d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Most Ez True > Vagy Megint Kamuznak
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jun 26 2012 03:44am
Quote (TassassinHc @ Jun 26 2012 09:41am)
egy pillanatra azt hittem, hogy beni az. de talán csak a kutya miatt..

:unsure:

eha csucsy, tőle van az idézet is
aftaban vagy mi volt a acja
Member
Gold: 343.00
Jun 26 2012 03:49am
Quote (DirtyDirty @ Jun 26 2012 09:43am)
ez igaz de így is a blizzard már métermagasról lefossa szerintem a d2t.. mikor megjelentek az első botok mindenki leszedte és tolta és rá 1 hónapra kibannolták a fél d2t most meg már csak botokkal baaloznak meg a dupet is leszarják... úgy az egészet kb

ja ezért sem játszom már vele, meg ha játszom is akkor bezárkózva egy SZOBÁBA xd

publicot csináltam még ebben a ladderben valamikor nullacuccos karival walkoltam épp hellen, act1et kivittem, csinálom pályát act2 bejön két fasz és látják, hogy JÁTSZOM meg GYALOGOLOK és kilépnek meg arcane sanctuaryba utána egy másik gyerekkel lehaltunk, mondom neki húzzuk kijjebb őket és álljon arrébb mert nemtok ütni erre kilép
mindenki csak RUSRHSRUSRHSRUSHRSUH aztán BOT meg faszom.. csak azt nem értem így nekik mi az élvezet benne? mert fgt lofaszt se keres belőle max az az öröm amikor reggel felkel és kinyitja a stasht hogy mit talált a bot kinder surprise de kb a hajára is kenheti mert eladni mint mondtam normális áron nem tudja, játszani meg nem játszik vele mert rsurshrsurshrsuh aztán botbotbot.. igazán befejezhetnék d2t ezek a faszok és elmehetnének d3ra
mondjuk akkor meg kb senki se maradna lol.. már senki se játsza normálisan azt a kurva játékot
pedig hogy szerettem.. szeretem is most is, végülis
Member
Gold: 15.00
Jun 26 2012 04:09am
Quote (Senee @ Jun 26 2012 10:49am)
ja ezért sem játszom már vele, meg ha játszom is akkor bezárkózva egy SZOBÁBA xd

publicot csináltam még ebben a ladderben valamikor nullacuccos karival walkoltam épp hellen, act1et kivittem, csinálom pályát act2 bejön két fasz és látják, hogy JÁTSZOM meg GYALOGOLOK és kilépnek meg arcane sanctuaryba utána egy másik gyerekkel lehaltunk, mondom neki húzzuk kijjebb őket és álljon arrébb mert nemtok ütni erre kilép
mindenki csak RUSRHSRUSRHSRUSHRSUH aztán BOT meg faszom.. csak azt nem értem így nekik mi az élvezet benne? mert fgt lofaszt se keres belőle max az az öröm amikor reggel felkel és kinyitja a stasht hogy mit talált a bot kinder surprise de kb a hajára is kenheti mert eladni mint mondtam normális áron nem tudja, játszani meg nem játszik vele mert rsurshrsurshrsuh aztán botbotbot.. igazán befejezhetnék d2t ezek a faszok és elmehetnének d3ra
mondjuk akkor meg kb senki se maradna lol.. már senki se játsza normálisan azt a kurva játékot
pedig hogy szerettem.. szeretem is most is, végülis

meg már csak private ban lehet játszani .. én leszarom a botosokat de ne legyen már az hogyha csinálok egy tristrunt bejön 7 bot hogy vásárolj innen onnan és kilépnek aztán meg full bugos lesz a game és nem lehet belépni ...
régen élveztem a tristet meg a tombot stb de mostmár mindenki úgy húzza a karikat hogy felmegy hellre aztán diarunolnak... mert nem lehet élni csak private gameba a geci spambotok miatt ! :fume:
Member
Gold: 5,390.00
Jun 26 2012 04:12am
nincs postbloker ezen a gépen, kifejezetten rossz
Go Back To Magyar Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll