Quote (Namechange @ Dec 14 2014 08:48pm)
Nos ugy erzem hogy a jelenlegi kapcsolatom elerkezett a végéhez, viszont van néhány dolog ami nem hagy nyugodni, és szeretném megtudni mi a ti véleményetek róla, eddigi tapasztalatok alapján. Nagyon a részletekbe nem fogok belemenni mert lényegtelen, inkább csak egy konkrét eseményt írok le:
A sztori: Már hetek óta intenzív hullámvölgyben vagyunk a barátnőmmel, heti, sokszor napi rendszerességgel veszekedtünk, lényegében apróságokon, és általában az én hibámként beállítva, azonban egy kiadós veszekedés után a lány fogta magát és szó nélkül elkezdett utcai ruhára váltani, hogy ő elmegy, kérdésemre hogy hova nem volt hajlandó válaszolni. Mire nagynehezen sikerült kihúznom belőle hova megy, az volt a válasza hogy a volt barátjával találkozik. (Este 10kor) És nem mellesleg együtt élünk.
Namármost itt jön képbe a kérdés. Szerinted elfogadható hogyha valaki egy kapcsolatban napi szinten kommunikál a volt társával?
Én nem akarom korlátozni semmiben, de csak én érzem úgy hogy ez felvet némi kérdést a kapcsolat stabilitásában, vagy velem van a probléma.
Xx
Miert ne lenne elfogadhato?
Amugy ez igy eleg beta teso, tul nagyra vettetek a konyhat.