Quote (ecneB @ 19 Apr 2012 17:19)
en ezt szerencsere megusztam

pedig akartak tukrozni.. igazabol gyomorktukrozesre mentem.. kijott a doki: lehet hogy alulrol is megnezzuk mi a helyzet. elajultam, elvetette az otletet.. sot meg a gyomortukrozest is megusztam.. de ami vicces volt, vagyis inkabb gecire remiszto.. hogy egy not pont tukroztek a vizsgaloban.. vmilyen szinten szerintem zart ajtok mogott es hangszigetelt falaknal nem kene hallani, hogy vki odabenn torkaszakadtabol ordit... persze azt mondtak egyaltalan nem faj..
lófasz az egész, meg a gyomortükrözés is.
nekem tüdőtükrözésem volt először és emiatt a gyomortükrözéstől úgy féltem, hogy reszkettem és remegtek a lábaim rosszul voltam, kábítást akartam kérni, majd utána röhögtem azon hogy be voltam tojva, mert semmi nem volt a tüdőhöz képest...
Az semmihez sem fogható... mai napig emlékszem a nevére "bronchológia"... ha meglátod menekülj, jobban megéri meghalni... már az gyanús volt, hogy két nővért csak azért fizettek, hogy fogja a kezem... betekerték egy törülközőbe a fejemet, és ledugták.... voltak olyan pillanatok amikor azt kívántam, hogy szűnjek meg létezni, vagy haljak hirtelen halált...