d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Anarkin Ace Gurke Cp666 Etc
Prev12349Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Nov 6 2014 12:36pm
Quote (CyberPunk666 @ Nov 6 2014 06:48pm)
Gyakornoktól és pályakezdőtől nem hiszem, hogy túl sokat elvárnának. Én is bent a munkahelyen munkaidőben tanulom meg, amit nem tudok és kell hozzá.

Neki kéne tudnia, hogy mivel akar foglalkozni és olyan munkára jelentkezni. <nem hiszem, hogy ne lenne>

Mi honnan tudjuk, hogy ő mondjuk beágyazott rendszereket, szimulációkat, vagy ügyviteli cuccokat akar-e mókolni?

Ha volt a boschnál, akkor mondjuk miért nem megy oda full-timera?

Nem igazán értem, hogy mit is vár tőlünk?

tőled semmit cp, bocs hogy beleírtam a neved a topicba, elis mehetsz
Member
Gold: 206.00
Nov 6 2014 12:41pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 6 2014 08:36pm)
tőled semmit cp, bocs hogy beleírtam a neved a topicba, elis mehetsz

Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 6 2014 07:39pm)
segítsetek farkinak!

eddig a boschnál dolgozott 2ésfél évet gyakornokként suli mellett, asszem visual basicben baszakodott főleg.
bme mérnökinformatikus bsc diplomája van, msct elkezdte szeptemberben de meló mellett nem fért bele neki és muszáj volt dolgoznia, szóval msct most abbahagyta

elakar kezdeni dolgozni full time de nincs java meg ilyen relevánsabb mai progamnyelv MÉLY ismerete csak visual basic asszem de majd még editelem a topicot ha faszságot írtam

adjatok neki tippeket pls hogy wat do, hol keressen és hogyan FORRÓ DOLLÁROKAT. pl anarkin te írtad hogy linkedinen irogattak neked folyton, mit írtál a profilodba skillekként hogy ennyire felkapott voltál ott? neki nemnagyon szoktak irogatni csak ilyen visual basices formák néha de azzal nem annyira akar foglalkozni mert nem látja abban a JÖVŐT meg a SUSKÁT

kösz teso etc

mer olyan kurvára összeszedett kérésed volt, hogy senki nem kérdezhet rá vissza
Member
Nov 6 2014 12:45pm
Quote (Jancsipapa @ Nov 6 2014 07:41pm)
mer olyan kurvára összeszedett kérésed volt, hogy senki nem kérdezhet rá vissza

miért kell vergődni jancsi? hiányzik a dráma? szar az életed?

nem kérdezett konkrétan semmit csak most ez a szituáció az életében, én meg gondoltam nyitok neki egy topic itt vannak páran akiknek hátha van jó tanácsa miben van sok pénz, honnan lehet a dolgokat jól megtanulni, feltétlenül elkell-e mennie junior fejlesztőnek vagy eltud menni egy olyan helyre is ahova mondjuk javaban kell dolgozni és x év konkrét szakmai tapasztalat kell ha mérnökinfót végzett vagy nem olyan fontos hanem megpályázhatja simán

csak persze jön cp egyből az arrogáns stílusával mintha kretén lenne mindenki aki felmer tenni 1 NEM TELJESEN KONKRÉT NYILVÁNVALÓ kérdést, hanem valami tágabbat. nemtehetek róla hogy autisták egyesek
Member
Gold: 343.00
Nov 6 2014 12:48pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 6 2014 06:45pm)
miért kell vergődni jancsi? hiányzik a dráma? szar az életed?

nem kérdezett konkrétan semmit csak most ez a szituáció az életében, én meg gondoltam nyitok neki egy topic itt vannak páran akiknek hátha van jó tanácsa miben van sok pénz, honnan lehet a dolgokat jól megtanulni, feltétlenül elkell-e mennie junior fejlesztőnek vagy eltud menni egy olyan helyre is ahova mondjuk javaban kell dolgozni és x év konkrét szakmai tapasztalat kell ha mérnökinfót végzett vagy nem olyan fontos hanem megpályázhatja simán

csak persze jön cp egyből az arrogáns stílusával mintha kretén lenne mindenki aki felmer tenni 1 NEM TELJESEN KONKRÉT NYILVÁNVALÓ kérdést, hanem valami tágabbat. nemtehetek róla hogy autisták egyesek

a kokainba
Member
Gold: 0.00
Nov 6 2014 12:50pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 6 2014 05:39pm)
segítsetek farkinak!

eddig a boschnál dolgozott 2ésfél évet gyakornokként suli mellett, asszem visual basicben baszakodott főleg.
bme mérnökinformatikus bsc diplomája van, msct elkezdte szeptemberben de meló mellett nem fért bele neki és muszáj volt dolgoznia, szóval msct most abbahagyta

elakar kezdeni dolgozni full time de nincs java meg ilyen relevánsabb mai progamnyelv MÉLY ismerete csak visual basic asszem de majd még editelem a topicot ha faszságot írtam

adjatok neki tippeket pls hogy wat do, hol keressen és hogyan FORRÓ DOLLÁROKAT. pl anarkin te írtad hogy linkedinen irogattak neked folyton, mit írtál a profilodba skillekként hogy ennyire felkapott voltál ott? neki nemnagyon szoktak irogatni csak ilyen visual basices formák néha de azzal nem annyira akar foglalkozni mert nem látja abban a JÖVŐT meg a SUSKÁT

