Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 6 2014 05:39pm)
segítsetek farkinak!
eddig a boschnál dolgozott 2ésfél évet gyakornokként suli mellett, asszem visual basicben baszakodott főleg.
bme mérnökinformatikus bsc diplomája van, msct elkezdte szeptemberben de meló mellett nem fért bele neki és muszáj volt dolgoznia, szóval msct most abbahagyta
elakar kezdeni dolgozni full time de nincs java meg ilyen relevánsabb mai progamnyelv MÉLY ismerete csak visual basic asszem de majd még editelem a topicot ha faszságot írtam
adjatok neki tippeket pls hogy wat do, hol keressen és hogyan FORRÓ DOLLÁROKAT. pl anarkin te írtad hogy linkedinen irogattak neked folyton, mit írtál a profilodba skillekként hogy ennyire felkapott voltál ott? neki nemnagyon szoktak irogatni csak ilyen visual basices formák néha de azzal nem annyira akar foglalkozni mert nem látja abban a JÖVŐT meg a SUSKÁT
kösz teso etc
mindannyian mást fogunk mondani, mivel mindannyian teljesen mást csinálnuk
ace hálózatokkal foglalkozik ? ha ő az akire gondolok
cp hardwares nagyon
anarkin .net c# microsoft dolgok etc
én meg kb csak c++
javát én személy szerint nem ajánlom, mert az buziknak való
ha a boschoz vagy hasonló területen dolgozó céghez akar menni, akkor c++ egy jó alap, körítésnek meg ne féljen odaírni, hogy mást is használt/látott már,
én beleírtam jelentkezéskor, hogy matlab python java minden faszom, amit valaha láttam, aztán állás interjún mondtam, hogy ja, ha azokat kell használni, akkor gyorsan fogom tanulni,
mert használtam már őket
egyik cég se azt várja el, hogy felvesznek és másnap reggel 8kor neked x nyelven meg kell váltani a világot, hanem hogy tudjál megfelelően gondolkodni, legyen tapasztalatod, nyilván ismerd a nyelvet,
a többit meg megtanulod
engem c++-ra vettek fel, úgyhogy áldom az eget, mert besterest nyelv és szívesen csinálom, de még így is első 2 hónapban kb kódolnom se kellett, mert egy olyan libet kell használnom, amit életemben nem láttam,
tehát 2 hónapon keresztül bementem, olvasgattam, tanultam, kérdeztem, kipróbálgattam 1-2 kódot, aztán amikor készen álltam, akkor szóltam és kezdtük a feladatokat, de ott is a full easytől a mostani hardcore ass rape-ig haladtunk
most keltem, sry ha hülyeségeket írtam