Quote (Cpt_Ghost @ 21 Apr 2015 10:27)
én valószínűleg befektetnék egy 5-6 helyre amit ajánlanak, hogy biztos, meg vennék egy 20 hektár földet, beépíteném meg berendezném, és csinálnék egy bazi nagy faszán megcsinált airsoft pályát nemzetközi játékokra, vennék helikoptereket meg minden szart, hogy kúl legyen, építenék mellé valami szállást is ahol el lehetne szállásolni egy rakás embert, aztán ott ha éppen nincs játék szervezve még ilyen nyári táborokat is lehetne nyomatni, meg eköré egész sokmindent lehet még építeni, szerintem elég profitáló lehetne ez. Meg valami e-sport beruházást is tolnék, abban is elég sok a kiaknázatlan lehetőség. Lehet kéne építeni egy gyárat is (már airsoft), de ahhoz piacelemezni is kéne, hogy tudnám elég olcsón árulni a dolgaim ahhoz, hogy megérje innen vennie az európaiaknak kína helyett
Párszáz milliót valami svájci bankba elraknék, az azért csak nem csődöl be.
Pénzt csak úgy nem adnék senkinek anyámon kívül, mert szerintem annak semmi értelme, hogy hozzábaszok valakihez pár milliót aztán ha elfogyott ugyan ott van, adnék inkább munkát az ismerőseimnek jó fizetéssel, vagy ha van valami jó ötlete amivel vállalkozni akar akkor abba fektetnék pénzt
ja meg megvenném a kibaszott kórházat itt amit beakarnak már zárni és ingyen működne, rohadjon meg a fidesz
Szerintem nem igazán érzed, hogy 4 milliárd mire is elég...
Egy kórház üzemeltetésére pillanatok alatt elmenne az egész.