d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kínos Pillanatok Topicja
Prev123420Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,211.00
Feb 21 2011 06:32am
Quote (TouchCow @ 21 Feb 2011 14:30)
kb. 9-10 évesen suli elején akkorát fingtam, hogy kb. beszartam, és egész iskola alatt áradt a szarszag a gatyámból.
Ráfogtam, hogy kutyaszarba léptem, amit be is vettek, de akkor is gáz volt.

ciki mikor firkál a vége :(
Member
Gold: 6,440.13
Feb 21 2011 06:39am
Quote (TouchCow @ Feb 21 2011 01:30pm)
kb. 9-10 évesen suli elején akkorát fingtam, hogy kb. beszartam, és egész iskola alatt áradt a szarszag a gatyámból.
Ráfogtam, hogy kutyaszarba léptem, amit be is vettek, de akkor is gáz volt.

Én meg ledisznóztam az egyik tanárt még általánosban egy baromi nagy hangzavar kellős közepén, de pont a lényegi információközlés pillanatában halálos csend lett úrrá a termen, így a tanárnő is sikeres meghallotta a nem neki szánt mondatot... Visszakérdezett, hogy mit is mondtam, de a megismételt verzió már úgy hangzott, hogy "nem is értem, hogy mit tetszett mondani" az "azt sem értem, hogy mit röfög ez a disznó" helyett.
Member
Gold: 145.00
Feb 21 2011 06:40am
jaj, meg volt egy másik.

Összejöttem régen egy csajjal, áthívott magához.
Pár órával mielőtt odamentem volna a kecójához, megittam egy bitang erős kávét, amitől eléggé beindult a gyomrom. Már odafele úton is végig fingottam, és még a csajnál is kellett, de mindig sikerült visszatartanom. Éppen dukáshoz készültünk volna, elkezdtünk ökörködni, birkózni, és egyszer, amikor feküdtem a hátamon és a levegőbe meredtek a talpaim, a csaj megcsikizett, és egy olyan kibebaszott nagyot fingottam, hogy majdnem hátralökte a csajt... de érted, a lábam a levegőben, segglyukam összeszorítva, pucéran, ez meg megcsikiz, és mivel abban a pózban voltam, úgy recsegett-ropogott az a fing bazdmeg, amit elképzelni is nehéz.
A csaj először csak így nézett ---> O_O , majd visított. Olyan kibaszott büdös volt a szobában, hogy ki kellett mennünk egy cigire addig, míg kiszellőztetett. Utána persze a lelkét is kikúrtam belőle, de akkor is baszott kínos volt.

Quote (beni @ 21 Feb 2011 14:39)
Én meg ledisznóztam az egyik tanárt még általánosban  egy baromi nagy hangzavar kellős közepén, de pont a lényegi információközlés pillanatában halálos csend lett úrrá a termen, így a tanárnő is sikeres meghallotta a nem neki szánt mondatot... Visszakérdezett, hogy mit is mondtam, de a megismételt verzió már úgy hangzott, hogy "nem is értem, hogy mit tetszett mondani" az "azt sem értem, hogy mit röfög ez a disznó" helyett.

:DDDD
Ilyen már velem is volt, csak nekem egy kicsit durvább volt.

Magyarázott a tanár a táblánál, elég nagy hangzavar volt az osztályteremben, így a tanár is hangosabban beszélt. Haverom megkocogtatta a vállam, mondott valamit, amit nem hallottam. Megismételte, megint nem hallottam. Újra megismételte, akkor se hallottam, és mondtam neki, hogy VÁRJ MÁR BAZDMEG, NEM HALLOM ETTŐL A FASZTÓL. Pont mikor elkezdtem mondani, olyan síri kuss volt az osztályban, hogy mindenki hallotta.
Majd próbáltam ecsetelni a tanárúrnak, hogy nem rá gondoltam a "fasz" jelző alatt... azóta utál.

This post was edited by TouchCow on Feb 21 2011 06:44am
Feb 21 2011 06:44am
Inappropriate Post Content
Member
Gold: 5,211.00
Feb 21 2011 06:46am
Quote (TouchCow @ 21 Feb 2011 14:40)
jaj, meg volt egy másik.

