na szóval most kb 1 hónapja szakítottam volt barátnőmmel, kb 2 éve jártunk.. lényeg a lényeg, megismertem egy gimis lányt, aki szörnyen édes és belehabarodtam pár nap alatt. 158 cm (:D), annyira cuki, hogy beszarás, olyan jól öltözik, nemigaz, hihetetlen tiszta az arca, és nagyon szép és aranyos szóval tényleg szerelmes lettem. megismerkedtünk, össze is jöttünk ezen a héten... egész pontosan tegnap. szóval vagyok olyan szerencsétlen balfasz, hogy összejöttem azzal a lánnyal, aki egy csapatban táncol a volt barátnőmmel és én ezt még tudtam is. ma volt edzésük és stella, (vagyis a mostani csajszi) közölte az exemmel, hogy járunk. erre dia (vagyis a régi csaj) bedobta a bőgést meg anyámkínját és jóformán kiutálták a csapatból miattam stellát, hogy mért jött velem össze, amikor tudta, hogy a dia nagy szerelme voltam/vagyok.. stella felhívott, elmondta az egészet és nem azt mondta, hogy hagyjuk a picsába, mert nem ér annyit, hogy összevesszen a barátnőivel meg pletykáljanak róla, hanem azt mondta, hogy eszébe se jutott, hogy szakítani akar, sőt megoldjuk a helyzetet! <tearing eyes here meg minden>. most megprbóálnék megfogalmazni valami izgalmasabb csattanót a sztori végére, de a lényeg, hogy annyira egymásba szerettünk pár nap alatt, hogy már a csaj a barátait is jóformán feladná értem, és ez eszméletlen jól esik. :')
köszönöm a két percet mindenki életéből, aki ezt elolvasta, nagyon boldog vagyok

szeretlek titeket