Quote (bajcli @ May 2 2013 02:17am)
ide kéne hurcolni mindet, hogy legyen, aki még olcsóbban elvégzi a minimálbéres kétkezi munkákat
ja, rohadt annyukat
aztán mikor felhozom nekik, hogy miért keserítitek a normális emberek életét azzal, hogy ennyiért elvállaljátok a szart is, nekem meg nem jut normális állás akkor meg jönnek azzal hogy DEHÁT MINDENKI SZENVED, MI AZ HOGY ÉN NEM AKAROK, MI AZ HOGY ÉN 140K-T AKAROK KERESNI LOL HÁT SENKI SE KERES ANNYIT, MINNYÁJUNKNAK SZENVEDNÜNK KELL ÉS HA NEM AKAROK SZENVEDNI AKKOR HALJAK MEG HÁT MI AZ HOGY NEM AKAROK RABSZOLGA LENNI HISZ MINDENKI AZ EZ IGY NORMÁLIS HOL ÉLEK ÉN
arra buzdítanám őket, hogy keljenek fel az elnyomók ellen, de még engem akarnának megölni
MERT MÉG A SZÁRAZKENYÉR IS TÖBB MINT A SEMMI
ti gépek
aztán jönnek azzal, hogy nem is dolgoztam minek beszélek
mintha kötelezően lekéne húznom 10 évet a szénbányába, hogy mondhassam, hogy szar miközben mindenki tudja, hogy szar
mi ez szolidaritás
szolidaritásból mindenki tömje meg még a gecis vezetők zsebeit és csak utána beszélhessen
bele kell fulladjak a szarba, hogy elmonhassam, hogy nem volt jó vagy mi a kurvaisten
minek csináltok gyerekeket mikor ti is vergődtök
csak mert azt hiszitek neki más lehet az élete, hogy ti akármit is biztosíthattok neki
vagy unatkoztok a szürke hétköznapok robotolásából menekülve azt gondoljátok egy új lény aki felett dominálhattok vagy gondoskodhattok róla szebbé teszi a helyzeteteket
A VEZETÖK HELYZETÉT TESZI SZEBBÉ MERT IGY MÉG A HUGYOSKULÁÉRT IS ELMENTEK MAJD DOLGOZNI MERT ANNAK A NYOMORULT GYEREKNEK KEL A SZANDÁL A KIFLI A PEKLENKA ETC ÉS 101010 MÁSIK VÁR A HELYEDRE TE MEG HALJ ÉHEN
HA GYEREKET CSINÁLSZ = A RABSZOLGASÁGOT SEGÍTED ELŐ
ha szegény vagy azért
ha gazdag vagy azért mert akkor a kölyköd is gazdag lesz és mégtöbb falatot mar el a nyamvadtak kezei közül
az ember egy vírus és nem csak a földet pusztítja de saját magát is