Pár órával mielőtt odamentem volna a kecójához, megittam egy bitang erős kávét, amitől eléggé beindult a gyomrom. Már odafele úton is végig fingottam, és még a csajnál is kellett, de mindig sikerült visszatartanom. Éppen dukáshoz készültünk volna, elkezdtünk ökörködni, birkózni, és egyszer, amikor feküdtem a hátamon és a levegőbe meredtek a talpaim, a csaj megcsikizett, és egy olyan kibebaszott nagyot fingottam, hogy majdnem hátralökte a csajt... de érted, a lábam a levegőben, segglyukam összeszorítva, pucéran, ez meg megcsikiz, és mivel abban a pózban voltam, úgy recsegett-ropogott az a fing bazdmeg, amit elképzelni is nehéz.
A csaj először csak így nézett ---> O_O , majd visított. Olyan kibaszott büdös volt a szobában, hogy ki kellett mennünk egy cigire addig, míg kiszellőztetett. Utána persze a lelket is kikúrtam belőle, de akkor is baszott kínos volt.

bocs ezen eszméletlen röhögtem :DD

nekem hasonló eset volt... exemmel még nagyon elején volt a kapcsolatunk.. és nem tudom mit ettem vagy ittam de nekem is folyamatosan finganom kellett.. sétáltunk kinn a szabadban ... szorítom a seggem veszettül... próbálok halk lenni vagy visszafogni

elérünk egy lejtőhöz és elindulunk rajta lefelé...

és ahogy a filmekben vagy inkább a rajzfilmekben minden egyes lépésnél fingottam egy hangosat... vhogy a lendület vagy ahogy léptem lövésem sincs:D de irtó ciki volt :D
Member
Gold: 279.00
Feb 21 2011 06:48am
Quote (ReDEyeS @ 21 Feb 2011 14:46)
bocs ezen eszméletlen röhögtem :DD

nekem hasonló eset volt... exemmel még nagyon elején volt a kapcsolatunk.. és nem tudom mit ettem vagy ittam de nekem is folyamatosan finganom kellett.. sétáltunk kinn a szabadban ... szorítom a seggem veszettül... próbálok halk lenni vagy visszafogni

elérünk egy lejtőhöz és elindulunk rajta lefelé...

és ahogy a filmekben vagy inkább a rajzfilmekben minden egyes lépésnél fingottam egy hangosat... vhogy a lendület vagy ahogy léptem lövésem sincs:D de irtó ciki volt :D

xd
szex közben nekem is kijött már egy-két puki, jó nagy röhögés lett belőle..

bnőméknél cifrafosás panelban sem kutya.. xd
Member
Gold: 0.08
Feb 21 2011 06:49am
Quote (TouchCow @ Feb 21 2011 02:40pm)
jaj, meg volt egy másik.

A csaj először csak így nézett ---> O_O , majd visított. Olyan kibaszott büdös volt a szobában, hogy ki kellett mennünk egy cigire addig, míg kiszellőztetett. Utána persze a lelkét is kikúrtam belőle, de akkor is baszott kínos volt.

kiváncsi leszek hogy ezt ki übereli :D

10/10
Member
Gold: 145.00
Feb 21 2011 06:52am
Quote (ecneB @ 21 Feb 2011 14:48)
xd
szex közben nekem is kijött már egy-két puki, jó nagy röhögés lett belőle..

bnőméknél cifrafosás panelban sem kutya.. xd

Nálam egy csaj sunafingott állandóan... lovaglópózban ugrált, és minden ugrásra PPPPPFFFF PPPPPFFF PPPPFFFFFF. Egy idő után megszoktam, de az elején furcsa volt :'D.

This post was edited by TouchCow on Feb 21 2011 06:52am
Member
Gold: 1.21
Feb 21 2011 06:57am
Quote (Liliomtipro @ 21 Feb 2011 14:49)
kiváncsi leszek hogy ezt ki übereli :D

10/10

mesélte egyszer egy haverom hogy egy csaj beszart az ágyába
Member
Gold: 279.00
Feb 21 2011 06:57am
ex bnőnél zuhanyzom (nyitott zuhanyzó), elutaztak a szülők hétvégére. fejem tiszta sampon, már folyik bele a szemembe, álló farok, egyszercsak rámnyit az anyja.. szégyenében nem tudott mit csinálni, csak állt és próbálta megmagyarázni, hogy nem akarta, nem tudta, hogy van bent vki. Ezek utan priceless ebéd volt rá fél órára..
Go Back To Magyar Topic List
Prev123420Next
Add Reply New Topic New Poll