d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Noi Egyenloseg > Vitatopic
Prev123425Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 411.00
Mar 8 2015 05:35pm
egy no sosem erezheti azt az erzest, amikor nem aranyos baratno
innentol kezdve szerintem ertelmet is veszti a tema
Member
Gold: 0.00
Mar 8 2015 06:10pm
jogaink nyilván egyenlőek, de ettől még nem leszünk egyenlőek

Quote (beni @ Mar 8 2015 11:21pm)
http://www.hir24.hu/belfold/2013/01/06/munkaban-az-elso-noi-mentoapolok/

Személyesen ismerem az egyik csajt a videóban. Anno több hír is foglalkozott velük, ahol rendre elmondták, hogy milyen igazságtalan, hogy nők nem lehetnek mentőápolók, holott ők mindent el tudnak végezni, amit egy férfi.

A videó után gratuláltam a felvételhez és kérdeztem, hogy mik a tapasztalatok. Bevallotta, hogy egy hétig (!) vonultak így, de igazából annyi a részeg, beszológatós vagy 120 kg-s beteg, hogy fiúk nélkül nem mernek az éjszakában együtt vonulni. A vicc, hogy nem is sajnálta, hogy így alakult, hanem külön kifejtette, hogy milyen hülyeség az egész elképzelés (mintha nem ő kardoskodott volna a tv-ben pont az ellentétével).

Quote (Cpt_Ghost @ Mar 8 2015 11:27pm)
szerintem az emberek csak egy bizonyos mértékig egyenlőek, azon felül pedig kurvára nem, női egyenjogúság ugyan ez, nem vagyunk egyenlőek, van munka amit egy átlag nő nem tud elvégezni úgy mint egy átlag férfi, vica versa, ha echte ugyan azt a munkát végzik akkor természetesen kapják meg ugyan azt a fizetést, de az hogy a bértárgyaláson nem mernek magasabb bért kérni senki másnak nem a dolga rajtuk kívül. Meg amúgyis, hol a nőknek vannak előnyei, hol a férfiaknak, ki van azért balanceolva az élet, ezek a mozgalmak meg afelé mozognak, hogy megszerezzék a férfi lét minden előnyét minden hátránya nélkül kb :D

ezek kb szummázzák is a lényeget
de azért én is kiemelem külön a kedvencemet
az ilyen x%al többet keresnek a férfiak a nőknél, pedig ugyan azt a munkát végzik
igen bazdmeg, a munka lehet ugyan az, de a teljesítmény attól még nem feltétlenül egyezik.

meg utálom az összes ilyen egyenjogúsági mozgalmat. annyira jó dolguk van, hogy már nem tudnak mit kezdeni magukkal. az összes ilyen geci aktivista takarodjon ki szíriába, aztán ne lepődjön meg, ha már azért levágják a fejét egy életlen kanállal, mert felemeli a hangját
Member
Gold: 80.00
Mar 8 2015 06:32pm
Quote (llllllllllll @ 9 Mar 2015 01:10)
jogaink nyilván egyenlőek, de ettől még nem leszünk egyenlőek

ezek kb szummázzák is a lényeget
de azért én is kiemelem külön a kedvencemet
az ilyen x%al többet keresnek a férfiak a nőknél, pedig ugyan azt a munkát végzik
igen bazdmeg, a munka lehet ugyan az, de a teljesítmény attól még nem feltétlenül egyezik.

meg utálom az összes ilyen egyenjogúsági mozgalmat. annyira jó dolguk van, hogy már nem tudnak mit kezdeni magukkal. az összes ilyen geci aktivista takarodjon ki szíriába, aztán ne lepődjön meg, ha már azért levágják a fejét egy életlen kanállal, mert felemeli a hangját

ezen én is jókat szoktam röhögni
kedvenc történetem az volt amikor valami csávó postolta, hogy egy idióta munkatársa neki állt ezen hőbölögni, közben meg állandóan a faszit csicskáztatták a nők az irodában, hogy ezt a halom szart vidd ide vidd oda mert én nem bírom nő vagyok
akkor miért is ne keressen többet a férfi itt?
hypocrits
Member
Gold: 0.00
Mar 8 2015 06:38pm
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 9 2015 12:32am)
ezen én is jókat szoktam röhögni
kedvenc történetem az volt amikor valami csávó postolta, hogy egy idióta munkatársa neki állt ezen hőbölögni, közben meg állandóan a faszit csicskáztatták a nők az irodában, hogy ezt a halom szart vidd ide vidd oda mert én nem bírom nő vagyok
akkor miért is ne keressen többet a férfi itt?
hypocrits

az a baj, hogy a nők nagy része kibaszott buta és az élete során semmire nem használja azt a csöpp agyát, mert megél a csini pofijából
nesztek egyenjogúság
Member
Mar 8 2015 06:41pm
Quote (llllllllllll @ 9 Mar 2015 01:38)
az a baj, hogy a nők nagy része kibaszott buta és az élete során semmire nem használja azt a csöpp agyát, mert megél a csini pofijából
nesztek egyenjogúság

status:
[ ] not rekt
[x] rekt

This post was edited by Cpt_Ghost on Mar 8 2015 06:42pm
Member
Gold: 1.21
Mar 8 2015 07:03pm
Pár hete a barátnőmmel elmentünk Sopronba csavarogni egy kicsit, beálltam a városközponti mélygarázsba, erre elkezd nekem visítozni, hogy ez mekkora taplóság. Mondom mi a geci, hát látom, hogy minden szinten van egy külön parkolóhely, szép színesre kifestve, másfélszer akkora, mint egy átlag rokkantparkoló, hatalmas betűkkel beleírva, hogy "HÖLGYPARKOLÓ".

Kérdezem tőle, hogy dikk hát faszér kell emiatt kiakadni, inkább örüljön neki, én lehetnék gecire besértődve, mert akkora helyre kellett beállnom, hogy utána alig bírtam kiszállni a kocsiból

Quote (Cpt_Ghost @ 9 Mar 2015 00:27)
szerintem az emberek csak egy bizonyos mértékig egyenlőek, azon felül pedig kurvára nem, női egyenjogúság ugyan ez, nem vagyunk egyenlőek, van munka amit egy átlag nő nem tud elvégezni úgy mint egy átlag férfi, vica versa, ha echte ugyan azt a munkát végzik akkor természetesen kapják meg ugyan azt a fizetést, de az hogy a bértárgyaláson nem mernek magasabb bért kérni senki másnak nem a dolga rajtuk kívül. Meg amúgyis, hol a nőknek vannak előnyei, hol a férfiaknak, ki van azért balanceolva az élet, ezek a mozgalmak meg afelé mozognak, hogy megszerezzék a férfi lét minden előnyét minden hátránya nélkül kb :D

Erre dobhatnál pár példát
Member
Mar 8 2015 07:10pm
Quote (bbaallaaggee @ 9 Mar 2015 02:03)
Pár hete a barátnőmmel elmentünk Sopronba csavarogni egy kicsit, beálltam a városközponti mélygarázsba, erre elkezd nekem visítozni, hogy ez mekkora taplóság. Mondom mi a geci, hát látom, hogy minden szinten van egy külön parkolóhely, szép színesre kifestve, másfélszer akkora, mint egy átlag rokkantparkoló, hatalmas betűkkel beleírva, hogy "HÖLGYPARKOLÓ".

Kérdezem tőle, hogy dikk hát faszér kell emiatt kiakadni, inkább örüljön neki, én lehetnék gecire besértődve, mert akkora helyre kellett beállnom, hogy utána alig bírtam kiszállni a kocsiból

a post írása közben én is elgondolkoztam, hogy milyen munka is az olyan, de én sem jutottam magamban sokra :lol:
nem volt amugy nagy vita a topicban xd

This post was edited by Cpt_Ghost on Mar 8 2015 07:17pm
Member
Gold: 11,943.00
Mar 8 2015 07:59pm
Quote (bbaallaaggee @ 9 Mar 2015 02:03)

cheerleader
Member
Gold: 343.00
Mar 8 2015 11:07pm
a nőknek sokkal könnyebb mert ugyanúgy tanulhatnak, vihetik arra amire akarják anélkül a nyomás nélkül a vállukon ami a férfiakén meg ott van; hogy férfinak kell lenni, el kell tartani, elő kell teremteni etc, erősnek kell lenni mert te vagy a férfi
a nő meg ha erős erős ha nem akkor nem, nincs rajta nyomás, hogy ez a társadalmi elvárás, hogy te erős legyél
Member
Gold: 280.00
Mar 9 2015 12:30am
Erosebb kutya baszik, de azert megerdemlik az eselyt a nok. Ez a kapitalizmus amugy, jobb munkaero tobb penzt er.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123425Next
Add Reply New Topic New Poll