Quote (GoreKnight9 @ May 4 2014 09:14am)
apad olcso kolat vett
en a helyedben atvagnam a torkat
hja
multkor vett ananászt
mondom wtf
mi ez a luxus
megnézem, kiderült lidls ananász, le volt olcsítva, akciós volt, megnézem jobban, igy a kis recéi közt penészes volt
lol
nem akkor ennék ilyeneket mikor kívánom, hanem mikor akciós, akkor is gyorsan mert közel van a romláshoz, vagy már az is
hát hogy a faszba lehet így leélni egy életet
meg a kenyeret se dobja ki dik (mi a faszért?!?!?! mer istentöl van vagy mi a kurvaisten .. én 3 naospan már meg nem eszem... 1 naposan még ok, 2 naposan duzzogva, 3 naposan leviszem a kuka tetejére a hajléktalanoknak)
meg hát abbol is az olcso lidls szart veszi, ami iyeln csomagolt és mikor kinyitod ilyen furcsa szaga van és hétfön megveszi rá van irva szerdáig jo.. hát eszik belole a faszom amugy is, ott van még vasárnap is (inkább veszek magamnak zsemlét) .. vasárnap nézem, penészes... ok.. kicsivel később megyek ki erre fater ott eszi a szalámit + késsel levágta a penészes részt (kidobta... OMG MICSODA PAZARLÁS) a többi részét meg megette
srsly mit ér így az élet, hogy egész életében dolgozott keményen azt ennyit ért el, hogy közel a hatvanhoz még mindig kucorgatnia meg takarékoskodnia kell
ill faszt igazából nem kéne.... nem tudom mi a fasznak csinálja ezt, úgysem lesz unokája akire költhetné
én ilyen szar világra nem szülök gyereket