Szuper!
Köszi, ha sikerült , majd add meg a kódot :D Mert az automata segítség nem nagyon tud értékelhető választ adni.
Vagyis a kódot tudom de a , gold passwordot nem.
Ez csak egy meme volt.
Van erre valami folyamat (account recovery), de az a tapasztalatom, hogy a moderátorok nem nagyon fognak ezzel foglalkozni.
Ha nem emlékszel az e-mail címre, akkor kb esélytelen, hogy visszakapd az accodat.
Ha emlékszel még arra az e-mail címre, amivel regisztráltál, akkor talán meg tudod úgy csinálni, ahogy én csináltam.
Kb 10 éve volt egy hasonló gondom, vissza akartam szerezni a fiókomat (ragequiteltem, és megbántam), de a jelszó már nem volt meg.
A jelszó-visszaállításhoz pedig kellentt az e-mail cím, amivel regeltem.
Azt tudtam, hogy freemail címmel regisztráltam annak idején, de az a freemail-fiók már évekkel azelőtt megszűnt.
Azt is tudtam, hogy kb 2-3 lehetséges előtagja lehetett az email címnek.
Úgyhogy én azt csináltam, hogy új freemail fiókokat hoztam létre, a lehetséges régi nevekkel, és amikor a PW recovery-nél megadtam az e-mail címeket, akkor az egyikre a JSP szépen elküldte az új jelszót.
Szóval, ha esetleg emlékszel még a regisztrációs e-mailre, de az a fiókod már megszűnt, viszont létezik még a szolgáltató, akkor kreáld újra az e-mail fiókot, és meg fog rá érkezni a PW recovery.
This post was edited by -joey- on Oct 6 2025 10:39am