d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > .jó A Topic. > Kérdés
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Sep 16 2012 02:32pm
most ez a topik mi?
Member
Gold: Locked
Sep 16 2012 02:33pm
Quote (RRC @ Sep 16 2012 09:23pm)
ezen azért nevettem, jó próbálkozás

na, menj aludni

nyugi apa
Member
Gold: 411.00
Sep 16 2012 02:34pm
Quote (meatyowllegs @ 16 Sep 2012 22:32)
most ez a topik mi?

Gondoltal már úgy életetekre, mint egy szerepjátékra, ahol te vagytok a kari akit fejleszteni kell? Rendeztel különféle attribútumokkal (pl. intelligencia, szociális képességek, fizikai erő, megjelenés stb.) amiken lehet változtatni, hogy végül eszményi onmagadat elerd vagy megkozelitsd?
Kituztel célokat és mint achievmentet vmilyen gémben (pl. lvl 99 d2-ban etc.) elered és így tovább.
Member
Gold: 710.00
Sep 16 2012 02:37pm
Quote (A122 @ Sep 16 2012 08:22pm)
Gondoltatok már úgy életetekre, mint egy szerepjátékra, ahol ti vagytok a kari akit fejleszteni kell? Rendelkeztek különféle attribútumokkal (pl. intelligencia, szociális képességek, fizikai erő, megjelenés stb.) amiken lehet változtatni, hogy végül eszményi önmagatokat elérjétek vagy megközelítsétek?
Kitűztök célokat és mint achievmentet vmilyen gémben (pl. lvl 99 d2-ban etc.) eléritek és így tovább.
Kiváncsi lennék anarkin véleményére is ezzel kapcsolatban.

én egy d3 mobnak szoktam elképzelni magam, aki idönként enragel
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 16 2012 02:48pm
De most mivan már :D

Csak így gondolkozom az életemben ofc, ha annak számít hogy valaki fejlődni akar és nem--- itt be is fejeztem, ezzel lerövidítve 10 oldallal a topic élettartamát***

Munkában 5 éve én vagyok a kis TT aki mindent csinálni akar, és kijárni mindenhova még ha rohadtul nem is az a dolgom, csak hogy social/10 legyen :D ez egy ilyen achi volt, de már completed mert gond nélkül tudok kapcsolatot teremteni idegenekkel, legyen az szakmai vagy sem

Másik az a suli volt..
Egyetemet szó szerint egy "Challange accepted." keretei miatt kezdtem el pótjelentkezéssel, mert 3 osztálytársam 5 éve csinálja és sírnak hogy milyen lehetetlen -- gondolom nem is kell mondanom, hogy első év alatt többet (mindent) teljesítettem mint ők 5 év alatt, szóval jól állok ezen a téren is (előző félévben le is hagytam 1et leszámítva őket), bizonyítva hogy nem kell MMO-zni vagy abba kell hagyni 1-1 hétre -- int/10 azóta
(itt a tesóm is közrejátszott, a maga idejében sírt h lehetetlen aztán h "csak nem érte meg" aztán most az utóbbit mondogatja, de majd én jól megmutatom :D)

/ ami nem ide tartozik..

Az meg hogy jól beszólok d3 topicban, valamint a túlzott magabiztosság és nagyképűség ezek eredménye (pontosan látom is magamom), de nem a levegőbe beszélek hanem kb mindenben igazam volt (az utóbbi dh-s dologhoz meg odaírtam h az csak az én nézőpontom...) ahogy nem lesz, belátom ígérem -- de értelmes hozzászólások sem születtek, inkább csak egy "ani féle tldr vs syl vagyok mondj amit akarsz" beszélgetés amire néha mások quoteoltak és nevettek -- vele meg olyan jó +1-ezni mivel nincs "sorozat időszak" majd csak két hét múlva, úgyhogy nem tudok ellenállni

***(nem rád céloztam syl, Téged szeretlek -- de egy valakit kivételesen butának gondolok itt és az tényleg rosszabb mintha bármi más jelzőt használhatnék)

// íme még egy tldr ^.^

This post was edited by Anarkin on Sep 16 2012 02:49pm
Member
Gold: 59.00
Sep 16 2012 02:48pm
Quote (RRC @ 16 Sep 2012 21:23)
ezen azért nevettem, jó próbálkozás

na, menj aludni

nevettem
Member
Gold: 0.00
Sep 16 2012 02:49pm
Quote (Anarkin @ 16 Sep 2012 22:48)

Csak így gondolkozom az életemben ofc, ha annak számít hogy valaki fejlődni akar és nem--- itt be is fejeztem, ezzel lerövidítve 10 oldallal a topic élettartamát***

Munkában 5 éve én vagyok a kis TT aki mindent csinálni akar, és kijárni mindenhova még ha rohadtul nem is az a dolgom, csak hogy social/10 legyen :D ez egy ilyen achi volt, de már completed mert gond nélkül tudok kapcsolatot teremteni idegenekkel, legyen az szakmai vagy sem

Másik az a suli volt..
Egyetemet szó szerint egy "Challange accepted." keretei miatt kezdtem el pótjelentkezéssel, mert 3 osztálytársam 5 éve csinálja és sírnak hogy milyen lehetetlen -- gondolom nem is kell mondanom, hogy első év alatt többet (mindent) teljesítettem mint ők 5 év alatt, szóval jól állok ezen a téren is (előző félévben le is hagytam 1et leszámítva őket), bizonyítva hogy nem kell MMO-zni vagy abba kell hagyni 1-1 hétre -- int/10 azóta

/ ami nem ide tartozik..

Az meg hogy jól beszólok d3 topicban, valamint a túlzott magabiztosság és nagyképűség ezek eredménye (pontosan látom is magamom), de nem a levegőbe beszélek hanem kb mindenben igazam volt (az utóbbi dh-s dologhoz meg odaírtam h az csak az én nézőpontom...) ahogy nem lesz, belátom ígérem -- de értelmes hozzászólások sem születtek, inkább csak egy "ani féle tldr vs syl vagyok mondj amit akarsz" beszélgetés amire néha mások quoteoltak és nevettek -- vele meg olyan jó +1-ezni mivel nincs "sorozat időszak" majd csak két hét múlva, úgyhogy nem tudok ellenállni

***(nem rád céloztam syl, Téged szeretlek -- de egy valakit kivételesen butának gondolok itt és az tényleg rosszabb mintha bármi más jelzőt használhatnék)

szerethetnek a barátaid :D
Member
Gold: 0.00
Sep 16 2012 02:50pm
Come on you! Let's dance. HA!
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Sep 16 2012 02:51pm
Quote (xGurke @ Sep 16 2012 10:50pm)
Come on you! Let's dance. HA!

Member
Gold: 411.00
Sep 16 2012 02:51pm
Quote (Anarkin @ 16 Sep 2012 22:48)

Másik az a suli volt..
(itt a tesóm is közrejátszott, a maga idejében sírt h lehetetlen aztán h "csak nem érte meg" aztán most az utóbbit mondogatja, de majd én jól megmutatom :D)

/ ami nem ide tartozik..

// íme még egy tldr ^.^

:D
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll