d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gasztronomia Topic
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Feb 14 2013 05:29pm
Quote (Saenchai @ 14 Feb 2013 23:28)
és finom volt a lóhús?

Amúgy látom neked ez külön örömet okoz hogy szétbaszhasd a topicot.
Takarodj a faszba inkább pls.

/e
A lóhúsos storyról meg nem tudom mit tudsz, mert kb annyiban kimerül hogy a legolcsóbb tescos "hamburger" tényleg abból van.

This post was edited by Smat on Feb 14 2013 05:31pm
Member
Gold: 710.00
Feb 14 2013 05:31pm
most komolyan, nyitsz 1 ilyen topicot és hamburgerrel kezdesz?
te sem gondolhattad komolyan
Member
Gold: 355.92
Feb 14 2013 05:33pm
Quote (Smat @ Feb 15 2013 01:29am)
Amúgy látom neked ez külön örömet okoz hogy szétbaszhasd a topicot.
Takarodj a faszba inkább pls.

/e
A lóhúsos storyról meg nem tudom mit tudsz, mert kb annyiban kimerül hogy a legolcsóbb tescos "hamburger" tényleg abból van.

Member
Gold: 1,593.00
Feb 14 2013 05:33pm
Quote (sylke @ 14 Feb 2013 23:31)
most komolyan, nyitsz 1 ilyen topicot és hamburgerrel kezdesz?
te sem gondolhattad komolyan

Cigánypecsenyével kellett volna kezdeni, tudom.
De hát a kurva anyját mindenkinek hogy nem tudja ezt enni reggel-délben-este.

Akkor mivel kellett volna kezdenem te kibaszott okos és bölcs ember?
Copyzzam be azt hogy ecneb hétvégén pizzát csinál? Vagy azt hogy déjv a hörcsögét nyárson megsütötte?

Quote (Saenchai @ 14 Feb 2013 23:33)
http://i.imgur.com/IR5kvi1.png

Amúgy takarodj már el az anyádba bazdmeg, ha nem tetszik nem kell ide postolni a szarságaidat. Van 50 másik topic ahol elfér, de nem, neked itt kell verni a nyomorék fejedet. Ezt kurvára utálom benned, egy normális topicot minden ok nélkül szétbaszol te szerencsétlen agyhalott. Ott van tass meg a faszom tudja még kinek a topicja, azt baszd szét a faszságaiddal, ne egy normálisat.

This post was edited by Smat on Feb 14 2013 05:35pm
Member
Gold: 355.92
Feb 14 2013 05:41pm
Quote (Smat @ Feb 15 2013 01:33am)

Copyzzam be azt hogy ecneb hétvégén pizzát csinál? Vagy azt hogy déjv a hörcsögét nyárson megsütötte?

Amúgy takarodj már el az anyádba bazdmeg, ha nem tetszik nem kell ide postolni a szarságaidat. Van 50 másik topic ahol elfér, de nem, neked itt kell verni a nyomorék fejedet. Ezt kurvára utálom benned, egy normális topicot minden ok nélkül szétbaszol te szerencsétlen agyhalott. Ott van tass meg a faszom tudja még kinek a topicja, azt baszd szét a faszságaiddal, ne egy normálisat.

óóó te jó isten, hogy szétbasztam a topicot, soha többé nem lesz már a régi, más sem postolhat bele

de akkor a nagyon durva hamburger recepted mellé postolok én is egy fasza receptet, hogy basszam szét a vérnyomásodat te hisztis kurva

Hawaii melegszendvics

hozzávalók 5 főre
10 karika ananász (340 g konzervben)
10 szelet kenyér
2 ek ketchup
10 szelet sonka
125 g natúr krémsajt
1 ek morzsolt oregánó
1 ek méz
2 ek olaj

elkészítés
Az ananászt kivesszük a konzervből. A konzervdoboz segítségével korongokat szúrunk a kenyerekből és a sonkákból.
A kenyereket 10 perc alatt megpirítjuk 200 fokra előmelegített sütőben.
A krémsajtot összedolgozzuk a morzsolt oregánóval.
A mézet és az olajat összekeverjük .
Az előpirított kenyereket megfordítjuk, megkenjük őket ketchuppal, majd rájuk simítjuk az oregánós krémsajtot.
Befedjük őket egy-egy szelet sonkával, rátesszük az ananászokat, és megkenjük a mézes-olajos kencével.
A szendvicseket 6 percre visszatesszük a sütőbe.

Member
Gold: 1,694.20
Feb 14 2013 05:41pm
Quote (Smat @ 15 Feb 2013 00:33)

>implying cigánypecsenyét nehéz megcsinálni
Member
Gold: 0.16
Feb 14 2013 06:02pm
Egyébként meg sok egyszerű kaját is nagyon könnyen fel lehet dobni, szerintem nincs baj smat nyitópostjával
elég sok hasonló postot láttam már másoktól is

Nade on:
Például a bolognai ragut úgy csinálom hogy :

2darab közepes méretű vöröshagymát üvegesre pirítok, majd hozzáadok kis kockákra vágott (vagy reszelt) sárgarépát, és zellert (sokkal finomabb lesz a szósz)
Ezt egy ideig kevés víz hozzáadásával párolom, hogy biztos megpuhuljon, adok hozzá sót és borsot
kb 5-10 perc párolás után hozzáadom a darálthúst, és megpirítom, majd 2dl paradicsompürét, és 1-2 paradicsomot kockára vágva
fűszerezem oregánóval, bazsalikommal, és kakukkfűvel, hozzáadok még 2-3 dl vizet, és készre párolom. Végén rakok bele egy kevés reszelt sajtot

a sok plusz nagyon feldobja az ízét
Member
Gold: 710.00
Feb 14 2013 10:58pm
Quote (Smat @ Feb 14 2013 11:33pm)

aha ok

száraz penészes kenyér langyos vizzel:

a kenyeret basszuk ki az asztalra 1-2 honapra, lehetöleg ugy, hogy mindig lássuk és a belünk kiforduljon töle
a vizet a kenyér elfogyasztása elötti nap öntsük egy pohárba és helyezzük esztétikusan a csofat kenyér mellé

inyencek smat faszát ledarálhatják és a kenyérre kenve fogyaszthatják
Member
Gold: 0.00
Feb 14 2013 11:18pm
Quote (sylke @ Feb 15 2013 04:58am)
aha ok

száraz penészes kenyér langyos vizzel:

a kenyeret basszuk ki az asztalra 1-2 honapra, lehetöleg ugy, hogy mindig lássuk és a belünk kiforduljon töle
a vizet a kenyér elfogyasztása elötti nap öntsük egy pohárba és helyezzük esztétikusan a csofat kenyér mellé

inyencek smat faszát ledarálhatják és a kenyérre kenve fogyaszthatják

durva volt ez így késő este 8d
Member
Gold: 280.00
Feb 15 2013 01:28am
Quote (Rawen @ Feb 15 2013 12:25am)
http://www.youtube.com/watch?v=_w0ePkqVUik

mit csinál egy sushi szakács ha be van drogozva.mp4
Go Back To Magyar Topic List
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll