Quote (josheide @ Aug 27 2014 10:19pm)
ajanlanam hogy fogadjunk, hogy az orvosok elobb talalnak megoldast a rakra, mint ezek az "alternativ orvosok" de uriember biztosban nem fogad.
70 éve keresik nagyon közel jutottak azóta 5%-ról 50-re emelkedett a rákban való elhalálozások száma és a legjobb amit tudnak csinálni, hogy kivágják a szervet ami fertőzött v megmérgezik az egész testet, egy kínszenvedéssé teszik szegények utolsó pár hónapját, de ráadásul nem is működik,
a statisztikák megvannak, 5 éven belül szinte mindenki vagy meghal vagy ,,újra" rákot kap.
Pont erről szól a videó is, semmi értelme keresni a betegségekre a megoldást, kutathatnak újabb és újabb ,,gyógyszereket" (drogok) amerikába legalább nevén nevezik, azt kellene kutatniuk mi kell az egészséghez.
Az ,,alternativ orvosok" között is nyilván van nagyon sok rossz, de saját tapasztalat alapján is mondom, ha sűrgős eset van, csonttörés, baleset stb. hihetetlen fejlett az orvostudomány és nagyon hasznos, a krónikus betegségekhez viszont semmit nem értenek pár fertőzést kivéve.
Én is csak azt értem el, hogy tönkretettem teljesen az emésztésem pár ,,gyógyszerrel" egy gasztroenterológus által, utánna 6 hónapig tartott meggyógyítanom magam csak abból ami kárt a gyógyszerek okoztak. Aztán persze sikerült az alap problémából is nagyon könnyen
This post was edited by championmath on Aug 27 2014 02:29pm