d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Teczár Szilárd > Haha
Prev123418Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 355.92
Nov 25 2013 03:47pm
szerintem semmi baj nincs azzal, hogy a nőknek is belépőt kell fizetni

mostanában nagy divat lett harcolni a női egyenjogúságért, de azért a pozitív diszkrimináció miatt nem szólnak meg senkit, mert hiába akarnak egyenjogúak lenni, bunkó vagy, ha nem engeded őket előre, nem cipeled helyettük a táskát, stb.

nem kéne egyes nőknek átmenni cigányba, hogy a megkülönböztetés pozitív oldalát élvezik, a negatív ellen meg verik a mellüket folyamatosan
Member
Gold: 21,598.00
Nov 25 2013 03:47pm
nekem aztán teljesen mindegy, bár kicsit feleslegesnek érzem, 1 szórakozóhelyen 1000 forint nem olyan tétel amiért háborút kéne indítani
Member
Gold: 6,352.66
Nov 25 2013 03:48pm
Quote (Saenchai @ Nov 25 2013 11:47pm)

mostanában nagy divat lett harcolni a női egyenjogúságért, de azért a pozitív diszkrimináció miatt nem szólnak meg senkit, mert hiába akarnak egyenjogúak lenni, bunkó vagy, ha nem engeded őket előre, nem cipeled helyettük a táskát, stb.

nem kéne egyes nőknek átmenni cigányba, hogy a megkülönböztetés pozitív oldalát élvezik, a negatív ellen meg verik a mellüket folyamatosan

this.
Member
Gold: 1.21
Nov 25 2013 03:51pm
Quote (josheide @ 25 Nov 2013 22:43)
A csapbol is a noi egyenjogusag folyik nagyon regota.

Az egyenlo joggal egyenlo kotelezettsegek is jarnak.

Hogy a faszomba lehetnének valaha is egyenlő jogok és kötelezettségek? Mi mozgatjuk a világot. Mi férfiak. Feltaláltuk a tüzet, a kereket, a fegyvereket, amik ételt biztosítanak és a fegyvereket, amik békét. Felderítettük a világot, meghódítottuk a tengereket és a levegő is a miénk. Mi vagyunk a modern világ megteremtői, a tudomány, a művészetek, a gazdaság urai vagyunk. A lábnyomunk ott van a Holdon. Mindenben jobbak vagyunk a nőknél, de nem azért, mert ők kevesek lennének. Pusztán azért, mert minden hatalmas és csodás érdem egy nő miatt következett be. Mert mindent megteszünk, hogy lenyűgözzük őket. A nők egymás ellen harcolnak, a férfiak pedig a nőkért küzdenek. Ezért leszünk a miénk a világ. Egy vaskalapos, régi vágású soviniszta fasz vagyok nyilván, kurvára leszarom a feminizmust, meg az egyenlő jogokért való küzdelmet, mégis mindig előre fogom engedni a nőt, mindig át fogom adni a helyemet, mindig én fogok fizetni az étteremben, és mindig én fogok udvarolni is. A hátamon feláll a szőr a gondolattól is, hogy ezt bárki is borítani akarná. Az nem feminizmuspártolás, meg emancipáció, ha le akarod küldeni a nőt a bányába, hanem férfiatlan szar jellem.
Member
Gold: 7,149.00
Nov 25 2013 03:52pm
Quote (Saenchai @ 25 Nov 2013 23:47)

ez

ha pampognak, hogy nem dolgozhatnak mindenhol ahol a férfiak is, ilyen alapon fizethetnek is ugyanúgy, max meghívatják magukat ha van kivel.

Quote (bbaallaaggee @ 25 Nov 2013 23:51)
Hogy a faszomba lehetnének valaha is egyenlő jogok és kötelezettségek? Mi mozgatjuk a világot. Mi férfiak. Feltaláltuk a tüzet, a kereket, a fegyvereket, amik ételt biztosítanak és a fegyvereket, amik békét. Felderítettük a világot, meghódítottuk a tengereket és a levegő is a miénk. Mi vagyunk a modern világ megteremtői, a tudomány, a művészetek, a gazdaság urai vagyunk. A lábnyomunk ott van a Holdon. Mindenben jobbak vagyunk a nőknél, de nem azért, mert ők kevesek lennének. Pusztán azért, mert minden hatalmas és csodás érdem egy nő miatt következett be. Mert mindent megteszünk, hogy lenyűgözzük őket. A nők egymás ellen harcolnak, a férfiak pedig a nőkért küzdenek. Ezért leszünk a miénk a világ. Egy vaskalapos, régi vágású soviniszta fasz vagyok nyilván, kurvára leszarom a feminizmust, meg az egyenlő jogokért való küzdelmet, mégis mindig előre fogom engedni a nőt, mindig át fogom adni a helyemet, mindig én fogok fizetni az étteremben, és mindig én fogok udvarolni is. A hátamon feláll a szőr a gondolattól is, hogy ezt bárki is borítani akarná. Az nem feminizmuspártolás, meg emancipáció, ha le akarod küldeni a nőt a bányába, hanem férfiatlan szar jellem.

de pont erre irigykednek, mert hihetetlen módon telhetetlenek

This post was edited by hedgehogsword on Nov 25 2013 03:53pm
Member
Gold: 33,265.80
Nov 25 2013 03:52pm
Quote (bbaallaaggee @ 25 Nov 2013 22:51)

ugye ez valami copypaste mesh post?

Member
Gold: 1.21
Nov 25 2013 03:53pm
Quote (josheide @ 25 Nov 2013 22:52)
ugye ez valami copypaste mesh post?

Nem, ezt most ütöttem bele a gépbe, homlokomon lüktető érrel.
Member
Gold: 3,000.00
Nov 25 2013 03:54pm
lol
most akkor ha elmegyek vmi noszemellyel bulizni meg a belepojet is fizessem
-.-
Member
Gold: 7,149.00
Nov 25 2013 03:56pm
Quote (Taszilo.^ @ 25 Nov 2013 23:54)
lol
most akkor ha elmegyek vmi noszemellyel bulizni meg a belepojet is fizessem
-.-

teszemazt kifizeti a saját belépőjét, te meg fizeted az italát, ő ígyis nyert, nem?
Member
Gold: 3,000.00
Nov 25 2013 03:57pm
Quote (hedgehogsword @ Nov 25 2013 10:56pm)
teszemazt kifizeti a saját belépőjét, te meg fizeted az italát, ő ígyis nyert, nem?

mer eddig nem fizetted a piajat? vagy mi
Go Back To Magyar Topic List
Prev123418Next
Add Reply New Topic New Poll