Meséljetek el olyan történeteket melyek veletek vagy barátaitokkal estek meg és szórakoztatónak/félelmetesnek/figyelemre méltónak stb. tartjátok.
Ez az eset még általános iskola 6. osztály végén nyári szünetben, nyári táborozás alkalmával esett meg..
Annak idején nagy divat volt ezeknek a bő rappergatyáknak a viselete (kb. amikor eminem színre lépett) és mivel azon a héten viszonylag hűvösebb idő volt (július közepén lol) ezért azt a nadrágomat húztam fel..
Sajnos övem nem volt a nadrághoz és derékban is elég bő volt rám ezért folyamatosan húzkodnom kellett miközben jártam-keltem benne, nehogy lecsússzon.
Ez egy négy hetes tábor volt és a tanárok akik vigyáztak ránk próbáltak minket az életre nevelni (tudom, esetemben nem sikerült) ezért különböző feladatokat nekünk kellett ellátni, amit egyébként régebben mindig a tanárok/nevelők oldottak meg helyettünk a kényelmünk érdekében..
Ilyen dolgok voltak például a túraszervezések (kaptunk térképet és mindig meg volt bízva valaki, hogy egy adott útvonalat jelöljön ki -ami nem több 10km-nél- amit aztán másnap bejárunk). Vagy pl. ilyen volt még a reggeli/ebéd/vacsora előkészítése, ebéd elkészítésénél (bonyolultabb kaják) a tanárok segítése és ilyen volt még a mosás is.
Minden hét végén ugyanis ki lett jelölve két ember aki a táborban található két mosógép segítségével kimossa az adott heti szennyes ruhákat.
Na most a második héten én voltam az egyik aki erre ki volt jelölve és a bő gatyám volt rajtam.. a szennyeseket szerencsére már egy helyre gyűjtötték, én mostam a fehéreket a másik kijelölt srác meg a színeseket.. a két mosógép a tábor két különböző végén volt, szóval ilyen szempontból mindegy is.. na most én megfogtam a pakkot (ami egyébként ilyen külön kis "mosózacskókba" volt csomagolva, varrt nevekkel ellátva, hogy mindenki a sajátját kapja vissza, megtalálja) és elindultam a mosószoba felé. Közben hevesen húzkodtam felfele a gatyámat ami minduntalan le akart esni rólam..
Jó sok szennyes volt, pörgetnem kellett vagy 4-szer legalább.. a második pörgetésnél az egyik mosózacskó nem volt rendesen bezipzározva és amint megfogtam, hogy teszem bele a mosógépbe; pár fehérnemű kiesett belőle, az egyik ráadásul beesett a mosógép mellett lévő polc alá amin az öblítő, mosószer, etc dolgok voltak.. ezért tehát letettem a kezemben lévő pakkokat és letérdeltem, hogy benyúljak az alsóneműért a polc alá, ám eközben a gatyám lecsúszott rólam térdig, viszont a fehérneműt megfogtam és kihúztam (az egyik tanárnő bugyija volt az).
Ekkor azonban belépett a mosószobába pont az a tanárnő és az a látvány fogadta, hogy térdig letolt gatyával kutyapozícióban a bugyiját szorongatom.
:XD
Csak annyit kérdezett, hogy mit csinálok, majd miután elhebegtem, hogy leesett és a gatyám lecsúszott; zavarában kiment én pedig folytattam a mosást.. Onnantól kezdve az a tanárnő látványosan kerülte a velem való bármiféle kommunikációt és ha odamentem valahova ahol ő is volt; arrébb állt :c
Azóta rengeteget gondolkodtam az eseten és lehet meg kellett volna próbálnom magyarázni neki mi történt, hisz a gatyámat ő is látta, hogy mindig húzkodom, le akar esni; talán hihető lett volna.. vagy csak még jobban aláástam volna magam... mindenesetre nem beszéltünk azóta 8. végéig kb. két szót sem.
Ez annyiból volt jó, hogy feleléskor soha nem kellett attól tartanom, hogy engem hív ki (pedig akár meg is tehette volna bosszúból vagy ilyesmi).
most ti jöttök :XD
csb