d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szebb Jovot
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Nov 5 2014 01:55pm
Quote (Senee @ 5 Nov 2014 21:51)
választások után kb így nekem volt rossz érzés kimenni az utcára, én éreztem szégyenkezve magam, hogy ez a nemzet akarta, a mi akaratunk, hogy tolvajbanda üljön a nyakunkon egy maffiaállam

de aztán rájöttem, hogy ennek a mosléknemzetnek nincs is akarata ez egy semmi egy lófasz akik miatt nem lehet könnyű úton jövője senkinek csak ha vért izzadva kitapossa kigyötri magának minden apró örömét
máshol bizonyos dolgok adottak és nem éhbérért dolgoznak a gecis emberek mert ok h máshol is van korrupcio de azért élni legalább hagyják az embert (persze ja itt is hagyják élni őket; épp be tudják fizetni a számláikat + tudnak kaját venni, gg, nem halnak éhen, tudnak tovább dolgozni kb mint vmi munkatábor)

amugy meg faszt vágyok mindig többre
de a kibaszott fizetésem nem elég hogy egyedül éljek ezért anyámékkal kell éljek
azért pls

jó nyilván lehet mondani, hogy a hajléktalan emg örülne ha lakhatna valahol annak örülj amid van meg ilyen faszságok
de ebből kiindulva a hajléktalan meg örüljön annak hogy épp kapott 50 forintot; egy újabb kegyelemkifli, kicsivel tovább maradhat életben mert mások kegyesek voltak hozzá
hu micsoda öröm hát milyen élet az?! semmilyen
van egy szint ami alatt nem éri meg tovább folytatni a strugglet és az övé már az mert mikor jut ő vissza a "normális" életbe soha

nekem még van rá esélyem csak leszarom ezért nincs szoval akár fejbe is lőhetném magam de abba is beleszarok majd kirohaszt a kóla meg a rák szarni bele szól a zene

csicskanemzet szolganép

ezen a fórumon ofc senki nem sír igy egyrészt oké azért mert tesznek a jövöjükért de meg azért is mert gazdag családból származnak és pont beleszarnak abba h ki hogy strugglezik az életbenmaradásért a társadalom peremén hát dögöljenek meg
és igazuk is van, ha lottón nyernék én is leszarnék mindenkit

van időd
Member
Gold: 343.00
Nov 5 2014 01:56pm
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 5 2014 07:55pm)
amugy nemtom, sztem nem szokták elolvasni az emberek a 2-3 sornál hosszabb postjaidat, szóval rövidebbeket kéne tolnod

igazából a saját gondolataimat rendezem azzal, hogy beírom őket
nem zavar ha nem olvassa el senki

de nem, nem fogom jegyzettömbbe írni XD:XHdrhd

This post was edited by Senee on Nov 5 2014 01:56pm
Member
Gold: 0.00
Nov 5 2014 02:06pm
Nyissátok ki a szemeteket!
Member
Gold: 13,000.00
Nov 5 2014 02:08pm
nem ertem hogy unatkozhat ennyire valaki
Member
Gold: 3,000.00
Nov 5 2014 02:10pm
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 5 2014 08:55pm)
amugy nemtom, sztem nem szokták elolvasni az emberek a 2-3 sornál hosszabb postjaidat, szóval rövidebbeket kéne tolnod

en mindig elolvasom
szeretem szena kirohanasait olvasgatni :~)
Member
Gold: 206.00
Nov 5 2014 02:17pm
Quote (Flutter @ Nov 5 2014 10:08pm)
nem ertem hogy unatkozhat ennyire valaki

