d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mit Irjak > Asszonynak
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 59.00
Dec 23 2012 11:07am
netalántán szakítani akarsz vele valamikor, akkor ezt javasolnám

Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.
Member
Gold: 1,080.60
Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,

A gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.

Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,

S a gyertyafényénél még a csillag is táncol.

Boldog Karácsonyt!
Member
Gold: 200.00
Quote (Liliomtipro @ 23 Dec 2012 19:06)
este anál lisztes-fűrészporos fasszal?

este fasz análos-fűrészporos liszttel?
Member
Gold: 228.67
Dec 23 2012 11:08am
Tojással töltött csirkemell

Újabb recept Alexandrától, köszönjük neki!!

- 4 nagy szelet csirkemell
- 4 tojás
- valamilyen szárnyas fűszer

Rendkívül egyszerű recept, csak a változatosság miatt érdekes, na meg persze finom is...
A tojásokat keményre főzöm, megpucolom. A csirkemelleket kiklopfolom óvatosan, majd befűszerezem olyan szárnyas fűszerkeverékkel, amilyen éppen van. A szeletek szélére rakom a főtt tojást, majd beletekerem. Fogpiszkálóval összetűzdelem a kilógó részeket úgy, hogy a tojás ne látszódjon ki. Nagyon pici (extra szűz oliva-) olajjal meglocsolom, fóliával letakarom, majd sütöm kb. 25 percig, közben önthetek alá esetleg vizet. Majd leveszem a fóliát és még kb 15 percig tovább sütöm. Érdemes salátával tálalni, de lehet enni barna rizzsel is.
Member
Gold: 411.00
Dec 23 2012 11:08am
Quote (fahrii @ 23 Dec 2012 18:05)
Először irjatok egy normálisat aztán jöhetnek a faszságok :D

A boldogságot akkor értjük meg, amikor szomorúak vagyunk; zaj kell ahhoz, hogy igazán értékelni tudjuk a csendet; hiányt kell szenvednünk ahhoz, hogy megbecsüljük azt, amink van... az élet túl ironikus ahhoz, hogy teljesen megértsük..

Hogy mi az igazi tartós boldogság titka?
Hogy soha ne a hercegre várj...! Csak valakire, aki úgy kezel, mint egy
igazi hercegnőt! Aki nem éttermekbe visz, hanem ágyba hozza a reggelit.
Aki nem aranyakkal halmoz el, hanem aki bearanyozza apró kedvességeivel a napjaidat. Aki évek múltán is tud olyan meglepetéseket
szerezni, amik annyira meghatnak, hogy könnybe lábad a szemed! Aki
megbecsüli, hogy Téged szerethet. Aki mindig érezteti veled, hogy milyen
büszke arra, hogy az övé vagy.. :)))

Valakit szeretni annyit jelent, mint egyedül gyönyörködni olyan csodában, amely mindenki más számára láthatatlan... :)

Ő szereti a bolondságaimat, és szereti ha smink nélkül, kócosan ülök az ölében. Nem mindenre csak bólogat, hanem megmondja a véleményét, mert nem csak rólam szól a kapcsolatunk, hanem kettőnkről. Nem szégyelli, ha velem látják őt mások, és nem érdekli, hogy mit gondolnak rólunk. Nem mondogatjuk azt nyilvánosan egymásnak, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, meg hogy örökre. Mert aki ezt teszi, az nem gondolja komolyan. Mi, ha egymás szemébe nézünk, akkor tudjuk, hogy örökre együtt leszünk.. ehhez nekünk nem kellenek szavak ! :))
Member
Gold: 59.00
Dec 23 2012 11:10am
"Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?"

Anonymous
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Dec 23 2012 11:11am
"nem tudok olvasni"
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
én már írtam pikáns verset tavaly vagy azelőtti karácsonyra

inb4 buzi és még 200 hasonló post jön rá, ez van

Code
Közel órája, talán napja már,
 Töprengek egy hiteles rímen...
Ámbár itt a tél; elmúlt, ó, a nyár,
 Ihletem Belőled merítem.
 Évszak ezután nem szab gátat rám!

Amit el szeretnék mondani, fú, izgulok...
 Már amúgyis tudod!
Meglehet, modorom olykor tülkös tulok,
 Most mégis kimondom;
 Kiáltom, ordítom, (rámszóltak), halkulok...

..

ennél többet nem quoteolok, de a lényeg hogy szánj rá pár órát és százszor többet ér mintha leírnád hogy hb, marry xmas, luv u, etc

Quote (fahrii @ 23 Dec 2012 18:12)
Nem akarom túlspilázni, legyen benne hogy boldog karácsonyt meg h szeretlek azt kész.
Csak szavakba kéne önteni :c
Valami ilyesmire gondoltam:

Boldog karácsonyt!
Szeretlek!
Viktor!

:c

xd

This post was edited by Anarkin on Dec 23 2012 11:12am
Member
Gold: 3.03
szerintem ez jellemzi a kapcsolatotokat:

"Megbasználak kis szívem!
Elhagynálak, de nincs szívem..."
Member
Gold: 0.00
Dec 23 2012 11:12am
Nem akarom túlspilázni, legyen benne hogy boldog karácsonyt meg h szeretlek azt kész.
Csak szavakba kéne önteni :c
Valami ilyesmire gondoltam:

Boldog karácsonyt!
Szeretlek!
Viktor

:c

This post was edited by fahrii on Dec 23 2012 11:12am
Go Back To Magyar Topic List
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll