jaj, meg volt egy másik.
Összejöttem régen egy csajjal, áthívott magához.
Pár órával mielőtt odamentem volna a kecójához, megittam egy bitang erős kávét, amitől eléggé beindult a gyomrom. Már odafele úton is végig fingottam, és még a csajnál is kellett, de mindig sikerült visszatartanom. Éppen dukáshoz készültünk volna, elkezdtünk ökörködni, birkózni, és egyszer, amikor feküdtem a hátamon és a levegőbe meredtek a talpaim, a csaj megcsikizett, és egy olyan kibebaszott nagyot fingottam, hogy majdnem hátralökte a csajt... de érted, a lábam a levegőben, segglyukam összeszorítva, pucéran, ez meg megcsikiz, és mivel abban a pózban voltam, úgy recsegett-ropogott az a fing bazdmeg, amit elképzelni is nehéz.
A csaj először csak így nézett ---> O_O , majd visított. Olyan kibaszott büdös volt a szobában, hogy ki kellett mennünk egy cigire addig, míg kiszellőztetett. Utána persze a lelkét is kikúrtam belőle, de akkor is baszott kínos volt.
Quote (beni @ 21 Feb 2011 14:39)
Én meg ledisznóztam az egyik tanárt még általánosban egy baromi nagy hangzavar kellős közepén, de pont a lényegi információközlés pillanatában halálos csend lett úrrá a termen, így a tanárnő is sikeres meghallotta a nem neki szánt mondatot... Visszakérdezett, hogy mit is mondtam, de a megismételt verzió már úgy hangzott, hogy "nem is értem, hogy mit tetszett mondani" az "azt sem értem, hogy mit röfög ez a disznó" helyett.
:DDDD
Ilyen már velem is volt, csak nekem egy kicsit durvább volt.
Magyarázott a tanár a táblánál, elég nagy hangzavar volt az osztályteremben, így a tanár is hangosabban beszélt. Haverom megkocogtatta a vállam, mondott valamit, amit nem hallottam. Megismételte, megint nem hallottam. Újra megismételte, akkor se hallottam, és mondtam neki, hogy VÁRJ MÁR BAZDMEG, NEM HALLOM ETTŐL A FASZTÓL. Pont mikor elkezdtem mondani, olyan síri kuss volt az osztályban, hogy mindenki hallotta.
Majd próbáltam ecsetelni a tanárúrnak, hogy nem rá gondoltam a "fasz" jelző alatt... azóta utál.
This post was edited by TouchCow on Feb 21 2011 06:44am