d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Life Decisions
Prev123412Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 25,108.20
Dec 17 2014 08:21am
Attol fugg mennyi az alberleted meg a rezsid
Diakhitel nem opcio? Vagy levelezo Msc es mellette lehet dolgozni. (Mondjuk Muegyetemen pont nincs levelezo azt hiszem.)
Member
Gold: 2,496.00
Dec 17 2014 08:22am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 17 2014 03:18pm)
próbálkoztam már munkát találni korábban de nem sikerült, nincs tehetségem hozzá igazából és nemhiszem hogy tudnék fél évre értelmeset amiből fenntudnám magam tartani albérletben

Ne basszal mar fel hogy bmes diplomaval ehen akarsz halni.

Csinalj egy oneletrajzot, kuld el es megmondom mekkora szar, meg hogy mit lehet rajta segiteni.
Member
Dec 17 2014 08:23am
Quote (Vismajor @ Dec 17 2014 03:21pm)
Ezt a workawayt ismered, mennyire aktív? 23 euró annyir anem nagy lé 2 évre de ha a fele hirdetőkamu akkor szopod

en sose hasznaltam de haverjaim most is valami spanyol szigeteken farkaljak a turistalyanyokat, es ezzel kerultek oda
Member
Gold: 834.97
Dec 17 2014 08:23am
Quote (vtibor @ Dec 17 2014 03:21pm)
Attol fugg mennyi az alberleted meg a rezsid
Diakhitel nem opcio? Vagy levelezo Msc es mellette lehet dolgozni. (Mondjuk Muegyetemen pont nincs levelezo azt hiszem.)

levelező msct nem szeretnék semmiféleképpen, diákhitelem már ígyis van 500k (amiből még 200k a bankszámlámon, ezt vissza is utalom sztem még január előtt hogy ne kamatozzon a buzi, ha kitaláltam hogy mit akarok és nemkell hozzá tőke), de ha megszűnik a jogviszonyom kezdhetem is fizetni vissza. albérletről rezsiről fogalmam sincs mert most koliban lakok, gondolom beköltöznék valakikhez, diákokhoz, 40k körül szokott ez lenni

Quote (TresholdOfUniverse @ Dec 17 2014 03:22pm)
Ne basszal mar fel hogy bmes diplomaval ehen akarsz halni.

Csinalj egy oneletrajzot, kuld el es megmondom mekkora szar, meg hogy mit lehet rajta segiteni.

épületgépész szakirányon végeztem ez meg egyenlő az éhhalállal, azt nemtudom hogy más szakterületeken mennyire fogadnának szivesen.

az önéletrajz miatt meg majd rádírok facebookon csak most megyek muternak karácsonyi ajándékot venni afk

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 17 2014 08:24am
Member
Dec 17 2014 08:28am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 17 Dec 2014 16:23)
levelező msct nem szeretnék semmiféleképpen, diákhitelem már ígyis van 500k (amiből még 200k a bankszámlámon, ezt vissza is utalom sztem még január előtt hogy ne kamatozzon a buzi, ha kitaláltam hogy mit akarok és nemkell hozzá tőke), de ha megszűnik a jogviszonyom kezdhetem is fizetni vissza. albérletről rezsiről fogalmam sincs mert most koliban lakok, gondolom beköltöznék valakikhez, diákokhoz, 40k körül szokott ez lenni

Munkalehetoseg szempontjabol konnyebb lenne egy barmilyen, de fizeto allast talalnod teljes oraszamban. Elmesz egy tescoba vagy egy mekibe akarhova hogy a szukseges meglegyen mar fedezni tudod a szallasod meg a tanulasod (ha meg raadasul szakiranyban mesz tovabb a papiroddal gyakornokkent akkor megtobb )
Epuletgepeszkent meg eleg sok kivitelezo ceghez elkuldheted az oneletrajzod azert nagyon sok van beloluk, csak lehet nem irodaba raknak, hanem a valo eletbe szerelni (mondjuk epitoiparban igy is a jobb szerintem, sajat tapasztalat alapjan)
Member
Dec 17 2014 08:30am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 17 2014 03:23pm)

épületgépész szakirányon végeztem ez meg egyenlő az éhhalállal, azt nemtudom hogy más szakterületeken mennyire fogadnának szivesen.

az önéletrajz miatt meg majd rádírok facebookon csak most megyek muternak karácsonyi ajándékot venni afk

A szakirany nem fontos. Alapszinten barmilyen mernok elvallalhat barmilyen mernoki munkat. Az auto/archicad biztos a baratod, mar azzal onmagaban egesz jo melokat lehet talalni(en biztonsagi rendszerek cades atirasat csinaltam egy darabig, es pont annyit ertek hozza mint a shakespeare elemzesekhez)
Member
Dec 17 2014 08:31am
Quote (vtibor @ 17 Dec 2014 16:28)
Munkalehetoseg szempontjabol konnyebb lenne egy barmilyen, de fizeto allast talalnod teljes oraszamban. Elmesz egy tescoba vagy egy mekibe akarhova hogy a szukseges meglegyen mar fedezni tudod a szallasod meg a tanulasod (ha meg raadasul szakiranyban mesz tovabb a papiroddal gyakornokkent akkor megtobb )
Epuletgepeszkent meg eleg sok kivitelezo ceghez elkuldheted az oneletrajzod azert nagyon sok van beloluk, csak lehet nem irodaba raknak, hanem a valo eletbe szerelni (mondjuk epitoiparban igy is a jobb szerintem, sajat tapasztalat alapjan)

meg kiegesziteskent en is faszan megtanultam a henco meg a tobbi otretegu cso szereleset es mikor az olomcso volt osszekokanyolva a horgannya es 4 csalad azott tolel akkor baszhattam a tanultakat
Member
Gold: 834.97
Dec 17 2014 08:32am
Quote (vtibor @ Dec 17 2014 03:28pm)

tfw ha ezt csinálnám akkor eléggé gyorsan lecsökkene az életem élvezeti értéke az eddigiekhez képest, akkor már tényleg lehet jobb halál is. persze csak viccelek, de tényleg elég shit lenne így teszkóban szopni a brét cska hogy ne haljak éhen

Quote (vtibor @ Dec 17 2014 03:31pm)
meg kiegesziteskent en is faszan megtanultam a henco meg a tobbi otretegu cso szereleset es mikor az olomcso volt osszekokanyolva a horgannya es 4 csalad azott tolel akkor baszhattam a tanultakat

tipikus magyar kivitelezők

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 17 2014 08:32am
Member
Gold: 6,352.66
Dec 17 2014 08:33am
menjel angliaba mosogatni, nagy divat most
Member
Dec 17 2014 08:33am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 17 Dec 2014 16:32)
tfw ha ezt csinálnám akkor eléggé gyorsan lecsökkene az életem élvezeti értéke az eddigiekhez képest, akkor már tényleg lehet jobb halál is. persze csak viccelek, de tényleg elég shit lenne így teszkóban szopni a brét cska hogy ne haljak éhen

azt csak mint veglet irtam, hogy ha azon mulik hogy az ember mar semmihez se tud kezdeni akkor meg mindig vannak lehetosegek hogy a szuksegest megteremtse maganak.
ha neadjisten nalad is igy alakulna -- amit azert ketlek egy bsc papirral -- akkor is, legfeljebb ugy megeri hogy az lebeg a szemed elott, hogy par ev szenvedes es nem szakiranyu munka, viszont teljes egeszeben kitermeled a magad msc kepzeset
Go Back To Magyar Topic List
Prev123412Next
Add Reply New Topic New Poll