Na akkor folytassuk
Jelentősen haladtam előre
jelen pillanatban act 5 elején vagyok, de akkor nézzük, hogy ment eddig a dolog
Act 2 -
igazából eseménytelenül telt. Stratégia megmaradt. Én futok, összegyűjtöm mobokat és csicska leöli őket. Még durielnél is ez volt, én beálltam elé, engem ütött és csicska lenyomta.
A röhej, hogy találtam egy Gleamscythe-t (unique Falchion - 84 ed, 18-33 dmg) és azzal nagyobbat csaptam mint a bow-val

így a nagyobb dögöket switch-csel irtottam.
Act 3 -
Nagyon szenvedtem vele, egészen addig míg nagy nehezen nem gambleztam egy jó bowot (mefi előtt gondoltam nem ártana):

miután több milliót elgambleztam és semmi eredménye nem volt, ezért ezt meglátva közel sírtam a gyönyörtől.
persze lehetne jobb, de elég jó alap dmg-e van amihez hozzájön az 5% ml
Ez pont elég volt ahhoz, hogy strafe menjen már folyamatosan ha nagyobb tömeg volt.
Act 4 -
így már könnyedén ment, mert mékeltem a bowhoz egy dmg-s armort, hogy a ml jól kifejtse hatását és még a GA is gond nélkül mehessen belőle:

gondolkoztam, hogy ez ér-e többet, vagy egy Stealth rw, de sokáig nem találtam Tal-t ezért úgy döntöttem, ez jó lesz egy időre (persze miután megcsináltam, egyből találtam Tal-t és armor már régóta megvolt hozzá)
De amúgy végiggondolva sokkal többet érek ezzel a béna összeeszkábált armorral mint egy Stealth-tel. A rajta lévő statok jók, de valószínű h pl a ml-hez kevés lenne a dmg és a kari önmagában is gyengébb lenne
Hát még így is Diablo szerintem egy 10-20 perc rohangálást igényelt, mert hiába talál be mindig a GA elméletileg, a magas block miatt alig találtam be és a dmg-m se vmi eget verő
This post was edited by ReDEyeS on Aug 17 2013 03:08am