De most mivan már

Csak így gondolkozom az életemben ofc, ha annak számít hogy valaki fejlődni akar és nem--- itt be is fejeztem, ezzel lerövidítve 10 oldallal a topic élettartamát***
Munkában 5 éve én vagyok a kis TT aki mindent csinálni akar, és kijárni mindenhova még ha rohadtul nem is az a dolgom, csak hogy
social/10 legyen

ez egy ilyen achi volt, de már completed mert gond nélkül tudok kapcsolatot teremteni idegenekkel, legyen az szakmai vagy sem
Másik az a suli volt..
Egyetemet szó szerint egy "Challange accepted." keretei miatt kezdtem el pótjelentkezéssel, mert 3 osztálytársam 5 éve csinálja és sírnak hogy milyen lehetetlen -- gondolom nem is kell mondanom, hogy első év alatt többet (mindent) teljesítettem mint ők 5 év alatt, szóval jól állok ezen a téren is (előző félévben le is hagytam 1et leszámítva őket), bizonyítva hogy nem kell MMO-zni vagy abba kell hagyni 1-1 hétre --
int/10 azóta(itt a tesóm is közrejátszott, a maga idejében sírt h lehetetlen aztán h "csak nem érte meg" aztán most az utóbbit mondogatja, de majd én jól megmutatom :D)
/ ami nem ide tartozik..
Az meg hogy jól beszólok d3 topicban, valamint a túlzott magabiztosság és nagyképűség ezek eredménye (pontosan látom is magamom),
de nem a levegőbe beszélek hanem kb mindenben igazam volt (az utóbbi dh-s dologhoz meg odaírtam h az csak az én nézőpontom...) ahogy nem lesz, belátom ígérem -- de értelmes hozzászólások sem születtek, inkább csak egy "ani féle tldr vs syl vagyok mondj amit akarsz" beszélgetés amire néha mások quoteoltak és nevettek -- vele meg olyan jó +1-ezni mivel nincs "sorozat időszak" majd csak két hét múlva, úgyhogy nem tudok ellenállni
***(nem rád céloztam syl, Téged szeretlek -- de egy valakit kivételesen butának gondolok itt és az tényleg rosszabb mintha bármi más jelzőt használhatnék)
// íme még egy tldr ^.^