d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Burzsoák Gyülekezzetek
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 133.37
Jul 20 2015 02:24pm
A trófeát akarnám elkerülni. Ezt kihagytam.

@joshie: jöhet az is
Member
Gold: 1.00
Jul 20 2015 02:37pm
Quote (HunIndex @ 20 Jul 2015 21:58)
BP-n szeretnénk elmenni valami kellemes étterembe megünnepelni a végzésem. Én egy olyan éttermet szeretnék, amiből nagyon szép a kilátás.
Gondoltunk arra, hogy sétahajón ebédeljünk, de engem az zavar, hogy az 1,5 óra és utána le kell takarodni a hajóról. Álló hajóban is gondolkodtunk, de nem szeretnék egyből emellett leragadni.
Szóval ajánljatok valami szép éttermet, amiből nagyon szép kilátás nyílik, vagy kellemes terasza van, kellemes helyen van a belvárosban, vagy valami hasonló.

Nagyon szép kilátás pesten? Mondjuk valamelyik pincekocsmában lehet.

Állóhajó? Egyszer voltam a spoon hajón egy 18. születésnapot ünnepelni. 10 főre fél millió felett lett egy 4-5 órás szórakozás. :D

belváros és kellemes terasz? autók vannak ott meg por és húgy az utcán, ilyen a belváros.

Ha ezekre vágysz amiket leírtál, akkor inkább kertváros vagy közvetlen agglomeráció. A belvárosban normálisan kintit nem fogsz találni.

belvárosban kintre ülni gusztustalan.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 20 2015 02:38pm
Member
Gold: 5,390.00
Jul 20 2015 02:49pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 20 2015 09:37pm)
Nagyon szép kilátás pesten? Mondjuk valamelyik pincekocsmában lehet.

Állóhajó? Egyszer voltam a spoon hajón egy 18. születésnapot ünnepelni. 10 főre fél millió felett lett egy 4-5 órás szórakozás. :D

belváros és kellemes terasz? autók vannak ott meg por és húgy az utcán, ilyen a belváros.

Ha ezekre vágysz amiket leírtál, akkor inkább kertváros vagy közvetlen agglomeráció. A belvárosban normálisan kintit nem fogsz találni.

belvárosban kintre ülni gusztustalan.

ehh

Quote (HunIndex @ Jul 20 2015 08:58pm)
BP-n szeretnénk elmenni valami kellemes étterembe megünnepelni a végzésem. Én egy olyan éttermet szeretnék, amiből nagyon szép a kilátás.
Gondoltunk arra, hogy sétahajón ebédeljünk, de engem az zavar, hogy az 1,5 óra és utána le kell takarodni a hajóról. Álló hajóban is gondolkodtunk, de nem szeretnék egyből emellett leragadni.
Szóval ajánljatok valami szép éttermet, amiből nagyon szép kilátás nyílik, vagy kellemes terasza van, kellemes helyen van a belvárosban, vagy valami hasonló.

ott van pl:. a hemmingway, a feneketlen tó partján van, elég jó hely
spoon lounge-nál valószínűlegg jobb kilátást nem fogsz találni, a kajáról sem hallott rosszat a barátnőm eddig (én meg semmit)
érdemes szétnézni a várnegyedben, azoknak is elég szép a kilátása, mondjuk egy átlag háztartás havi szükségletét el lehet költeni

sajnos én ilyen helyekre nem nagyon járok, szóval hirtelen ennyi böffent föl, ha eszembe jut valami akkor majd még beírom

egyébként gugel a barátod:
http://welovebudapest.com/kavezok.ettermek/gasztro.es.panorama.budapest.legszebb.ettermi.kilatasai
Member
Jul 20 2015 02:58pm
Quote (jarabekg @ 20 Jul 2015 22:49)
spoon lounge-nál valószínűlegg jobb kilátást nem fogsz találni, a kajáról sem hallott rosszat a barátnőm eddig (én meg semmit)

50k-ból nem lehet jóllakni és becsípni, de biztos van értelme kicsit szürcsölni meg kicsit kóstolni egy közmunkás havi bérénél is több pénzért.

Egyébként mondj már egy helyet a belvárosban, ahova ki lehet ülni és nem gusztustalan... (nem járnak autók és nem hugyoztatja oda egy csomó gyökér a kutyáját)

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 20 2015 02:59pm
Member
Gold: 6,373.20
Jul 20 2015 03:06pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 20 2015 09:58pm)
50k-ból nem lehet jóllakni és becsípni, de biztos van értelme kicsit szürcsölni meg kicsit kóstolni egy közmunkás havi bérénél is több pénzért.

Egyébként mondj már egy helyet a belvárosban, ahova ki lehet ülni és nem gusztustalan... (nem járnak autók és nem hugyoztatja oda egy csomó gyökér a kutyáját)

mert mi van ha járnak autók? mindenhol járnak autók
nem hinném hogy egy elegáns/jó étterem közvetlen közelébe engednék hogy hugyoztassák a kutyákat meg büdös legyen és kosz
de ezt csak én gondolom
Member
Jul 20 2015 03:09pm
Quote (XxPiTyUkAxX @ 20 Jul 2015 23:06)
mert mi van ha járnak autók? mindenhol járnak autók
nem hinném hogy egy elegáns/jó étterem közvetlen közelébe engednék hogy hugyoztassák a kutyákat meg büdös legyen és kosz
de ezt csak én gondolom

Gondolom te nem laktál még Budapest belvárosában...

