d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Seene > Elég Volt A Sírásból
Prev123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 3 2013 06:02pm
Quote (Senee @ Apr 4 2013 02:01am)
találtál mert vannak kapcsolataid
de mit csináljon egy antiszociális nyomorult aki a szomszédját se ismeri
inb4 haljon éhen

kapcsolat ?
internet öcsém, internet !
jspzés helyett munkát kéne keresni neten

This post was edited by SnoopDogg on Apr 3 2013 06:04pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 3 2013 06:03pm
Quote (Senee @ Apr 4 2013 12:55am)
mondja a drogdíler

magaslóról, biztos pozíciókból könnyen skippelget az ember
majd mikor legatyásodsz, lecsúszol; te is háborogni, harcolni fogsz

mondom én, hogy demagóg vagy és olyan témágat feszegetsz, amiken jól egymásnak lehet feszülni vagy lehet helyeslően bólogatni, de a maradék 7milliárd ember ebből nüansznyit sem érzékel
in exchange felhergelsz feleslegesen kb 50 embert itt
tényleg hasznos része vagy a közösségnek
Member
Gold: 343.00
Apr 3 2013 06:10pm
Quote (Eoghan @ Apr 4 2013 12:03am)
mondom én, hogy demagóg vagy és olyan témágat feszegetsz, amiken jól egymásnak lehet feszülni vagy lehet helyeslően bólogatni, de a maradék 7milliárd ember ebből nüansznyit sem érzékel
in exchange felhergelsz feleslegesen kb 50 embert itt
tényleg hasznos része vagy a közösségnek

itt
összességében többen háborognak azon témák miatt melyket én feszegetek
demagóg? nem konkrétan leírt ki-mit-mikor-hogyan-hol-hány fokban-mekkora szélerősséggel csinált? igen.
mert nem tudom konkrétan leírni, nem készítettem róla kutatást se tanulmányt

de aki nem konzerválni akarja ezt a rendszert (nem úgy mint te) az igenis felháborodik azon hogy hazudnak nekünk, hogy több tiz millióért kilátót építenek unios pénzből, span magáncégével, meg biciklis pihenonek levernek 3 cölöpöt szintén pár millióért meg vitézy "tojáshéjjmégaseggemen" dávidka vezérigazgat, milliomos, mert benyomták a fater jo spanjai meg etc

na mind1, nyilván demagóg mert nem támasztom alá kutatással meg tanulmányokkal
és a vesszők se a helyükön vannak.
MINDEN JÓ ÉS SZÉP!
Member
Gold: 279.00
Apr 3 2013 06:26pm
havi szar az élet topic :zzz:
Member
Warn: 10%
Apr 3 2013 06:28pm
Quote (Senee @ Apr 4 2013 01:10am)
itt
összességében többen háborognak azon témák miatt melyket én feszegetek
demagóg? nem konkrétan leírt ki-mit-mikor-hogyan-hol-hány fokban-mekkora szélerősséggel csinált? igen.
mert nem tudom konkrétan leírni, nem készítettem róla kutatást se tanulmányt

de aki nem konzerválni akarja ezt a rendszert (nem úgy mint te) az igenis felháborodik azon hogy hazudnak nekünk, hogy több tiz millióért kilátót építenek unios pénzből, span magáncégével, meg biciklis pihenonek levernek 3 cölöpöt szintén pár millióért meg vitézy "tojáshéjjmégaseggemen" dávidka vezérigazgat, milliomos, mert benyomták a fater jo spanjai meg etc

na mind1, nyilván demagóg mert nem támasztom alá kutatással meg tanulmányokkal
és a vesszők se a helyükön vannak.
MINDEN JÓ ÉS SZÉP!

az a helyzet, hogy nyitott kapukat döngetsz és közhelyeket feszegetsz
mindenki tudja azt, hogy milyenek itthon a politikusok, hogy milyen az elszámoltatás(uniós pénzek felhasználása pölö)
nekem pl nagyon régen az a véleményem(és biztos egyedül vagyok vele, mert szarul hangzik), hogy magyarország népességének döntő többsége nem alkalmas/nem nőtt még fel a demokráciához
itt vezérre van szükség, ahogy ezt monsieur ohbán fel is ismerte, olyanra aki megmondja, hogy mi lesz. vitya ilyen, a nép tombol örömében, a pezsgők durrannak, az emberek ölelkeznek

nem lehet itt mit csinálni, csak megszokni vagy megszökni, mert ez a nép nem fogja vityát leváltani

ismételni tudom magam, hogy semmit nem érsz el vele, csak a fórum olvasóinak utálatát vívod ki
költözz reykjavíkba
ott jó a vezetés
Member
Gold: 279.00
Apr 3 2013 06:31pm
elolvastam senee masik topicban alkottot hulyesegeit..

EMBER, kapcsold ki a gepet es huzzal ki a szabadba vagy rohadj meg a gep elott, de akkor legalabb ne sirj tobbet, te vallaltad...
Member
Gold: 343.00
Apr 3 2013 06:34pm
Quote (Eoghan @ Apr 4 2013 12:28am)
mindenki tudja azt, hogy milyenek itthon a politikusok, hogy milyen az elszámoltatás(uniós pénzek felhasználása pölö)
nekem pl nagyon régen az a véleményem(és biztos egyedül vagyok vele, mert szarul hangzik), hogy magyarország népességének döntő többsége nem alkalmas/nem nőtt még fel a demokráciához
itt vezérre van szükség, ahogy ezt monsieur ohbán fel is ismerte, olyanra aki megmondja, hogy mi lesz. vitya ilyen, a nép tombol örömében, a pezsgők durrannak, az emberek ölelkeznek

nem lehet itt mit csinálni, csak megszokni vagy megszökni, mert ez a nép nem fogja vityát leváltani

ismételni tudom magam, hogy semmit nem érsz el vele, csak a fórum olvasóinak utálatát vívod ki
költözz reykjavíkba
ott jó a vezetés

:c

de akkor miért mondjátok ti is értelmiségiek, hogy MENNI KELL SZAVAZNI
minek
kire

mikor az mszp volt ugyanez ment
most is ugyanez megy

együtt14, kiváltak innen onnan, gyakorlatilag ugyanazok -> ugyanaz menne

jobbik -> vmi újat ígérne, de túl sok faszság van mellette

MIÉRT szavazzak, ha úgy érzem nincs olyan aki MEGÉRDEMLI a bizalmamat

azt kéne, hogy nem megy el senki, "nem kérünk a cirkuszból" címszóval, maradna orbán vagy mind1 ki, de látná európa, hogy mennyire ki van itt ábrándulva mindenki ebből a szarból
Member
Gold: 0.16
Apr 3 2013 06:35pm
Quote (Eoghan @ Apr 4 2013 12:28am)

költözz reykjavíkba
ott jó a vezetés

this

Quote (Senee @ Apr 4 2013 12:34am)
:c

de akkor miért mondjátok ti is értelmiségiek, hogy MENNI KELL SZAVAZNI
minek
kire

mikor az mszp volt ugyanez ment
most is ugyanez megy

együtt14, kiváltak innen onnan, gyakorlatilag ugyanazok -> ugyanaz menne

jobbik -> vmi újat ígérne, de túl sok faszság van mellette

MIÉRT szavazzak, ha úgy érzem nincs olyan aki MEGÉRDEMLI a bizalmamat

azt kéne, hogy nem megy el senki, "nem kérünk a cirkuszból" címszóval, maradna orbán vagy mind1 ki, de látná európa, hogy mennyire ki van itt ábrándulva mindenki ebből a szarból

ne akard már pls mindig folytatni :( és mindent megmagyarázni

This post was edited by AngryBug on Apr 3 2013 06:36pm
Member
Gold: 1,079.11
Apr 4 2013 12:06am
Szanalmas. -_-
Member
Apr 4 2013 12:40am
Nem ér meg egy topicot.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123Next