Quote (TresholdOfUniverse @ 28 Aug 2012 01:24)
2 vonat kozott bigost ettem kassa foteren ugy delutan 4 korul. a bigosz jo volt, es annyi kenyeret adtak egy fore amennyit egy teli asztalhoz szoktak(gondolom), ugyhogy jol is laktam vele.
Am ekkor vagy 15 harle krisnas vonult vegig a foteren dobolva es harle krisnazva(volt meg vagy 2 szo az enekukben amit nem ertettem), es korbetancoltak kb mindenkit, engemis. Odakialtottam h Csa Tass! (valojaban csondben koncentraltama bigoszra), viszont a menet vegen volt 3-4 csajszi is ilyen hippi gunyaban es igencsak jofelek voltak.
hirtelen megjott a kedvem a harle krisnazashoz ha a fehercseledeket is ilyen kollektiv kozkincs reven kezelik, szeretnem ha tass meselne errol!
pontosan mi a kérdésed?
Quote (ZsDanee @ 28 Aug 2012 01:34)
Maha mantra (egy nap van aki több százszor elkantálja...):

Plusz szex, csak gyermeknemzés céljából, nn...
1728-szor mondják el a legtöbben. ez kb 2 óra meditáció.
a szexszel kapcsolatban igazad van, tényleg csak gyereknemzés céljából... de csak onnantól, hogy ezt te önként vállalod. (pl, én még nem vállaltam)
de addig is rengeteg aspektusát lehet gyakorolni a lelki életnek, tehát ez még önmagában ne rettentsen el.
Quote (beni @ 28 Aug 2012 10:09)
Én is láttam már egy csomó nagyon jól kinéző krisnás csajt. Mondjuk volt aki nem borotválta a hónalját ...
na, az gáz -.-'
Quote (anyd @ 28 Aug 2012 12:55)
nekem ez a tapasztalatom velük
http://www.youtube.com/watch?v=i95AvohKwXM
az Andrássy túloldalán osztottam könyvet / szórólapot akkor (ha jól emlékszem)