d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Széna Topikja > Te Mit Csinálnál Ha Megnyernéd A Lottón
Prev123410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Apr 21 2015 02:27am
én valószínűleg befektetnék egy 5-6 helyre amit ajánlanak, hogy biztos, meg vennék egy 20 hektár földet, beépíteném meg berendezném, és csinálnék egy bazi nagy faszán megcsinált airsoft pályát nemzetközi játékokra, vennék helikoptereket meg minden szart, hogy kúl legyen, építenék mellé valami szállást is ahol el lehetne szállásolni egy rakás embert, aztán ott ha éppen nincs játék szervezve még ilyen nyári táborokat is lehetne nyomatni, meg eköré egész sokmindent lehet még építeni, szerintem elég profitáló lehetne ez. Meg valami e-sport beruházást is tolnék, abban is elég sok a kiaknázatlan lehetőség. Lehet kéne építeni egy gyárat is (már airsoft), de ahhoz piacelemezni is kéne, hogy tudnám elég olcsón árulni a dolgaim ahhoz, hogy megérje innen vennie az európaiaknak kína helyett
Párszáz milliót valami svájci bankba elraknék, az azért csak nem csődöl be.
Pénzt csak úgy nem adnék senkinek anyámon kívül, mert szerintem annak semmi értelme, hogy hozzábaszok valakihez pár milliót aztán ha elfogyott ugyan ott van, adnék inkább munkát az ismerőseimnek jó fizetéssel, vagy ha van valami jó ötlete amivel vállalkozni akar akkor abba fektetnék pénzt

ja meg megvenném a kibaszott kórházat itt amit beakarnak már zárni és ingyen működne, rohadjon meg a fidesz

This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 21 2015 02:31am
Member
Gold: 411.00
Apr 21 2015 02:32am
amugy lakasokat vennek itt szeirntem
meg redbull meg top ramen reszvenyeket
esetleg 30-40 milliobol futtatnek par quake tournamentet
a maradekbol meg vennek terrorblade arcanakat es felraknam oket a docler moernjiksdnfsra amikor a cloud9 ellen jatszanak
Member
Gold: 411.00
Apr 21 2015 02:33am
Quote (Cpt_Ghost @ 21 Apr 2015 10:27)
én valószínűleg befektetnék egy 5-6 helyre amit ajánlanak, hogy biztos, meg vennék egy 20 hektár földet, beépíteném meg berendezném, és csinálnék egy bazi nagy faszán megcsinált airsoft pályát nemzetközi játékokra, vennék helikoptereket meg minden szart, hogy kúl legyen, építenék mellé valami szállást is ahol el lehetne szállásolni egy rakás embert, aztán ott ha éppen nincs játék szervezve még ilyen nyári táborokat is lehetne nyomatni, meg eköré egész sokmindent lehet még építeni, szerintem elég profitáló lehetne ez. Meg valami e-sport beruházást is tolnék, abban is elég sok a kiaknázatlan lehetőség. Lehet kéne építeni egy gyárat is (már airsoft), de ahhoz piacelemezni is kéne, hogy tudnám elég olcsón árulni a dolgaim ahhoz, hogy megérje innen vennie az európaiaknak kína helyett
Pénzt csak úgy nem adnék senkinek anyámon kívül, mert szerintem annak semmi értelme, hogy hozzábaszok valakihez pár milliót aztán ha elfogyott ugyan ott van, adnék inkább munkát az ismerőseimnek jó fizetéssel, vagy ha van valami jó ötlete amivel vállalkozni akar akkor abba fektetnék pénzt

ja meg megvenném a kibaszott kórházat itt amit beakarnak már zárni és ingyen működne, rohadjon meg a fidesz

nem hiszem hogy a korhazzal egyutt mindez tul bosegesen kijonne 4milliardbol
Member
Gold: 1.00
Apr 21 2015 02:34am
Quote (Cpt_Ghost @ 21 Apr 2015 10:27)

Szerintem nem igazán érzed, hogy 4 milliárd mire is elég...
Egy kórház üzemeltetésére pillanatok alatt elmenne az egész.
Member
Gold: 80.00
Apr 21 2015 02:34am
Quote (SummertimeClothes @ 21 Apr 2015 10:33)
nem hiszem hogy a korhazzal egyutt mindez tul bosegesen kijonne 4milliardbol

nyilvan nem egyszerre mindent :$
Quote (CyberPunk666 @ 21 Apr 2015 10:34)
Szerintem nem igazán érzed, hogy 4 milliárd mire is elég...
Egy kórház üzemeltetésére pillanatok alatt elmenne az egész.

jó a kórházat csak poénból írtam bele

mellesleg ilyeneket, hogy gyár nyilván nem full egyedül csinálna az ember, nem én lennék az egyedüli shareholder, csak ha geci sok pénze van az embernek, akkor azért lehet befektetőket is találni, ha jól adod elő magad
meg az se árt, ha konkrétan olyanok is vannak a befektetésben akik értenek is az ilyen dolgokhoz, én csak a lóvét tudom beletolni kb :D

This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 21 2015 02:39am
Member
Gold: 1.00
Apr 21 2015 02:36am
btw nem nagyon tudom, hogy mit kezdenék 4 milliárddal.

Vennék egy kertes házat, két autót, szélessávú netet, egy jó számítógépet, berendezném a lakást, lenne medence és ennyi.
Utazni nem szeretek és nem vágyom semmi százmilliós szarra.

Meg akkor kényelmesen tanulgatnék, néha dolgozgatnék a szakmában. Vállalkozást nem csinálnék, mert minek. Bár ahhoz lehet meglenne a kedvem később, de akkor amúgy is valami olyan lenne, amihez úgysem kell nagy töke.

Mi a faszt lehetne kezdeni 4 milliárddal?

Odaadnám inkább seneenek a nagyját.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 21 2015 02:38am
Member
Gold: 343.00
Apr 21 2015 02:37am
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 21 2015 08:34am)
jó a kórházat csak poénból írtam bele

ja túl sok pénzt zabál

kórház minek kórház
baszódjon meg mindenki
igaza van a fidesznek
:XD

ha van pénze menjen magánrendelőbe; ha meg nincs akkor annyit is ér amire vitte, haljon meg
Member
Gold: 343.00
Apr 21 2015 02:39am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 21 2015 08:36am)
btw nem nagyon tudom, hogy mit kezdenék 4 milliárddal.

Vennék egy kertes házat, két autót, szélessávú netet, egy jó számítógépet, berendezném a lakást, lenne medence és ennyi.
Utazni nem szeretek és nem vágyom semmi százmilliós szarra.

Meg akkor kényelmesen tanulgatnék, néha dolgozgatnék a szakmában. Vállalkozást nem csinálnék, mert minek. Bár ahhoz lehet meglenne a kedvem később, de akkor amúgy is valami olyan lenne, amihez úgysem kell nagy töke.

Mi a faszt lehetne kezdeni 4 milliárddal?

Odaadnám inkább seneenek a nagyját.

na eddig ez a legnormálisabb elképzelés az összes közül
:XD
Member
Gold: 710.00
Apr 21 2015 02:47am
beraknám az egészet a házba és ugyanugy poéznék tovább
éjszaka meg a milliárdokon aludnék
Member
Gold: 23,656.52
Trader: Trusted
Apr 21 2015 02:47am
4 milliárd-ból
- 500 milla családnak (lekötögteve úgy, hogy x évente férhessenek x millióhoz), nem vagyunk túl sokan, majdnem 100 milla jutna / ág.
- 1 milliárd, a világ 3 legnagyobb bankjába szétosztva.
- 1 milliárdból különböző országokban vennék lakásokat (kiadnám őket) és/vagy földterületet.
- 500 millát elköltenék lakás, kocsi, motor, nyaraló, berendezés, stb.
- 500 millát meg eljótékonykodnék.
- A maradékot meg nem kötném le, viszonylag könnyen hozzáférhetővé tenném és befektetném ebbe-abba, lehet csinálnék valami vállalkozást.

De évekig csak utazgatnék, meg tanulnék.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123410Next
Add Reply New Topic New Poll