d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Svájc - Aka Nem Minden Arany Ami Fénylik
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 59.00
Sep 3 2013 12:05pm
na majd krisz megszakérti mindjárt
Member
Gold: 355.92
Sep 3 2013 12:16pm
és amúgy mi kerül 25 ezer forintba 1 telefonáláson?

hova telefonálsz?
Member
Sep 3 2013 12:17pm
Quote (Saenchai @ 3 Sep 2013 18:16)
és amúgy mi kerül 25 ezer forintba 1 telefonáláson?

hova telefonálsz?

rtl klub, asztro show
Member
Sep 3 2013 12:19pm
Quote (Nerz8 @ Sep 3 2013 08:17pm)
rtl klub, asztro show

bevonzatja a százezerszeres pénzenergiát
Member
Sep 3 2013 12:20pm
Quote (Saenchai @ 3 Sep 2013 18:19)
bevonzatja a százezerszeres pénzenergiát

svájcban nagyobb esély van az ilyen dolgokra
Member
Gold: 0.00
Sep 3 2013 12:21pm
Quote (Nerz8 @ 3 Sep 2013 20:05)
na majd krisz megszakérti mindjárt

már megtettem
Member
Member
Sep 3 2013 12:24pm
Üdvözlöm, a nevem Metatron.

Metatron vagyok a Fény küldötte, segíteni jöttem e világba azért, hogy önnek utat mutassak és kinyissam a kapukat. Amennyiben érdekli a sorsa keressen! Amit adni tudok önnek az a Szeretet és a Fény ereje és a lelki testi egyensúly. Földi leszületésemben Táltosként létezem és mint Mágus Médium, Tisztán látó tisztán érző, keressen és elmondom a levelét ami meg van önnek írva.Metatron

Már kiskoromban felfigyeltem arra, hogy nem érdekelnek olyan dolgok, mint más gyerekeket. Megéreztem, ha rossz szándékkal közeledett felém valaki. Érzem az engem körül ölelő energiát, s mert minden a világon energiából áll össze. Az energia a test, energia a környezetünk, energia minden, amit csak el tud képzelni. Ha felkészülsz, s elfogadod, megkapod te magad is.

Számos tanítónál jártam és elsajátítottam egyes technikákat, és ráeszméltem a magamban hordozott erőre. Az AKASHA amit használok főként.

Minden bennünk dől el. Senki nem fogja a döntéseket megtenni mi magunknak kell. Tedd meg az első lépésedet és segítségedre lesz minden s mindenki. Az Univerzumi energiák az Szent Atya Szeretet energiája általi terápiák tovább adása, ezekkel az erőkkel mások megismertetése.

Kialakítottam “a” technikát, melyet Teremtő - Esszénia technikának kereszteltem el/Bár hasonló elnevezésű technika létezik azonban csak az alapjaink egyformák mint mindennek az alapja/. Ebben valóban benne van minden, ami körül vesz bennünket s csak alkalmaznunk kell, mint a teljes és tiszta szeretet.

Áldás legyen az úton rajtad. Tisztelettel várom a hívását, Metatron.
Member
Gold: 0.00
Sep 3 2013 12:25pm
Quote (Saenchai @ 3 Sep 2013 20:24)

Metatron vagyok a Fény küldötte, segíteni jöttem e világba azért, hogy önnek utat mutassak és kinyissam a kapukat. Amennyiben érdekli a sorsa keressen! Amit adni tudok önnek az a Szeretet és a Fény ereje és a lelki testi egyensúly. Földi leszületésemben Táltosként létezem és mint Mágus Médium, Tisztán látó tisztán érző, keressen és elmondom a levelét ami meg van önnek írva.Metatron

Már kiskoromban felfigyeltem arra, hogy nem érdekelnek olyan dolgok, mint más gyerekeket. Megéreztem, ha rossz szándékkal közeledett felém valaki. Érzem az engem körül ölelő energiát, s mert minden a világon energiából áll össze. Az energia a test, energia a környezetünk, energia minden, amit csak el tud képzelni. Ha felkészülsz, s elfogadod, megkapod te magad is.

Számos tanítónál jártam és elsajátítottam egyes technikákat, és ráeszméltem a magamban hordozott erőre. Az AKASHA amit használok főként.

Minden bennünk dől el. Senki nem fogja a döntéseket megtenni mi magunknak kell. Tedd meg az első lépésedet és segítségedre lesz minden s mindenki. Az Univerzumi energiák az Szent Atya Szeretet energiája általi terápiák tovább adása, ezekkel az erőkkel mások megismertetése.

Kialakítottam “a” technikát, melyet Teremtő -  Esszénia technikának kereszteltem el/Bár hasonló elnevezésű technika létezik azonban csak az alapjaink egyformák mint mindennek az alapja/. Ebben valóban benne van minden, ami körül vesz bennünket s csak  alkalmaznunk kell, mint a teljes és tiszta szeretet.

ez olyan mint a magyarra fordított dota lore-ok amiket sylke szokott postolni
Member
Gold: 279.00
Sep 3 2013 12:26pm
Quote (Saenchai @ 3 Sep 2013 20:24)

Kialakítottam “a” technikát, melyet Teremtő -  Esszénia technikának kereszteltem el/Bár hasonló elnevezésű technika létezik azonban csak az alapjaink egyformák mint mindennek az alapja/. Ebben valóban benne van minden, ami körül vesz bennünket s csak  alkalmaznunk kell, mint a teljes és tiszta szeretet.

Üdvözlöm, a nevem Metamor. lebuktál szécsi
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll