Quote (CyberPunk666 @ Jul 20 2015 09:37pm)
Nagyon szép kilátás pesten? Mondjuk valamelyik pincekocsmában lehet.
Állóhajó? Egyszer voltam a spoon hajón egy 18. születésnapot ünnepelni. 10 főre fél millió felett lett egy 4-5 órás szórakozás. :D
belváros és kellemes terasz? autók vannak ott meg por és húgy az utcán, ilyen a belváros.
Ha ezekre vágysz amiket leírtál, akkor inkább kertváros vagy közvetlen agglomeráció. A belvárosban normálisan kintit nem fogsz találni.
belvárosban kintre ülni gusztustalan.
ehh
Quote (HunIndex @ Jul 20 2015 08:58pm)
BP-n szeretnénk elmenni valami kellemes étterembe megünnepelni a végzésem. Én egy olyan éttermet szeretnék, amiből nagyon szép a kilátás.
Gondoltunk arra, hogy sétahajón ebédeljünk, de engem az zavar, hogy az 1,5 óra és utána le kell takarodni a hajóról. Álló hajóban is gondolkodtunk, de nem szeretnék egyből emellett leragadni.
Szóval ajánljatok valami szép éttermet, amiből nagyon szép kilátás nyílik, vagy kellemes terasza van, kellemes helyen van a belvárosban, vagy valami hasonló.
ott van pl:. a hemmingway, a feneketlen tó partján van, elég jó hely
spoon lounge-nál valószínűlegg jobb kilátást nem fogsz találni, a kajáról sem hallott rosszat a barátnőm eddig (én meg semmit)
érdemes szétnézni a várnegyedben, azoknak is elég szép a kilátása, mondjuk egy átlag háztartás havi szükségletét el lehet költeni
sajnos én ilyen helyekre nem nagyon járok, szóval hirtelen ennyi böffent föl, ha eszembe jut valami akkor majd még beírom
egyébként gugel a barátod:
http://welovebudapest.com/kavezok.ettermek/gasztro.es.panorama.budapest.legszebb.ettermi.kilatasai