贴数: 43,217
Member
Gold: 0.00
Nov 5 2014 02:21pm
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 5 2014 08:55pm)

az elmult egy evbe ha felnezek szinte csak senee postjait szoktam elolvasni, legjobb kontent mar jo ideje
Member
Gold: 206.00
Nov 5 2014 02:23pm
Quote (Senee @ Nov 5 2014 09:51pm)
választások után kb így nekem volt rossz érzés kimenni az utcára, én éreztem szégyenkezve magam, hogy ez a nemzet akarta, a mi akaratunk, hogy tolvajbanda üljön a nyakunkon egy maffiaállam

de aztán rájöttem, hogy ennek a mosléknemzetnek nincs is akarata ez egy semmi egy lófasz akik miatt nem lehet könnyű úton jövője senkinek csak ha vért izzadva kitapossa kigyötri magának minden apró örömét
máshol bizonyos dolgok adottak és nem éhbérért dolgoznak a gecis emberek mert ok h máshol is van korrupcio de azért élni legalább hagyják az embert (persze ja itt is hagyják élni őket; épp be tudják fizetni a számláikat + tudnak kaját venni, gg, nem halnak éhen, tudnak tovább dolgozni kb mint vmi munkatábor)

amugy meg faszt vágyok mindig többre
de a kibaszott fizetésem nem elég hogy egyedül éljek ezért anyámékkal kell éljek
azért pls

jó nyilván lehet mondani, hogy a hajléktalan emg örülne ha lakhatna valahol annak örülj amid van meg ilyen faszságok
de ebből kiindulva a hajléktalan meg örüljön annak hogy épp kapott 50 forintot; egy újabb kegyelemkifli, kicsivel tovább maradhat életben mert mások kegyesek voltak hozzá
hu micsoda öröm hát milyen élet az?! semmilyen
van egy szint ami alatt nem éri meg tovább folytatni a strugglet és az övé már az mert mikor jut ő vissza a "normális" életbe soha

nekem még van rá esélyem csak leszarom ezért nincs szoval akár fejbe is lőhetném magam de abba is beleszarok majd kirohaszt a kóla meg a rák szarni bele szól a zene

csicskanemzet szolganép

ezen a fórumon ofc senki nem sír igy egyrészt oké azért mert tesznek a jövöjükért de meg azért is mert gazdag családból származnak és pont beleszarnak abba h ki hogy strugglezik az életbenmaradásért a társadalom peremén hát dögöljenek meg
és igazuk is van, ha lottón nyernék én is leszarnék mindenkit

na ne szopass már, hogy nem jössz ki a pénzedből :D
Member
Gold: 43.51
Nov 5 2014 02:28pm
Quote (Taszilo.^ @ 5 Nov 2014 21:10)
en mindig elolvasom
szeretem szena kirohanasait olvasgatni :~)

ugyanez
Member
Gold: 343.00
Nov 5 2014 02:31pm
Quote (Jancsipapa @ Nov 5 2014 08:23pm)
na ne szopass már, hogy nem jössz ki a pénzedből :D

80k ezer forint

lehet kijönnék btw de akkor nem pizzázhatnék mekizhetnék meg etc kedvemre

és én semmit nem gyűlölök jobban (na jó, lehet pár dolgot de) mint azt amikor a boltban azt kell nézegetnem mi olcsóbb 30 forinttal és hiába tetszik/enném meg a másikat; ezt kell megvennem mert spórolni kell
kaján/pián spórolni faszom hát az már a legalja

ezt kifejtettem vhol 130-150 ezerrel már kényelmesen ellennék viszont még félre is tudnék tenni ha úgy van

69nm a lakás 50k+ rezsi (11k közös csölcsivel együtt)
jo mondjuk ha nem lennének anyuék, eladnám a faszba és vennék egy 27nm-eset.. de nem tehetem mert hiába vagyok papiron tulajdonos, apu a haszonélvezö
egy 27nm-es lakásra elég lenne a 80k kajával együtt is

na mind1, most meg decemberben lesznek vizsgáim és ha siekrülnek már jobb lesz egy pár tizezerrel a fizetés de még mindig nem lesz sehol a 130 tol

hát én megértem lázár jánosékat.. lehet elöször ök is ugy voltak vele, hogy tenni akartak a nemzetért a társadalomért igen, de ahogy látták milyen az élet, ki kellett szopniuk a szemét sors összes faszát hát inkább szartak mindenkire mire odaértek és inkább yolo once
én is mikor elkezdtem az egyetemet idealista voltam, utopiakban gondolkodtam mint megvalosithato dolog, de rajottem ez a világ egy nagy kibaszott pöcegödör és hát minek bármit épiteni egy pöcegödörben hát hiszen tele van szarral omg
ha sokat keresnék én is szarnék mindenkire 100!/% srue
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll