volt tobb is.
de az elsovel ugy hogy egy 56os dokumentum filmet forgattak a suliba , es mi voltunk az ifjak akik felvonultak a varosba, itt beszelgettem az egyik haverommal aki folottem jart , kerdezte hogy tetszik e valaki m(mert mar o tudta hogy a csajnak tetszek). ilyen szoveggel jott hogy adjam oda a telefonomat egy sms-re mert jobbulast akar kivanni a csajnak mivl otthon van es beteg. Irt neki, majd a csaj nekem irogatott (akkor meg nem gondoltam hogy kb a suli legjobb csajanak tetszek), es utana nyolc honapig jartunk .
volt egy amelyiket diszkoba ismertem meg, majd irtam facebookon neki, de egy hetig nem akart valaszolni, majd megtudtam a szamat es talalkoztunk vele is egy felevet jartam kb.
meg ugyanez tortent meg velem Pecsett is, es azzal a csajjal is jartam egy felevet.
Volt olyan akivel diszkoba hozott ossze a haverom meg a baratnoja, vele is egy felevet jartam.
Volt olyan aki szakitott a pasiaval, akkor talalkoztam vele halottak napjan , es kb ket hetig jartunk mielott visszament az exehez.
A mostanival 4eve osszegubancolodtam az erettsegi banketton, mert osztalytarsam volt, csak azzal a szoveggel hogy megyek Pecsre alig leszek itthon dobtam. De mar nem jarok egyetemre igy osszejottunk (teljesen veletlen talalkoztunk a buszmegalloba).