kösz teso etc

mindannyian mást fogunk mondani, mivel mindannyian teljesen mást csinálnuk
ace hálózatokkal foglalkozik ? ha ő az akire gondolok
cp hardwares nagyon
anarkin .net c# microsoft dolgok etc
én meg kb csak c++

javát én személy szerint nem ajánlom, mert az buziknak való
ha a boschoz vagy hasonló területen dolgozó céghez akar menni, akkor c++ egy jó alap, körítésnek meg ne féljen odaírni, hogy mást is használt/látott már,
én beleírtam jelentkezéskor, hogy matlab python java minden faszom, amit valaha láttam, aztán állás interjún mondtam, hogy ja, ha azokat kell használni, akkor gyorsan fogom tanulni,
mert használtam már őket
egyik cég se azt várja el, hogy felvesznek és másnap reggel 8kor neked x nyelven meg kell váltani a világot, hanem hogy tudjál megfelelően gondolkodni, legyen tapasztalatod, nyilván ismerd a nyelvet,
a többit meg megtanulod
engem c++-ra vettek fel, úgyhogy áldom az eget, mert besterest nyelv és szívesen csinálom, de még így is első 2 hónapban kb kódolnom se kellett, mert egy olyan libet kell használnom, amit életemben nem láttam,
tehát 2 hónapon keresztül bementem, olvasgattam, tanultam, kérdeztem, kipróbálgattam 1-2 kódot, aztán amikor készen álltam, akkor szóltam és kezdtük a feladatokat, de ott is a full easytől a mostani hardcore ass rape-ig haladtunk

most keltem, sry ha hülyeségeket írtam
Member
Nov 6 2014 12:52pm
Quote (CyberPunk666 @ Nov 6 2014 06:48pm)
Gyakornoktól és pályakezdőtől nem hiszem, hogy túl sokat elvárnának. Én is bent a munkahelyen munkaidőben tanulom meg, amit nem tudok és kell hozzá.  ----> ez még értelmes válasz cptől idáig

Neki kéne tudnia, hogy mivel akar foglalkozni és olyan munkára jelentkezni. <nem hiszem, hogy ne lenne>  ----> assuming tudnia kéne, nem kéne tudnia, képzeld el egyes emberek lehetnek tanácstalanok egyes élethelyzetekben

Mi honnan tudjuk, hogy ő mondjuk beágyazott rendszereket, szimulációkat, vagy ügyviteli cuccokat akar-e mókolni?  ------> ki mondta hogy tudjad? nem úgy szólt a kérdés hogy mondjad meg hogy micsináljon mert te tudod, hanem hogyha van jó tanácsod a témában share. ---> rejtett éreztetés hogy hülye vagy ha ilyet kérdezel

Ha volt a boschnál, akkor mondjuk miért nem megy oda full-timera?  -----> mert nem akar egy helyen leragadni hanem jobb opciók is érdeklik, de ez még oké kérdés ezzel nincs gond

Nem igazán értem, hogy mit is vár tőlünk?  ------>  assuming hülye a kérdés ergo hülyék vagyunk

inb4 miért arrogáns, kiemelem bolddal mert úgyis gecire ráérek

persze nyilván énis menstruálok kicsit hogy ezen fennakadok, de hát ez már az én bajom
Member
Gold: 6,352.66
Nov 6 2014 12:54pm
jo topic
Member
Nov 6 2014 12:54pm
Quote (xGurke @ Nov 6 2014 07:50pm)
cp hardwares nagyon
én meg kb csak c++

ha a boschoz vagy hasonló területen dolgozó céghez akar menni, akkor c++ egy jó alap, körítésnek meg ne féljen odaírni, hogy mást is használt/látott már,
én beleírtam jelentkezéskor, hogy matlab python java minden faszom, amit valaha láttam, aztán állás interjún mondtam, hogy ja, ha azokat kell használni, akkor gyorsan fogom tanulni,
mert használtam már őket
egyik cég se azt várja el, hogy felvesznek és másnap reggel 8kor neked x nyelven meg kell váltani a világot, hanem hogy tudjál megfelelően gondolkodni, legyen tapasztalatod, nyilván ismerd a nyelvet,
a többit meg megtanulod
engem c++-ra vettek fel, úgyhogy áldom az eget, mert besterest nyelv és szívesen csinálom, de még így is első 2 hónapban kb kódolnom se kellett, mert egy olyan libet kell használnom, amit életemben nem láttam,
tehát 2 hónapon keresztül bementem, olvasgattam, tanultam, kérdeztem, kipróbálgattam 1-2 kódot, aztán amikor készen álltam, akkor szóltam és kezdtük a feladatokat, de ott is a full easytől a mostani hardcore ass rape-ig haladtunk

na egy konstruktív helpful válasz, thx!
Member
Gold: 0.00
Nov 6 2014 12:55pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 6 2014 06:54pm)
na egy konstruktív helpful válasz, thx!

:hug:
Member
Nov 6 2014 12:56pm
Quote (xGurke @ Nov 6 2014 07:50pm)
cp hardwares nagyon
én meg kb csak c++

mert használtam már őket
a többit meg megtanulod

olyan helyeken sem várják el ahol mondjuk full time keresnek progamozót tapasztalattal sokpénzért? nincsenek állásinterjún ilyen nagyon buzi kérdések amiket csak akkor tudsz megválaszolni ha már vagy 1 éve baszakodsz a nyelvvel legalább?
Go Back To Magyar Topic List
Prev12349Next
Add Reply New Topic New Poll