Quote (jarabekg @ Sep 11 2013 04:55pm)
dzsudzsáknak gecire igaza volt, te meg csak egy kibaszott huligán vagy
nem mondom hogy bírom a kibaszott beképzelt flegma pofáját, de te, meg a fajtád akkor is rosszabb vagy. Eddig nem is láttam tőled focis posztot, csak most hogy egy csapat huligánban lelkitársra találtál, akikkel együtt randalírozhatsz meg verekedhetsz, így kinevezted magadat focidrukkernek. Gratulálok az új hobbidhoz, kérlek menj ki minden meccsre külföldre, és erősítsd a rossz sztereotípiákat a magyarokról.
this
bold : én a helyében megmondtam volna kerek-perec, hogy ez egy játék, és válogatott, haza, nemzeti játék ide vagy oda, de szó nélkül le fogja mondani a válogatottságot (+még x ember is) a következő olyan alkalommal, amikor az ő vagy a családja életét fenyegetik. Most őszintén a helyében én is be lennék szarva, egy focista vagyok, most lehet hogy a söpredék a saját frusztráltsága miatt adja elő élet-halál harcként a meccset, de ott volt még 50000 román is... és nem vagyok elégedett a meccsel én se, a srácok akarásával sem, de ez egy játék, aki ezt nem tudja elfogadni, ne nézze.
jött a román meccs
lebőgtünk, élettelen játékkal
utána ez a dzsudzsák eléállt az embereknek és minden mismásolás nélkül elmondta, hogy ez szar volt és come at me bro, ellentétben egervárival, akinek nem most kellett volna okoskodnia
most jött ez a meccs
igyekeztek kárpótolni mindenkit
és látszódik ezen a gyereken, hogy eléggé meg van törve, mert egy vadidegen országban nem fenyegetik meg más nemzetiségűek és valószínűleg nem is szidják annyira, mint itthon
gratulálok a felelősöknek, én élsportolóként biztos otthagynám az egészet a gecibe