Quote (fleSs @ 22 Apr 2013 17:31)
ha van konkret kerdesed is akkor szivesen valaszolok, van ralatasom kb mindenre ami online poker, viszont hobbinak nem ajanlom, akkor inkabb menj elozni a csovesekkel/ciganyokkal az universumba.
Hát igazából annyi a kérdésem hogy ha komolyan rászánja magát az ember mennyire lehet vele pénzt keresni. Én meg a lakótársam gondolkozunk ezen, neki így matek a hobbija, ilyen MIT MSc szintű dolgokkal foglalkozik kedvtelésből (Tudom hogy matematika annyira nem releváns csak szemléltetni akarom hogy nem azok a típusú emberek vagyunk akik úgy állnak szerencsejátékokhoz hogy "Ha múlt héten kihúztak a 12-est a lottón ezen a héten biztos nem fogják lol" Tehát így eléggé védettek vagyunk minden ilyen voodoo szarral szemben) Igazából most havi 60 ezer forintot keresek és mivel elég jól van megoldva a lakhatásom simán elég lenne ennyi, csak mivel egyetemre akarok menni olyan dologra gondoltam amit éjszaka tudok csinálni (inb4 tesco árufeltöltő). Tehát mondjuk 3-4 hónap alatt ellehet jutni olyan szintre hogy tényleges pénzt lehessen vele keresni?
This post was edited by ElCapitano on Apr 22 2013 09:51am