Quote (Jancsipapa @ Nov 6 2014 11:34am)
Honnan tudod
lehet, hogy ha gazdag lennél, akkor meg valami más miatt tolnád ezt a jspn
abban biztos lehetsz
amiatt, hogy elvernek hearthstone-ban
az élettel mi problémám lehetne onnantól kezdve
a szociális igényeimet egy 20k forintos örömlány mind kielégítené
Quote (xUb0rka @ Nov 6 2014 11:32am)
Nem tudom hogy lehet ugy elni mint te szena az az igazsag :s
Ahelyett hogy a szep dolgokat nezned az eletben ahelyett faszsagokon porog az agyad all day, ha nem gondolnal semmire egyszeruen akkor is jobban erezned magad. Ertelmes lyfe. Neked amugy egy kutyanak kellett volna szuletned kb. Gondold csak el, minden reggel megsimogatna a gazdad mikor megy munkaba es mar happy lennel xdd nem kene azzal se torodnod mikor kelsz mert nem gondolkoznal ilyeneken. Ma en is 4kor vegeztem ejjel a beadandoval. Reggel 7:15kor keltem yolo, majd alszok ma)
gondolok én a szép dolgokra, de miután kicsit is megkapargatja a tetejét a szépnek az ember; mindjárt ott a szar
és ez mindenre igaz
dolgokra emberekre mindenre
nekem ehhez nincs kedvem
wowozni is elkezdek azt bazdmeg bebugol a quest meg votl h leestem textura alá érted mintha vmi tört szerveren lennék omg
most nem a wowot szidom ezzel félreértés ne essék mert ha a halálig egyszerűsítik is akkor is játszani fogok vele mert jó
meg pl emma watson is ezért nem kéne mert tuti lenne benne olyan ami miatt már nem tetszene.. minden addig szép míg messze van/távoli :XD és lehet a pénzre is ezt mondani de nekem a célom a pénzzel a kiszakadás ebből az ebolás cancer társadalombol és azt tökéletesen meg lehetne vele cisnálni
és itt most nem faházba költözés az erdöbe kell gondolni csak kötelezettségek meg időrekelés mentes életet