Quote (Jancsipapa @ Nov 5 2014 08:23pm)
na ne szopass már, hogy nem jössz ki a pénzedből

80k ezer forint
lehet kijönnék btw de akkor nem pizzázhatnék mekizhetnék meg etc kedvemre
és én semmit nem gyűlölök jobban (na jó, lehet pár dolgot de) mint azt amikor a boltban azt kell nézegetnem mi olcsóbb 30 forinttal és hiába tetszik/enném meg a másikat; ezt kell megvennem mert spórolni kell
kaján/pián spórolni faszom hát az már a legalja
ezt kifejtettem vhol 130-150 ezerrel már kényelmesen ellennék viszont még félre is tudnék tenni ha úgy van
69nm a lakás 50k+ rezsi (11k közös csölcsivel együtt)
jo mondjuk ha nem lennének anyuék, eladnám a faszba és vennék egy 27nm-eset.. de nem tehetem mert hiába vagyok papiron tulajdonos, apu a haszonélvezö
egy 27nm-es lakásra elég lenne a 80k kajával együtt is
na mind1, most meg decemberben lesznek vizsgáim és ha siekrülnek már jobb lesz egy pár tizezerrel a fizetés de még mindig nem lesz sehol a 130 tol
hát én megértem lázár jánosékat.. lehet elöször ök is ugy voltak vele, hogy tenni akartak a nemzetért a társadalomért igen, de ahogy látták milyen az élet, ki kellett szopniuk a szemét sors összes faszát hát inkább szartak mindenkire mire odaértek és inkább yolo once
én is mikor elkezdtem az egyetemet idealista voltam, utopiakban gondolkodtam mint megvalosithato dolog, de rajottem ez a világ egy nagy kibaszott pöcegödör és hát minek bármit épiteni egy pöcegödörben hát hiszen tele van szarral omg
ha sokat keresnék én is szarnék mindenkire 100!/% srue