Jó kérdés, szerintem nem nagyon lesz itt megoldás még nagyon sokáig. Egyszerűen túl fiatal még ez a demokrácia és az emberek mentalitása sincs rendben. Hiába van ott a példa előttünk, ha rosszul gondolkodnak a 30 év felettiek. Amúgy erről nincs source-om de valamikor hallottam/olvastam, hogy pl a skandináv államokban nem szeretik ha valaki adócsökkentéssel kampányol mert az gyanús és tudják az emberek, hogy a kevesebb adótól nem lesz több kórház,jobb ellátás etc(mondjuk ehhez az kéne, hogy a források nagy része oda menjen ahova kell). Nem tudom megoldást de szerintem majd az idő megoldja(vagy nem).
Quote (Atilla1992 @ 10 Sep 2012 13:14)
Én azt vettem észre, hogy egyre több ember jön rá, hogy egyik se jó a "nagyok" közül, se a fidesz se az mszp.. de valamiért bennük van az, hogy "hú, hát szavaznom kell, kötelességem, stb"
Ezért egyre többen fordulnak a szélsőségek felé, ami megint a két nagy párt rossz munkájának köszönhető.
Egyrészt. Másrészt pedig miért volna KÖTELEZŐ szavaznom, ha nincs olyan aki MEGÉRDEMLI, aki valóban MEGDOLGOZOTT és látható eredményekkel elérte azt, hogy én megtisztelem azzal, hogy bízom bennük és rájuk szavazok.
Most jöhetnek azzal, hogy hát így eredmény-úgy eredmény, ez így nem ilyen egyszerű. Én viszont ennyit látok belőle, és ezen tudásismeretem alapján én nem vagyok hajlandó egyikükben sem bízni mert úgy látom, hogy egyikük sem érdemli meg és dolgozott meg az én szavazatomért.
Én ennek a híve vagyok/leszek 2014-ben, és ezt is fogom terjeszteni, ami itt az alábbi képen van.
Majd növesztek golyókat és fel is fogom grefitizni a fővárosban meg vidéki városokban jól látható helyekre. Vagy megkérek valami suhancokat. Apának úgyis van pénze, majd bérlek ilyen grefiti embert;
http://www.anti-politics.ws/wp-content/uploads/2011/04/votefornobody.jpg
Gratulálok.