Szerintem meg undorító, hogy ahol eszem, ott 3 méterre mennek el folyamatosan az autók, verik fel a port meg mindent és az száll rá a kajámra, de mindenkinek mások az igényei.
Én egy kellemes kiülős teraszt úgy képzelek el, hogy nyugodt helyen sok növénnyel a környezetben, folyamatos városi háttérzaj nélkül...

De kinek mi...

Az odahugyozásról meg ennyit, hogy szerinted mégis mit csinálhatna ellene az étterem, mindig álljon ott valaki és kergesse el azokat az embereket, akik az étterem mellett hagyják hugyozni a kutyát? Megoldhatatlan. A kutya megáll és telibetolja a járdát fél méterre tőled, az utcán, ahol eszel...
Ez budapest belvárosa. Az V és VII kerületek biztosan, de szerintem a VI sem különb.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 20 2015 03:11pm
Member
Gold: 33,265.80
Jul 20 2015 03:16pm
Quote (HunIndex @ 20 Jul 2015 21:24)
A trófeát akarnám elkerülni. Ezt kihagytam.

@joshie: jöhet az is

Nekem a kedvenc helyeim pesten:

Pozsonyi kisvendeglo - epik camamberttel toltott marhahatszinuk van, afonyalekvarral ~2500 forint korul (Ujlipotvaors).

Nika - nagyon reform kajaik vannak, nagyon reform belsovel, valahol az Astoriatol nem messze - kicsit dragabb

Kandallo - a legjobb burger Pesten, jara ajanlotta, 2500 forint a libamajas hamburger (7. ker)

Member
Gold: 6,373.20
Jul 20 2015 03:17pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 20 2015 10:09pm)
Gondolom te nem laktál még Budapest belvárosában...

Szerintem meg undorító, hogy ahol eszem, ott 3 méterre mennek el folyamatosan az autók, verik fel a port meg mindent és az száll rá a kajámra, de mindenkinek mások az igényei.
Én egy kellemes kiülős teraszt úgy képzelek el, hogy nyugodt helyen sok növénnyel a környezetben, folyamatos városi háttérzaj nélkül...

De kinek mi...

Az odahugyozásról meg ennyit, hogy szerinted mégis mit csinálhatna ellene az étterem, mindig álljon ott valaki és kergesse el azokat az embereket, akik az étterem mellett hagyják hugyozni a kutyát? Megoldhatatlan. A kutya megáll és telibetolja a járdát fél méterre tőled, az utcán, ahol eszel...
Ez budapest belvárosa. Az V és VII kerületek biztosan, de szerintem a VI sem különb.

nem laktam a belvárosban de voltam rengetegszer mindenféle helyen és nem láttam port szállni a kajámra és az autók sem zavartak, ráadásul kutyahúgyszagot sem másmilyen bűzt sem éreztem
én csak azt látom hogy te nagyon utálod és úgy fested le mintha valami rioi nyomornegyed lenne
ha ennyire gáz lenne a helyzet már rég tönkrement volna a legtöbb hely, mert senki sem akarna ott enni ha tényleg ilyen körülmények lennének
de ez csak az én véleményem
Member
Jul 20 2015 03:19pm
Quote (josheide @ 20 Jul 2015 23:16)
Kandallo - a legjobb burger Pesten, jara ajanlotta, 2500 forint a libamajas hamburger (7. ker)

Ide el fogok látogatni, köszi a tippet.
De bent fogok leülni :)
Member
Jul 20 2015 03:22pm
Quote (XxPiTyUkAxX @ 20 Jul 2015 23:17)
nem laktam a belvárosban de voltam rengetegszer mindenféle helyen és nem láttam port szállni a kajámra és az autók sem zavartak, ráadásul kutyahúgyszagot sem másmilyen bűzt sem éreztem
én csak azt látom hogy te nagyon utálod és úgy fested le mintha valami rioi nyomornegyed lenne
ha ennyire gáz lenne a helyzet már rég tönkrement volna a legtöbb hely, mert senki sem akarna ott enni ha tényleg ilyen körülmények lennének
de ez csak az én véleményem

Nem arra gondoltam, hogy olyan lesz a kajád, mintha marékkal szórnák bele.
Hanem arra, hogy ott van az aszfalton a por, kis olaj, kicsi szar, és nagyon finoman verik fel az autók, ami szépen száll mindenre.

Nem állítottam be rioi nyomornyegyednek, de szerintem akkor is gusztustalan. De ez van, van akit nem érdekel ,megélnek belőlük.
Mindenkinek mások az igényei, van aki nem fürdik minden nap, van aki meg kiül a forgalom mellé enni és ott töltetni az idejét.

De már unom, szóval jóéjt.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 20 2015 03:22pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll