d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Csodapárt > Csodamegoldás
Prev12349Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,366.74
Sep 10 2012 05:10am
az baj hogy akiben esetéleg van annyi hogy nem a saját érdekeit tartja a legfontosabbnak az nem megy el politikusnak mert nem kér abbol a közegből ami ott van

tehát szerintem lehetetlen amit irtál pedig igen csak jo lenne
Member
Gold: 0.00
Sep 10 2012 05:14am
Én azt vettem észre, hogy egyre több ember jön rá, hogy egyik se jó a "nagyok" közül, se a fidesz se az mszp.. de valamiért bennük van az, hogy "hú, hát szavaznom kell, kötelességem, stb"
Ezért egyre többen fordulnak a szélsőségek felé, ami megint a két nagy párt rossz munkájának köszönhető.

Egyrészt. Másrészt pedig miért volna KÖTELEZŐ szavaznom, ha nincs olyan aki MEGÉRDEMLI, aki valóban MEGDOLGOZOTT és látható eredményekkel elérte azt, hogy én megtisztelem azzal, hogy bízom bennük és rájuk szavazok.
Most jöhetnek azzal, hogy hát így eredmény-úgy eredmény, ez így nem ilyen egyszerű. Én viszont ennyit látok belőle, és ezen tudásismeretem alapján én nem vagyok hajlandó egyikükben sem bízni mert úgy látom, hogy egyikük sem érdemli meg és dolgozott meg az én szavazatomért.

Én ennek a híve vagyok/leszek 2014-ben, és ezt is fogom terjeszteni, ami itt az alábbi képen van.
Majd növesztek golyókat és fel is fogom grefitizni a fővárosban meg vidéki városokban jól látható helyekre. Vagy megkérek valami suhancokat. Apának úgyis van pénze, majd bérlek ilyen grefiti embert;

[IMG]http://www.anti-politics.ws/wp-content/uploads/2011/04/votefornobody.jpg[/IMG]
Member
Gold: 5,302.77
Sep 10 2012 05:20am
Quote (Atilla1992 @ Sep 10 2012 12:14pm)
Én azt vettem észre, hogy egyre több ember jön rá, hogy egyik se jó a "nagyok" közül, se a fidesz se az mszp.. de valamiért bennük van az, hogy "hú, hát szavaznom kell, kötelességem, stb"
Ezért egyre többen fordulnak a szélsőségek felé, ami megint a két nagy párt rossz munkájának köszönhető.

Egyrészt. Másrészt pedig miért volna KÖTELEZŐ szavaznom, ha nincs olyan aki MEGÉRDEMLI, aki valóban MEGDOLGOZOTT és látható eredményekkel elérte azt, hogy én megtisztelem azzal, hogy bízom bennük és rájuk szavazok.
Most jöhetnek azzal, hogy hát így eredmény-úgy eredmény, ez így nem ilyen egyszerű. Én viszont ennyit látok belőle, és ezen tudásismeretem alapján én nem vagyok hajlandó egyikükben sem bízni mert úgy látom, hogy egyikük sem érdemli meg és dolgozott meg az én szavazatomért.

Én ennek a híve vagyok/leszek 2014-ben, és ezt is fogom terjeszteni, ami itt az alábbi képen van.
Majd növesztek golyókat és fel is fogom grefitizni a fővárosban meg vidéki városokban jól látható helyekre. Vagy megkérek valami suhancokat. Apának úgyis van pénze, majd bérlek ilyen grefiti embert;

http://www.anti-politics.ws/wp-content/uploads/2011/04/votefornobody.jpg

Ezzel aztán rengeteget segítesz.
Member
Gold: 2,496.00
Sep 10 2012 05:25am
Quote (ElCapitano @ Sep 10 2012 11:09am)
(pro domo: Nem nem fér bele a politika topic kereteibe és nem is szeretnék létező pártokkal foglalkozni)

Tehát a topic témája: Szerinted lehetséges lenne elméleti síkon egy olyan párt ami "jól" kormányoz? Tehát mondjuk 5 éven belül növekedne az életszínvonal de nem adósodna tovább az ország és esetleg 20-30 éven belül beérnénk Ausztriát? Létezik egyáltalán "megoldás" Magyarország helyzetére?

Csak mert most megint megy a vita hogy csorbul a demokrácia, stb. De tulajdonképpen szerintem akinek egy csöpp esze is van belátja hogy a jelenleg színtéren lévő pártok közül nem lehet jól választani. Ez egyszerűen a rendszer velejárója vagy csak pechünk van és lehetnének akár jó pártok is?

lehetne.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 10 2012 05:30am
mostanában végignéztem vagy 50 IHM-et, egyikben volt

A politikus olyan mint a galamb, amíg a földön járnak a tenyerünkből esznek, de amint felemelkednek a fejedre szarnak..

: D
Member
Sep 10 2012 05:46am
Jó kérdés, szerintem nem nagyon lesz itt megoldás még nagyon sokáig. Egyszerűen túl fiatal még ez a demokrácia és az emberek mentalitása sincs rendben. Hiába van ott a példa előttünk, ha rosszul gondolkodnak a 30 év felettiek. Amúgy erről nincs source-om de valamikor hallottam/olvastam, hogy pl a skandináv államokban nem szeretik ha valaki adócsökkentéssel kampányol mert az gyanús és tudják az emberek, hogy a kevesebb adótól nem lesz több kórház,jobb ellátás etc(mondjuk ehhez az kéne, hogy a források nagy része oda menjen ahova kell). Nem tudom megoldást de szerintem majd az idő megoldja(vagy nem).

Quote (Atilla1992 @ 10 Sep 2012 13:14)

Gratulálok.
Member
Gold: 80.00
Sep 10 2012 06:09am
egyebkent mar az is nagy elorelepes lenne a jolet fele, ha a 2 milliard forintba kerulo autopalyakat nem 10 milliardert csinalnak meg allami penzekbol.
Member
Sep 10 2012 06:17am
Quote (anyd @ Sep 10 2012 11:20am)
az a baj, hogy amíg emberek kormányoznak, addig mindenki meg akarja magát szedni, túl nagy a kísértés

Az a baj, hogy ezek nem csak maguknak lopnak, siman elvonalbeli orszag lennenk ha mindenki csak annyit lopna a parlamentbe amennyit szeretne. Van ott parszaz ember, mindegyik ellop 1-2 milliardot azt lofasz, ennel par autopalya epites meg kozbeszerzesi tender utan tobb tunik el.
Member
Gold: 411.00
Sep 10 2012 06:17am
Quote (anyd @ 10 Sep 2012 12:20)
az a baj, hogy amíg emberek kormányoznak, addig mindenki meg akarja magát szedni, túl nagy a kísértés

a fold melyik reszen nem emberek kormanyoznak :wacko:
Member
Sep 10 2012 06:19am
Quote (Atilla1992 @ Sep 10 2012 12:14pm)

10/10
Go Back To Magyar Topic List
Prev12349Next
Add Reply New Topic New Poll