[x] második vagyis imo ez még ez a kategória : D
Elég rossz kölök voltam és elég sok füles elcsattant rajtam ^^
az iskolában általában csak a 3-4-5 került beirásra az ellenörzőbe az 1-2 es valahogy mindig kimaradt, ofc ez késöbb kiderült és a hazudozásért külön kaptam ( ez sokszor lejátszódott)
muter kedvenc fegyverzete a légycsapó vagy a legközelebi papucs volt
amikor nagyobb esemény volt / felgyujtottunk ezt azt, vagy záp tojást dobáltunk a szomszédba etc.../ akkor került elö a nehéz tüzérség, apám ... jópár indián táncot eljárt verem.
akkor ofc a hátuk mögött ment a flame részemröl meg a lázadozás, de így utólag belátom hogy nagyon is kellet az a nevelés.
na de ezektöl eltekintve ha épp nemvolt balhé nagyon jóban voltam a szüleimmel.
az tanárokról csak annyit hogy ha diák szemmel nézzük a dolgot az a legjobb tanár emelyik "ugat és nem harap " mert azt a legjobban fel lehet kurni agyilag aztán üvöltözik, csapkodja a naplót és csak mindenki röhög rajta.
Volt pár ilyen tanárom és hát kb szart se tanultunk azokból a tárgyakból késöbb meg is lett az eredménye ~
Volt egy tanárom ált suliban 4. ben sajna csak 1 évet tanitott bennünket mert utána elment nyugdijba, na ő érdekesen tanitott, szigoru volt, mindenki félt töle mert volt egy hosszú pálcája és azzal járt mindig, ha valaki nem viselkdett jól odavágott vele etc na itt volt tanulás is meg fegyelem is.
Szerintem olyan tanár a jó tanár aki tudja hogy lehet érdekesebbé tenni az órákat + kitudja vívni könnyen a tiszteletet.
Nekem ez a tapasztalatom
This post was edited by Norbinsz on Feb 19 2014 08:29am