d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Aranyér General > /health/
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Apr 19 2012 10:09am
Quote (ElCapitano @ 19 Apr 2012 18:06)
Tudtam én hogy ez egy hiánypótló topic!

:D Dr. Kapitánygeci rendel.
Member
Gold: 0.00
Apr 19 2012 10:16am
nekem egyszer tükrözték a belem aka. volt már kamera a végbelemben

előtte egy napig nem ehetsz és inni kell valami folyadékot amitől a vizet is kifosod (btw elképzelhetetlen mennyiségű szar van az emberben) na annak a löttynek olyan ize volt, hogy 5 évvel utána is émelygek ha rágondolok
Member
Gold: 3,747.73
Apr 19 2012 10:17am
Quote (daneeka10 @ Apr 19 2012 05:16pm)

előtte egy napig nem ehetsz és inni kell valami folyadékot amitől a vizet is kifosod (btw elképzelhetetlen mennyiségű szar van az emberben) na annak a löttynek olyan ize volt, hogy 5 évvel utána is émelygek ha rágondolok

nekem vannak ötleteim
Member
Gold: 4.20
Apr 19 2012 10:18am
Quote (daneeka10 @ 19 Apr 2012 18:16)

enema with daneeeka :D
Member
Gold: 411.00
Apr 19 2012 10:19am
sose volt, heti otszor szoktam szarni kb \o/
Member
Apr 19 2012 10:19am
Quote (daneeka10 @ 19 Apr 2012 18:16)

en ezt szerencsere megusztam :D pedig akartak tukrozni.. igazabol gyomorktukrozesre mentem.. kijott a doki: lehet hogy alulrol is megnezzuk mi a helyzet. elajultam, elvetette az otletet.. sot meg a gyomortukrozest is megusztam.. de ami vicces volt, vagyis inkabb gecire remiszto.. hogy egy not pont tukroztek a vizsgaloban.. vmilyen szinten szerintem zart ajtok mogott es hangszigetelt falaknal nem kene hallani, hogy vki odabenn torkaszakadtabol ordit... persze azt mondtak egyaltalan nem faj..
Member
Gold: 1.21
Apr 19 2012 10:20am
Quote (daneeka10 @ 19 Apr 2012 17:16)

same, olyan keserű volt hogy azt sem tudtam hogy nyeljem le
Member
Gold: 1.00
Apr 19 2012 10:25am
Quote (ecneB @ 19 Apr 2012 17:19)
en ezt szerencsere megusztam :D pedig akartak tukrozni.. igazabol gyomorktukrozesre mentem.. kijott a doki: lehet hogy alulrol is megnezzuk mi a helyzet. elajultam, elvetette az otletet.. sot meg a gyomortukrozest is megusztam.. de ami vicces volt, vagyis inkabb gecire remiszto.. hogy egy not pont tukroztek a vizsgaloban.. vmilyen szinten szerintem zart ajtok mogott es hangszigetelt falaknal nem kene hallani, hogy vki odabenn torkaszakadtabol ordit... persze azt mondtak egyaltalan nem faj..

lófasz az egész, meg a gyomortükrözés is.

nekem tüdőtükrözésem volt először és emiatt a gyomortükrözéstől úgy féltem, hogy reszkettem és remegtek a lábaim rosszul voltam, kábítást akartam kérni, majd utána röhögtem azon hogy be voltam tojva, mert semmi nem volt a tüdőhöz képest...

Az semmihez sem fogható... mai napig emlékszem a nevére "bronchológia"... ha meglátod menekülj, jobban megéri meghalni... már az gyanús volt, hogy két nővért csak azért fizettek, hogy fogja a kezem... betekerték egy törülközőbe a fejemet, és ledugták.... voltak olyan pillanatok amikor azt kívántam, hogy szűnjek meg létezni, vagy haljak hirtelen halált...
Member
Gold: 3,747.73
Apr 19 2012 10:26am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 19 2012 05:25pm)

nekem tüdőtükrözésem volt először és emiatt a gyomortükrözéstől úgy féltem, hogy reszkettem és remegtek a lábaim rosszul voltam, kábítást akartam kérni, majd utána röhögtem azon hogy be voltam tojva, mert semmi nem volt a tüdőhöz képest...

Az semmihez sem fogható... mai napig emlékszem a nevére  "bronchológia"... ha meglátod menekülj, jobban megéri meghalni... már az gyanús volt, hogy két nővért csak azért fizettek, hogy fogja a kezem... betekerték egy törülközőbe a fejemet, és ledugták.... voltak olyan pillanatok amikor azt kívántam, hogy szűnjek meg létezni, vagy haljak hirtelen halált...

Felkészítesz a felnőttlére, és a problémáira
:mellow:
Member
Apr 19 2012 10:27am
Quote (CyberPunk666 @ 19 Apr 2012 18:25)

Az semmihez sem fogható... mai napig emlékszem a nevére  "bronchológia"... ha meglátod menekülj, jobban megéri meghalni... már az gyanús volt, hogy két nővért csak azért fizettek, hogy fogja a kezem... betekerték egy törülközőbe a fejemet, és ledugták.... voltak olyan pillanatok amikor azt kívántam, hogy szűnjek meg létezni, vagy haljak hirtelen halált...

nekem mondjuk az aranyermutetem volt ilyen.. pedig arra is azt mondjak, hogy nem faj.. szerintem gecire fajdalmas.. amikor eltort az orrom, fulem leszakadt, etc... na az semmi nem volt ahhoz kepest..
Go Back To Magyar Topic List
Prev12348Next
Add Reply New Topic New Poll