Quote (bajcli @ 29 Sep 2012 20:47)
csak azért nyomtam igent, hogy neked ne legyen igazad
amúgy nem vezettem még automata váltós autót, de nem gondolom, hogy annyira a kuplungnyomkodás testesítené meg a vezetés lényegét, hogy anélkül ne is legyen vezetés
nálam legalábbis tök automatikus a dolog váltással együtt, kb észre se veszem, hogy csinálom, szóval ettől aztán nem lesz nehezebb
megmost ha egy játékot easyn játszol normal helyett, attól még játszol
leérvel mindenkit a srác

btw, igaz.
Quote (Vismajor @ 29 Sep 2012 20:49)
Teljesen máshogy kell vezetni egy automataváltós autóval, mint egy kéziváltóssal
Vezetés mindkettő és igen különböző
szerintem nem különböző...
olyan, mint pick it uppal egyedül baalozni. ugyan azt kell csinálnod, csak bal láb nélkül.
Quote (Boaapci @ 29 Sep 2012 20:56)
A budapesti dugókban nagyon fasza az automata.
De a sima,hagyományos-kuplungosat jobban szeretem.Ne az autó határozza már meg mikor váltok sebességet!!!Ha akarom "üveghang" és nyikkanó gumikkal induljak!!!!
egyes automatákban állóhelyzetben a fék lenyomva tartása csak a kuplungtárcsát emeli ki (a fékeken kívül), de a gázadást nem blokkolja --> két pedált kell egyszerre lenyomni és a féket kell felengedni, nyikorgó gumik.
amúgy, az M5-ös legújabb BMW-nél (12s alatt 200km/h-nál, valami ilyesmi) csak automatával gyártják...
na, egy ilyet nagyon kipróbálnék.
egyébként
fullhybrid > all
inb4 attól függ, kinek, mire kell...
Quote (Baleee @ 29 Sep 2012 21:06)
Városban imo jobb lehet vele vezetni, de hosszabb utakon, pláne amikor előzgetni kell, stb, azért ott elég szar, hogy nem tudsz visszaváltani előzés kezdéskor. Bár sosem vezettem még automata váltósat, dunno vmi hasonló van-e ott.
megszakérti a computer, hogy mekkora a gázfröccs és annak alapján jár el.
This post was edited by TassassinHc on Sep 29 2012 01:07pm