Quote (ace07 @ 21 Apr 2013 12:16)
2 hete szombaton:
fél liiter vodka fél liter fantával keverve 2 óra alatt. Morrisons 2ben néhány pillanatképre emlékszem: lehánytam pár ember lábát, ordítoztam, barátnőm később mesélte hogy azt kiabáltam, hogy mindenki fogyatékos és én egy kibaszott einstein vagyok. Hazavittek kocsival, itt is pillanatképekre emlékszem: köpködtem ki a kocsiablakon, egyszer csak megállt mellettünk egy szép nagy fekete BMW, haver mellettem szól: "na most ne köpjél". Valahogy felmentem a lakásba, itt már nem emlékszem semmire, arra ébredtem, hogy barátnőm a pulzusom nézi és kiabál, hogy kihívja a mentőket. Később mesélte, hogy angolul meg németül motyogtam valamit magamban az ágyon fekve.
:Đ ismeros
----
KEK bulin voltunk Móriczon, éjféltől snitt. reggel nyolckor ébredtem vmi villamoson, ordibált velem a sofőr, de fogtam a faszba és visszaaludtam. Délre értem haza, nem tudom hogy.
Balatonon fél nap esett ki (lehet nem kellett volna reggeltől kezdve piálni) közben voltunk minigolfozni pár órát, strandoltunk, kocsmáztunk. Este volt az első képem, utólag bepótoltam az emlékeket fotókról.
---
Balatonon összefutottam egyszer két sráccal nyáron. Megkérdezték, hol vannak.. Két rekesz sörük volt, személyit elvesztették, ruhákat elhagyták, pénzük nem volt. Utolsó kép vhol fehérvár környékén volt náluk. Vicces fejet vágtak, amikor közöltem, hogy majdnem Keszthelyen vannak. Aztán fogták a faszba és visszafeküdtek a napra. Másnap találkoztam még velük. -.-