d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tassnak > Sok Szeretettel
Prev123417Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Jan 4 2013 03:49am
~~
Member
Gold: 3.03
Jan 4 2013 04:04am
mint érdekesség, köszönöm.
de szerintem ez a "bullyknak" tanulságosabb olvasmány lehet, mint nekem.
pl, hogy felelősséget kellene vállalni azért amit tesznek.

tegnap is ment a rage de csak megválaszolatlanok maradtak a kérdéseim.

/nem fogunk annyi energiát beletenni.../ etc.
hülyeség.
a baszogatásba és dühöngésbe több energiát tettetek már bele.

de azért én szeretek itt mindenkit ^^
Member
Gold: 6,440.13
Jan 4 2013 04:12am
Quote (TassassinHc @ Jan 4 2013 11:04am)
mint érdekesség, köszönöm.
de szerintem ez a "bullyknak" tanulságosabb olvasmány lehet, mint nekem.
pl, hogy felelősséget kellene vállalni azért amit tesznek.

tegnap is ment a rage de csak megválaszolatlanok maradtak a kérdéseim.

/nem fogunk annyi energiát beletenni.../ etc.
hülyeség.
a baszogatásba és dühöngésbe több energiát tettetek már bele.

de azért én szeretek itt mindenkit ^^

azért nem válaszolnak, mert nehéz szavakba önteni, ha valaki szimplán idegesítő stílusban ír

Én ismerek olyat, aki a felszínen végletekig és idegesítő mértékben udvarias. Ha megkérdezed, hogy mit vacsorázott, akkor azzal indít, hogy köszönöm szépen, hogy érdeklődsz, vajaskenyeret ettem. Két perc után falra másznál te is.
Member
Jan 4 2013 04:17am
Quote (beni @ 4 Jan 2013 11:12)
azért nem válaszolnak, mert nehéz szavakba önteni, ha valaki szimplán idegesítő stílusban ír

Én ismerek olyat, aki a felszínen végletekig és idegesítő mértékben udvarias. Ha megkérdezed, hogy mit vacsorázott, akkor azzal indít, hogy köszönöm szépen, hogy érdeklődsz, vajaskenyeret ettem. Két perc után falra másznál te is.

:hug:

köszönöm, hogy felhoztad példának :)
én mondjuk pont bírom ezt az udvariaskodást

btw, értem amit mondasz, ty.
Member
Gold: 1,593.00
Jan 4 2013 04:28am
Quote (josheide @ 4 Jan 2013 09:42)
Mindenkinek voltak szerintem konfliktusai, csak mindenki mashogy eli meg oket. Volt, hogy engem is bullyztak a festett hajamert, es szar volt, de valahogy sikerult tullepnem rajt.

inb4 az egesz subot bullyztak

Nekem is volt, lyl. Bár főleg azért mert volt 1-2 cigány az osztályban akik mindig kinéztek maguknak valakit akit tudtak baszogatni. Az egyik héten én voltam a soros de iskola után hazafelé menet az egyiket megvártam és jól elagyabugyáltam, akkor le is szálltak rólam.
Member
Jan 4 2013 04:29am
Quote (Smat @ 4 Jan 2013 11:28)
Nekem is volt, lyl. Bár főleg azért mert volt 1-2 cigány az osztályban akik mindig kinéztek maguknak valakit akit tudtak baszogatni. Az egyik héten én voltam a soros de iskola után hazafelé menet az egyiket megvártam és jól elagyabugyáltam, akkor le is szálltak rólam.

azóta kénytelenek voltatok hitelt felvenni és elmenekülni az országból...
Member
Jan 4 2013 04:33am
Quote (TassassinHc @ 4 Jan 2013 10:29)
azóta kénytelenek voltatok hitelt felvenni és elmenekülni az országból...

Ha a témához szólnál hozzá és...
Ja hogy te tass vagy.. akkor mindegy.
Member
Gold: 6,440.13
Jan 4 2013 04:34am
Quote (Smat @ Jan 4 2013 11:28am)

Az első sulimban a cigányok voltak kisebbségben és állandóan fenyítettük őket. Aztán átmentem egy másikba, ahol már jóval nagyobb arányban képviselték magukat. Első nap összevertem egy gyereket, aztán másnap a csávónak a nővére úgy tököntérdelt, hogy azt hittem beszarok. Még most is emlékszem, ahogy állunk a folyosón, a csaj megfogja a két vállam és izomból belém tolja a térdét én meg összeesek. És amúgy is úgy általában egyel kikezdtél akkor öten álltak körbe a következő szünetben. Volt ott körzővel szurkálás, meg egyszer véresre vertem egy gyerek orrát. Durva belegondolni, hogy ez második általános volt :D

Member
Gold: 0.00
Jan 4 2013 04:42am
Quote (josheide @ 4 Jan 2013 10:42)
Mindenkinek voltak szerintem konfliktusai, csak mindenki mashogy eli meg oket. Volt, hogy engem is bullyztak a festett hajamert, es szar volt, de valahogy sikerult tullepnem rajt.

inb4 az egesz subot bullyztak

Azért az nem ugyanaz hogy 5 éven keresztül folyamatosan basztatnak, terrorizálnak és lelkileg a sárba döngölnek.
Member
Jan 4 2013 04:42am
Quote (beni @ 4 Jan 2013 10:34)
Az első sulimban a cigányok voltak kisebbségben és állandóan fenyítettük őket. Aztán átmentem egy másikba, ahol már jóval nagyobb arányban képviselték magukat. Első nap összevertem egy gyereket, aztán másnap a csávónak a nővére úgy tököntérdelt, hogy azt hittem beszarok. Még most is emlékszem, ahogy állunk a folyosón, a csaj megfogja a két vállam és izomból belém tolja a térdét én meg összeesek.  És amúgy is úgy általában egyel kikezdtél akkor öten álltak körbe a következő szünetben. Volt ott körzővel szurkálás, meg egyszer véresre vertem egy gyerek orrát. Durva belegondolni, hogy ez második általános volt :D

Beni te terrorizáló álat !
Körzővel szurkálás nálunk is volt 3.ban bár nekem ahhoz semmi közöm nem volt. Ja meg még van egy pár történetem nekem is, egyszer megvert egy nagyobb darab gyökér általános 5.ben, és az egyik szünetben hárman elkaptuk - ofc olyanok akiket már bántott nem 1x - földre vittük és jól összerugdostuk, aztán mehettünk az igazgatóiba, az igazgató meg nem értette hogyha mi vertük össze a gyereket hogy lehet mind a hármunknak monoklija lyl.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123417Next
Add Reply New Topic New Poll