d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tegnap Elvesztettem A Migrén Szüzességem > Hc Volt
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Aug 8 2013 03:21am
sok a gomba
Member
Gold: 0.18
Aug 8 2013 04:11am
Quote (zsansaccount @ 8 Aug 2013 10:41)
szerencséd volt. a migrénnek 4 fázisa van, amit te tapasztaltál, azt aurának hívják, ami előfordulhat fejfájás nélkül is. illetve a ma reggeli kimerültség pedig a 4. fázis, a lecsengés.

ez nem feltétlen migrén

Utána elég brutál hipnagógiám volt. Egy tollas kígyó voltam, fehér tollak borították a testemet de minden kb 10. vörös volt. Így tekeregtem meg önmagamba visszafordultam. Utána egy kerek tóba lökdöstem be farönköket, mindegyik farönk valami fogalom volt amit megtanultam amint betaszigáltam, de közben végig az járt a fejemben hogy ennek semmi értelme, mert ha meghalok úgy is elveszik minden tudás. Csak azért nem hagytam abba mert annyi racionalitás még beleszivárgott ezekbe a képekbe hogy tudtam végül is ez csak egy álomkép és nem kerül semmi erőfeszítésembe a rönköket görgetni. Shit was fucked up. :D

(nem szívtam kb 2 hónapja, durvábbat meg főleg nem)

This post was edited by ElCapitano on Aug 8 2013 04:11am
Member
Gold: 343.00
Aug 8 2013 04:13am
nem migrén, de régen velem volt olyan, h pl felálltam az ágyból tvnézés után és úgy beszédültem, hogy nem láttam semmit, megindultam és beestem a tv állvány mögé
az orvos azt mondta igyak több folyadékot
Member
Gold: 710.00
Aug 8 2013 04:36am
Quote (ElCapitano @ Aug 8 2013 06:48am)
Tegnap hat óra körül azt vettem észre hogy a bal látóterem alján egy ilyen csillogó színes hullámvonalacska vibrál. Elég scary volt, de mondom biztos csak mert geci világos van azért káprázik a szemem. Aztán eltelt fél óra és elmúlt, ittam pár fröccsöt, nekiálltam vacsit csinálni. Na ekkor jött a java, mindkét szemem előtt ezek a ragyogó gecik hullámoztak, foltokban gyakorlatilag nem láttam, szédültem, remegett a kezem. Végül lefeküdtem inkább és egy kis meditációs zene után sikerült elaludnom, de forgolódtam, leizzadtam, ilyen bizarr hülyeségeket álmodtam. A fura az egészben hogy a fejem nem is fájt, csak most reggel egy kicsit meg mosott szarnak éreztem magam.

Van valaki másnak is itt esetleg migrénje? Meséljetek.

17 éve van migrénem
Member
Gold: 2.00
Aug 8 2013 04:37am
Quote (ElCapitano @ 8 Aug 2013 12:11)
Utána elég brutál hipnagógiám volt. Egy tollas kígyó voltam, fehér tollak borították a testemet  de minden kb 10. vörös volt. Így tekeregtem meg önmagamba visszafordultam. Utána egy kerek tóba lökdöstem be farönköket, mindegyik farönk valami fogalom volt amit megtanultam amint betaszigáltam, de közben végig az járt a fejemben hogy ennek semmi értelme, mert ha meghalok úgy is elveszik minden tudás. Csak azért nem hagytam abba mert annyi racionalitás még beleszivárgott ezekbe a képekbe hogy tudtam végül is ez csak egy álomkép és nem kerül semmi erőfeszítésembe a rönköket görgetni. Shit was fucked up. :D

arról nem tudok, h ennek köze lehet-e a migrénhez vagy sem

Quote (Senee @ 8 Aug 2013 12:13)
nem migrén, de régen velem volt olyan, h pl felálltam az ágyból tvnézés után és úgy beszédültem, hogy nem láttam semmit, megindultam és beestem a tv állvány mögé
az orvos azt mondta igyak több folyadékot

lol :D az kemény, tényleg segít a folyadék, meg igazából csak akkor vészes, ha nagyon gyakran előfordul. azért van, mert leesik a vérnyomásod, ha hirtelen felpattansz
Member
Gold: 0.18
Aug 8 2013 04:39am
Quote (zsansaccount @ 8 Aug 2013 12:37)
arról nem tudok, h ennek köze lehet-e a migrénhez vagy sem

lol :D az kemény, tényleg segít a folyadék, meg igazából csak akkor vészes, ha nagyon gyakran előfordul. azért van, mert leesik a vérnyomásod, ha hirtelen felpattansz

Ja nem hiszem, csak gondoltam feldobom a topicot.
Member
Gold: 122.92
Aug 8 2013 04:39am
Quote (ElCapitano @ Aug 8 2013 12:11pm)
Utána elég brutál hipnagógiám volt. Egy tollas kígyó voltam, fehér tollak borították a testemet  de minden kb 10. vörös volt. Így tekeregtem meg önmagamba visszafordultam. Utána egy kerek tóba lökdöstem be farönköket, mindegyik farönk valami fogalom volt amit megtanultam amint betaszigáltam, de közben végig az járt a fejemben hogy ennek semmi értelme, mert ha meghalok úgy is elveszik minden tudás. Csak azért nem hagytam abba mert annyi racionalitás még beleszivárgott ezekbe a képekbe hogy tudtam végül is ez csak egy álomkép és nem kerül semmi erőfeszítésembe a rönköket görgetni. Shit was fucked up. :D

do want

lol soon 10k

neked meg 28k

This post was edited by cowding on Aug 8 2013 04:41am
Member
Gold: 1.00
Aug 8 2013 04:48am
Quote (sylke @ 8 Aug 2013 12:36)
17 éve van migrénem

nekem 17 és fél, és nekem kettő is van belőle.
Member
Gold: 0.00
Aug 8 2013 04:49am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 8 2013 10:48am)
nekem 17 és fél, és nekem kettő is van belőle.

ha ezt komolyan írtad volna, akkor tipikus cp post lett volna
de így se rossz
Member
Gold: 95.00
Aug 8 2013 06:23am
Quote (ElCapitano @ Aug 8 2013 12:11pm)

joezeket olvasni xd
meg nem volt hasonlom btw
Go Back To Magyar Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll