Quote (Eoghan @ 20 Jan 2013 01:33)
szerintem ez ilyen balkán-felfogás, amit mondasz. itt aminek történnie kellett volna az az, hogy jönnek a biztonságiak és elvezetik bilincsben földreteperés után és emberileg kezelik.
ők most ezt idióta, elfogult barom agresszív módon kezelték és kimutatták a foguk fehérjét úgy faszán
tényleg öltönyös politikushoz illő mentalitás az, hogy élő adásban hordaként taposnak, ütnek, soroznak és rúgnak egy földre szorított embert. ennél még magyarországon is 100x emberségesebben jár el minden hatóság is. még a TEK is, pedig ők nagy bohócok mostanság
nem néztem meg alaposan, de nem láttam security-t nagyon a rugdosódás alatt.. kb nem telt el semmi idő, és közül páran megállították a többit
emberileg kezelik? most viccelsz? ezek után..
élő adásban? szóval csak úgy rendben lenne, de így nem?
American History X-ben volt az, hogy kb. az összes kiadásból kivágták azt a részt amikor a film elején az autóból kiszálló ürgét (amikor lemegy) leszereli, ráteszi az arcát a patkára nyitott szájjal, és rálép a fejére
(régen láttam a filmet, még kicsiként és amikor pár éve néztem, már sehol nem találtam ezt a részt)
na ezt pl én simán el tudom képzelni, hogy nem hogy egy hevesebb vérmérsékletű / meggondolatlanabb ember elkövesse, hanem akár én is, ha éppen megpróbálnak megölni és úgy igazából 400-al az agyamig lüktet a szívem..
nem kell konkrétan ezt, csak vázoltam a helyzetet hogy azért így uTube viden keresztül csak nem jön át semmi az egészből, mint annak aki megélte a dolgot