d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Késes Angel Progress Topique
Prev123422Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 29 2014 04:09pm
need for pina underground 2
Member
Gold: 2,496.00
Jul 29 2014 04:10pm
Nem igazan vagyok kepben, es a csajozos topikbol sem esett le, akkor ez az egesz x ideje arrol szol hogy leszolitsal es felszedjel lanyoka az utcan, minel tobbet, es erre keszulsz ilyen therockosan? Azt a videot amit fahrinak linkeltel neztem vagy 5 percig de aztan nem birtam tovabb, az egy fasz.

Mert nem lenne egyszerubb meg hasznosabb meg mittomen osszeszedni egy szep csajt, akit ismersz es esetleg tudod hogy nrmalis, es megtartani? Azon kivul hogy kevesbe apolja az egodat es kevesebb tripperkezelesre ad beutalot(mar ha osszejon ez az egesz, marpedig nyilvan elobb utobb "beindul", az elvarasoktol fuggoen)?
Member
Jul 29 2014 04:10pm
inb4 holnap jön az update, odamentél valaki közelébe, és nem merted leszólítani
Member
Gold: 834.97
Jul 29 2014 04:11pm
ja meg ami még nagyon fontos hogyha valaki ezt akarja csinálni, hogy minden nap nézzen ilyen pickup materialokat youtuben vagy olvasson valamit, most én 2 napja nemnéztem és kezdett elbaszódni a motivációm shiiiet

ez azért van amúgy mert van az a mondás is hogy "you are the 5 people closest to you", amilyen külső befolyások érnek a személyiséged is eléggé aszerint alakul, és ez nemcsak emberekre igaz hanem forumra, videokra filmekre mindenre. például ha felmész /pol/-ra és azt olvasgatod 2 honapig akkor akarva akaratlanul elkezdesz egyre nácibb lenni, ezt például a saját bőrömön tapasztaltam :XD

és azért fontos ilyeneket nézni mert máshonnan sehogy sem szerzel ilyen motiváló contentet, az emberek 95%-a megvan róla győződve hogy a csajozásra születni kell és nemlehet változni, fahriit a csaj családtagjai is le akarták húzni egyből, ami persze nem az ő hibájuk. de a társadalom kurvára nem akarja hogy megváltozz, mert ha hirtelen mindenki elkezdene csajozni akkor összeomlana minden a gecibe és káosz lenne, szóval a társadalomnak az a jó hogyha marad mindenki olyan szerencsétlen amilyen éppen és nem akar változtatni. szóval ezenkívül semmilyen sourceból nemkapsz motivációt meg megerősítést erre, pedig fontos nagyon

na de befejeztem ma estére a szófosást, fakeafk
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 29 2014 04:11pm
remélem ez is 100+ oldalt megér és még mindig ott fogsz tartani, hogy odamenj egy csajhoz elmakogni pár szót

pedig kizsebelni milyen könnyen menne...
Member
Jul 29 2014 04:13pm
Quote (RRC @ 30 Jul 2014 00:11)
remélem ez is 100+ oldalt megér és még mindig ott fogsz tartani, hogy odamenj egy csajhoz elmakogni pár szót

pedig kizsebelni milyen könnyen menne...

röhögök
Member
Gold: 834.97
Jul 29 2014 04:14pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 29 2014 11:10pm)
Nem igazan vagyok kepben, es a csajozos topikbol sem esett le, akkor ez az egesz x ideje arrol szol hogy leszolitsal es felszedjel lanyoka az utcan, minel tobbet, es erre keszulsz ilyen therockosan? Azt a videot amit fahrinak linkeltel neztem vagy 5 percig de aztan nem birtam tovabb, az egy fasz.

Mert nem lenne egyszerubb meg hasznosabb meg mittomen osszeszedni egy szep csajt, akit ismersz es esetleg tudod hogy nrmalis, es megtartani? Azon kivul hogy kevesbe apolja az egodat es kevesebb tripperkezelesre ad beutalot(mar ha osszejon ez az egesz, marpedig nyilvan elobb utobb "beindul", az elvarasoktol fuggoen)?

azért mert nembírok kapcsolatban lenni, elveszik a motivációm mindenre ha nem "vadászhatok". teljesen leöli a motivációm az életre ha van konstans pina és nemkell küzdeni, nemlesz kedvem gyúrni, nemlesz kedvem fejleszteni magam. pedig voltak szép barátnőim de meggyőződésem mostmár hogy muszáj "kiélnem" magam mielőtt megtudok állapodni. a férfiakban amúgyis bennevan az ösztön hogy minél több helyre szórjad a MAGOD, és nem nagyon bírom ezt kiiktatni sajnos ha kapcsolatban vagyok akkorse, csak visszafog 1 barátnő

amúgy oli már egész durván nyomja ahhoz képest hogy 1 hete kezdte majd hátha nyit ő is progress topicot és meglátjátok milyen dolgokat lehet elérni. remélem 1 hét múlva énis fogok már ott tartani mint ő ha elkezdem a "night gamet"
Member
Gold: 95.00
Jul 29 2014 04:18pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 30 2014 12:10am)

Mer sokat akar dugni még lel
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 30 2014 12:11am)
ja meg ami még nagyon fontos hogyha valaki ezt akarja csinálni, hogy minden nap nézzen ilyen pickup materialokat youtuben vagy olvasson valamit, most én 2 napja nemnéztem és kezdett elbaszódni a motivációm shiiiet

ez azért van amúgy mert van az a mondás is hogy "you are the 5 people closest to you", amilyen külső befolyások érnek a személyiséged is eléggé aszerint alakul, és ez nemcsak emberekre igaz hanem forumra, videokra filmekre mindenre. például ha felmész /pol/-ra és azt olvasgatod 2 honapig akkor akarva akaratlanul elkezdesz egyre nácibb lenni, ezt például a saját bőrömön tapasztaltam :XD

és azért fontos ilyeneket nézni mert máshonnan sehogy sem szerzel ilyen motiváló contentet, az emberek 95%-a megvan róla győződve hogy a csajozásra születni kell és nemlehet változni, fahriit a csaj családtagjai is le akarták húzni egyből, ami persze nem az ő hibájuk. de a társadalom kurvára nem akarja hogy megváltozz, mert ha hirtelen mindenki elkezdene csajozni akkor összeomlana minden a gecibe és káosz lenne, szóval a társadalomnak az a jó hogyha marad mindenki olyan szerencsétlen amilyen éppen és nem akar változtatni. szóval ezenkívül semmilyen sourceból nemkapsz motivációt meg megerősítést erre, pedig fontos nagyon

na de befejeztem ma estére a szófosást, fakeafk

Jah amugy
Az szamit a legtobbet milyen tarsasagban vagy
Lehet, ha nem jarnal ide es vanek meg rrc bogeset se kene olvasnod mar elorebb lennel

This post was edited by putincykavodka on Jul 29 2014 04:20pm
Member
Gold: 95.00
Jul 29 2014 04:23pm
Huh
Elolvastam az osszes postot
Mesh nagyon beindult mostanaban xd
Member
Jul 29 2014 04:23pm
Quote (putincykavodka @ Jul 29 2014 10:18pm)
Mer sokat akar dugni még lel
Jah amugy
Az szamit a legtobbet milyen tarsasagban vagy
Lehet, ha nem jarnal ide es vanek meg rrc bogeset se kene olvasnod mar elorebb lennel

mesélj még a csajozós progressekről
Go Back To Magyar Topic List
Prev123422Next
Add Reply New Topic New Poll