Quote (beni @ 29 Aug 2012 15:14)
Mi talán összesen egy ivós játékot toltunk, amiben két sört kellett meginnia az egész csapatnak (azaz kb 25 főnek, bár már a létszámra sem emlékszem pontosan). De volt ÖCSIs ismerősöm és mondta, hogy az ilyesmit direkt kerülik.
Én viszont a falra másztam a "szép hold", "én még sosem" meg "dobáljuk egymásnak a labdát, miközben mondjuk a nevét" játékoktól. Az volt a szerencsém, hogy a csoportban is volt egy pár nagyon jó arc, akivel egyből egymásra találtunk, meg ott volt a táborban 5+ volt osztálytárs, akivel folyamatosan lehetett bulizni meg inni. Úgy mentem haza a táborból, hogy az egész 5 nap egybefolyt piálás volt.
de miért kerülik? akkor leaglább lenne tele programokkal az egész nap, de itt ilyen 2 órás üresjáratok voltak étkezés és programok között.
kicsit nevetségesek voltak a névtanulós, a rágd le a ropit a madzagról, meg a talicskázd körbe az instruktorodat játékok. a legjobb az volt, amikor tegnap az volt a feladat, hogy 1-1 pár 1-1 tagja vegyen egy tequilát, és nyalja le a másikról.
jó, hogy neked jó volt, én még csak bebaszni se tudtam rendesen.
This post was edited by tevetava on Aug 29 2012 07:29am