KÖSZI MINDENKINEK

Quote (ZooLA @ Wed, Apr 25 2007, 08:17pm)
Quote (David_ibolykane @ Wed, 25 Apr 2007, 21:07)
hát elkezdek lineagézni, de a szabadidőm inkább a bnőmre fordítom

és thx
officialon vagy tort szerveren? mert ha utobbi akkor keress meg, tudok egy nagyon jo lowrate (3x) szervert, jo gm gardaval.
a legtobb playerrel rendelkezo magyar server, nincs lagg, nincs bugolas etcetc... es most allnak at interlude-ra.
tervezzuk mi is h esetleg offon fogunk jatszani, csak offon annyira lassu a fejlodes, es annyira nincs penzed h egy komoly klan nelkul eselytelen h a 2. kasztvaltoig eljuss 1 honap alatt...
én 70×es rates szerveren jáccok... full pvp, nincs lagg, 300an jáccanak rajta, ami nekem elég... l2signs ( ofc tört )
Játékra semmiképp nem akarok pénzt kidobni, szal offot elfelejtem

Nekem 3×-os rate nekem kevés

Napi max 1 órát lineagézom, szal inkább funolok a 70× rates szerveren... 1 hét alatt megvan a lvl 80, majdnem fullos cuccok ( GM shopban mindent lehet venni )
Utálok lassan fejlődni... én PvP player vok minden gameben, ahol inkább a skill számít és nem a cucc

Jah és ha megunom a karim, semmiperc alatt összedobok egy újjat

3× os rates szerver akkor jó, ha jó baráti társaság van, akikkel leültök, partyztok és nyomjátok a bossokat és 1ütt öltök mindenkit

atm én senkit nem ismerek ott ahol jáccok, épp ezért jó h gyorsan megvan a lvl 80