Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 30 2014 12:10am)
Nem igazan vagyok kepben, es a csajozos topikbol sem esett le, akkor ez az egesz x ideje arrol szol hogy leszolitsal es felszedjel lanyoka az utcan, minel tobbet, es erre keszulsz ilyen therockosan? Azt a videot amit fahrinak linkeltel neztem vagy 5 percig de aztan nem birtam tovabb, az egy fasz.
Mert nem lenne egyszerubb meg hasznosabb meg mittomen osszeszedni egy szep csajt, akit ismersz es esetleg tudod hogy nrmalis, es megtartani? Azon kivul hogy kevesbe apolja az egodat es kevesebb tripperkezelesre ad beutalot(mar ha osszejon ez az egesz, marpedig nyilvan elobb utobb "beindul", az elvarasoktol fuggoen)?
Mer sokat akar dugni még lel
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 30 2014 12:11am)
ja meg ami még nagyon fontos hogyha valaki ezt akarja csinálni, hogy minden nap nézzen ilyen pickup materialokat youtuben vagy olvasson valamit, most én 2 napja nemnéztem és kezdett elbaszódni a motivációm shiiiet
ez azért van amúgy mert van az a mondás is hogy "you are the 5 people closest to you", amilyen külső befolyások érnek a személyiséged is eléggé aszerint alakul, és ez nemcsak emberekre igaz hanem forumra, videokra filmekre mindenre. például ha felmész /pol/-ra és azt olvasgatod 2 honapig akkor akarva akaratlanul elkezdesz egyre nácibb lenni, ezt például a saját bőrömön tapasztaltam :XD
és azért fontos ilyeneket nézni mert máshonnan sehogy sem szerzel ilyen motiváló contentet, az emberek 95%-a megvan róla győződve hogy a csajozásra születni kell és nemlehet változni, fahriit a csaj családtagjai is le akarták húzni egyből, ami persze nem az ő hibájuk. de a társadalom kurvára nem akarja hogy megváltozz, mert ha hirtelen mindenki elkezdene csajozni akkor összeomlana minden a gecibe és káosz lenne, szóval a társadalomnak az a jó hogyha marad mindenki olyan szerencsétlen amilyen éppen és nem akar változtatni. szóval ezenkívül semmilyen sourceból nemkapsz motivációt meg megerősítést erre, pedig fontos nagyon
na de befejeztem ma estére a szófosást, fakeafk
Jah amugy
Az szamit a legtobbet milyen tarsasagban vagy
Lehet, ha nem jarnal ide es vanek meg rrc bogeset se kene olvasnod mar elorebb lennel
This post was edited by putincykavodka on Jul 29 2014 04:20pm