Quote (Saenchai @ 3 Sep 2013 20:24)
Üdvözlöm, a nevem Metatron.
Metatron vagyok a Fény küldötte, segíteni jöttem e világba azért, hogy önnek utat mutassak és kinyissam a kapukat. Amennyiben érdekli a sorsa keressen! Amit adni tudok önnek az a Szeretet és a Fény ereje és a lelki testi egyensúly. Földi leszületésemben Táltosként létezem és mint Mágus Médium, Tisztán látó tisztán érző, keressen és elmondom a levelét ami meg van önnek írva.Metatron
Már kiskoromban felfigyeltem arra, hogy nem érdekelnek olyan dolgok, mint más gyerekeket. Megéreztem, ha rossz szándékkal közeledett felém valaki. Érzem az engem körül ölelő energiát, s mert minden a világon energiából áll össze. Az energia a test, energia a környezetünk, energia minden, amit csak el tud képzelni. Ha felkészülsz, s elfogadod, megkapod te magad is.
Számos tanítónál jártam és elsajátítottam egyes technikákat, és ráeszméltem a magamban hordozott erőre. Az AKASHA amit használok főként.
Minden bennünk dől el. Senki nem fogja a döntéseket megtenni mi magunknak kell. Tedd meg az első lépésedet és segítségedre lesz minden s mindenki. Az Univerzumi energiák az Szent Atya Szeretet energiája általi terápiák tovább adása, ezekkel az erőkkel mások megismertetése.
Kialakítottam “a” technikát, melyet Teremtő - Esszénia technikának kereszteltem el/Bár hasonló elnevezésű technika létezik azonban csak az alapjaink egyformák mint mindennek az alapja/. Ebben valóban benne van minden, ami körül vesz bennünket s csak alkalmaznunk kell, mint a teljes és tiszta szeretet.
Áldás legyen az úton rajtad. Tisztelettel várom a hívását, Metatron.
Üdvözlöm, a nevem Metamor. lebuktál szécsi