Quote (Smat @ Feb 15 2013 01:33am)
Cigánypecsenyével kellett volna kezdeni, tudom.
De hát a kurva anyját mindenkinek hogy nem tudja ezt enni reggel-délben-este.
Akkor mivel kellett volna kezdenem te kibaszott okos és bölcs ember?
Copyzzam be azt hogy ecneb hétvégén pizzát csinál? Vagy azt hogy déjv a hörcsögét nyárson megsütötte?
Amúgy takarodj már el az anyádba bazdmeg, ha nem tetszik nem kell ide postolni a szarságaidat. Van 50 másik topic ahol elfér, de nem, neked itt kell verni a nyomorék fejedet. Ezt kurvára utálom benned, egy normális topicot minden ok nélkül szétbaszol te szerencsétlen agyhalott. Ott van tass meg a faszom tudja még kinek a topicja, azt baszd szét a faszságaiddal, ne egy normálisat.
óóó te jó isten, hogy szétbasztam a topicot, soha többé nem lesz már a régi, más sem postolhat bele
de akkor a nagyon durva hamburger recepted mellé postolok én is egy fasza receptet, hogy basszam szét a vérnyomásodat te hisztis kurva
Hawaii melegszendvics
hozzávalók 5 főre
10 karika ananász (340 g konzervben)
10 szelet kenyér
2 ek ketchup
10 szelet sonka
125 g natúr krémsajt
1 ek morzsolt oregánó
1 ek méz
2 ek olaj
elkészítés
Az ananászt kivesszük a konzervből. A konzervdoboz segítségével korongokat szúrunk a kenyerekből és a sonkákból.
A kenyereket 10 perc alatt megpirítjuk 200 fokra előmelegített sütőben.
A krémsajtot összedolgozzuk a morzsolt oregánóval.
A mézet és az olajat összekeverjük .
Az előpirított kenyereket megfordítjuk, megkenjük őket ketchuppal, majd rájuk simítjuk az oregánós krémsajtot.
Befedjük őket egy-egy szelet sonkával, rátesszük az ananászokat, és megkenjük a mézes-olajos kencével.
A szendvicseket 6 percre visszatesszük a sütőbe.