d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Daily Velvet
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 10 2013 02:32pm
szép szép :D:D:D:D:D:D
románok ellen is így kellett volna

This post was edited by SnoopDogg on Sep 10 2013 02:32pm
Member
Gold: 343.00
Sep 10 2013 02:35pm
na most megint másodikok vagyunk
de köv meccs hollandok ellen idegenben gg
románok meg utolso két mecsc észt+andorra
:XD

viszont ha megvernénk a hollandokat (lol) meg az utolsó meccsen andorrát akkor tökmindegy lenne ki mit játszik rajtunk kivül
Member
Gold: 6,352.66
Sep 11 2013 01:56am
sztem nyerunk 5:1re
de nem biztos
Member
Sep 11 2013 08:23am
Quote (Senee @ Sep 10 2013 10:35pm)
na most megint másodikok vagyunk
de köv meccs hollandok ellen idegenben gg
románok meg utolso két mecsc észt+andorra
:XD

viszont ha megvernénk a hollandokat (lol) meg az utolsó meccsen andorrát akkor tökmindegy lenne ki mit játszik rajtunk kivül

Hollandokat úgysem verjük el ^^
Én Andorra elleni meccstől félek, mert , ha ott kikapunk akkora szégyen lesz úristen :D

dzsudzsáknak meg valaki törje el mind2 lábát

This post was edited by SnoopDogg on Sep 11 2013 08:24am
Member
Gold: 5,390.00
Sep 11 2013 08:55am
Quote (SnoopDogg @ Sep 11 2013 03:23pm)
Hollandokat úgysem verjük el ^^
Én Andorra elleni meccstől félek, mert , ha ott kikapunk akkora szégyen lesz úristen :D

dzsudzsáknak meg valaki törje el mind2 lábát

dzsudzsáknak gecire igaza volt, te meg csak egy kibaszott huligán vagy

nem mondom hogy bírom a kibaszott beképzelt flegma pofáját, de te, meg a fajtád akkor is rosszabb vagy. Eddig nem is láttam tőled focis posztot, csak most hogy egy csapat huligánban lelkitársra találtál, akikkel együtt randalírozhatsz meg verekedhetsz, így kinevezted magadat focidrukkernek. Gratulálok az új hobbidhoz, kérlek menj ki minden meccsre külföldre, és erősítsd a rossz sztereotípiákat a magyarokról.
Member
Sep 11 2013 09:10am
Quote (jarabekg @ Sep 11 2013 04:55pm)

nem mondom hogy bírom a kibaszott beképzelt flegma pofáját, de te, meg a fajtád akkor is rosszabb vagy. Eddig nem is láttam tőled focis posztot, csak most hogy egy csapat huligánban lelkitársra találtál, akikkel együtt randalírozhatsz meg verekedhetsz, így kinevezted magadat focidrukkernek. Gratulálok az új hobbidhoz, kérlek menj ki minden meccsre külföldre, és erősítsd a rossz sztereotípiákat a magyarokról.

eddig is jártam velük meccsekre
de nem értem ez most, hogy jön ide
dzsudzsák utolsó 2 meccse, észt ország és románia ellen akkora hulladék szarfos hugy volt , hogy elképesztő és nem értem miért fizetnek érte 2-3 milliárdot
a másik meg, hogy kurvára nem értem dzsudzsáknak mi köze van ahhoz, hogy én egy huligán vagyok :D:D:D:D:D

Hajnal és Böde 432432423423234423423423234szer jobbak

szerintem eredményesebb lett volna a sarki hajléktalan a Román meccsen mint dzsudzsák : DDDDD labdához nem ért volna de már azzal is jobb lett volna nála
kb hány eladott labdája volt 12ezer ?

This post was edited by SnoopDogg on Sep 11 2013 09:14am
Member
Gold: 206.00
Sep 11 2013 09:13am
Quote (jarabekg @ Sep 11 2013 04:55pm)

this

bold : én a helyében megmondtam volna kerek-perec, hogy ez egy játék, és válogatott, haza, nemzeti játék ide vagy oda, de szó nélkül le fogja mondani a válogatottságot (+még x ember is) a következő olyan alkalommal, amikor az ő vagy a családja életét fenyegetik. Most őszintén a helyében én is be lennék szarva, egy focista vagyok, most lehet hogy a söpredék a saját frusztráltsága miatt adja elő élet-halál harcként a meccset, de ott volt még 50000 román is... és nem vagyok elégedett a meccsel én se, a srácok akarásával sem, de ez egy játék, aki ezt nem tudja elfogadni, ne nézze.

jött a román meccs
lebőgtünk, élettelen játékkal
utána ez a dzsudzsák eléállt az embereknek és minden mismásolás nélkül elmondta, hogy ez szar volt és come at me bro, ellentétben egervárival, akinek nem most kellett volna okoskodnia
most jött ez a meccs
igyekeztek kárpótolni mindenkit
és látszódik ezen a gyereken, hogy eléggé meg van törve, mert egy vadidegen országban nem fenyegetik meg más nemzetiségűek és valószínűleg nem is szidják annyira, mint itthon

gratulálok a felelősöknek, én élsportolóként biztos otthagynám az egészet a gecibe
Member
Sep 11 2013 09:17am
Quote (Jancsipapa @ Sep 11 2013 05:13pm)
this

bold : én a helyében megmondtam volna kerek-perec, hogy ez egy játék, és válogatott, haza, nemzeti játék ide vagy oda, de szó nélkül le fogja mondani a válogatottságot (+még x ember is) a következő olyan alkalommal, amikor az ő vagy a családja életét fenyegetik. Most őszintén a helyében én is be lennék szarva, egy focista vagyok, most lehet hogy a söpredék a saját frusztráltsága miatt adja elő élet-halál harcként a meccset, de ott volt még 50000 román is... és nem vagyok elégedett a meccsel én se, a srácok akarásával sem, de ez egy játék, aki ezt nem tudja elfogadni, ne nézze.

jött a román meccs
lebőgtünk, élettelen játékkal
utána ez a dzsudzsák eléállt az embereknek és minden mismásolás nélkül elmondta, hogy ez szar volt és come at me bro, ellentétben egervárival, akinek nem most kellett volna okoskodnia
most jött ez a meccs
igyekeztek kárpótolni mindenkit
és látszódik ezen a gyereken, hogy eléggé meg van törve, mert egy vadidegen országban nem fenyegetik meg más nemzetiségűek és valószínűleg nem is szidják annyira, mint itthon

gratulálok a felelősöknek, én élsportolóként biztos otthagynám az egészet a gecibe

nem azzal van a gond amit mond és nagyon jól teszi, hogy kerek perec megmondja a dolgokat, de beképzelt, hisztis és még focizni sem tud
mostani Észt ország elleni meccsen is egy hulladék volt ~

és még egy szerencsétlen is aki összetört egy 100millás autót

This post was edited by SnoopDogg on Sep 11 2013 09:18am
Member
Gold: 206.00
Sep 11 2013 09:20am
Quote (SnoopDogg @ Sep 11 2013 05:17pm)
nem azzal van a gond amit mond és nagyon jól teszi, hogy kerek perec megmondja a dolgokat, de  beképzelt, hisztis és még focizni sem tud
mostani Észt ország elleni meccsen is egy hulladék volt ~

és még egy szerencsétlen is aki összetört egy 100millás autót

hisztis? mert hisztizni mer, amiért veszélyben az élete?_?

a játékára tegnap nem lehetett panasz, pénteken meg vicces lenne ráhúzni a vereséget, itt nem 1, nem 2 ember hozta a vereséget, hanem 10 (a kapust nem mondom)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll