók belinkelése, az sem árt, ha veszel pénzért csillogó-villogó avatart amit leszar mindenki. Ha ezekből egyik sem jön be, használd az ütő kártyát: ha valaki szóba hozza a D2-t, írt válaszként, hogy "ti még toljátok ezt a szart?"
Jó tippek.

Quote (TassassinHc @ Nov 19 2019 07:57pm)
wb
+1
btw, miért volt egyáltalán kiközösítve, hogy újra be kelljen fogadni?
Hamarosan kiderül egy új topikban =) amúgy ty a wb-t