Quote (Jancsipapa @ 16 Dec 2012 00:16)
megnéztem mindet, tökre érdekes volt. az egyik rész viszont baromira nem tetszett, szerintem meg is írom nekik a véleményemet...
ugye nekik most az a lényeg, hogy a fő kerékpárlopkodókat elkapják, az ilyen szervezett, olajozott gépezeteket számolják fel, hogy ugye a gyerek 30 mp alatt már el is adja a cangát
viszont ebben (asszem a 6. részben) annyit csináltak, hogy kibaszták a zsir uj sony eric sony biciklit a semmi közepére, este, LEZÁRATLANUL. Oké, ez nem egy pénztárca, de most ennyi erővel egy tömött tárcát is kirakhatott volna az út közepére faszomkövetővel, hogy utána mehessen. Alkalom szüli a tolvajt - tartja a mondás, én azon a gyereken azt láttam, hogy egy full értelmes, logikusan gondolkodó ember volt, aki lecsapott a teli pénztárcára, ha már egy cipőfűzővel oda lett volna kötve, akkor már nem vitte volna el. Nyilván nem azt akarom mondani, hogy most ez a gyerek tök jól tette hogy elvitte, de azért dolan pls. Én úgy láttam azon a gyereken, hogy a lehetőséggel élt, viszont baromira beszart, amikor meglátta a nyomkövetőt, és lám ki is húzta magát alóla, mert volt esze, úgy beszélt, hogy ne lehessen belekötni. De úgy gondolom ennek a videósorozatnak nem az a célja, és nem is azt szeretnék a srácok, hogy most csináljanak új tolvajokat és acsarkodjanak velük naphosszat. Gondolom akkoriban nem vitték a biciklit már napok óta, 'na jóvan, csináljunk valamit' - alapon készült az a rész. Nem beszélve arról, hogy undorítóan viselkedett a stáb is, persze a gyerek is.
De azért gondolkodjunk el azon, hogy ez nem az az eset, hogy le van zárva egy bicikli és te ellopod, hanem ott áll a semmi közepén egy középkategóriás bicikli már 15 perce és nincs lezárva. Erről lehetne pollt is itt csinálni pl, hogy elvinné-e adott esetben a sub.
azon énis leakadtam kicsit, hogy az most mitől lopás, ha sehogy nincs jelezve, hogy arra a biciklire valaki tulajdonjogot formál