d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Régi Account, Segítség!
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Oct 6 2025 10:38am
Szuper!

Köszi, ha sikerült , majd add meg a kódot :D Mert az automata segítség nem nagyon tud értékelhető választ adni.
Vagyis a kódot tudom de a , gold passwordot nem.

Ez csak egy meme volt. :)

Van erre valami folyamat (account recovery), de az a tapasztalatom, hogy a moderátorok nem nagyon fognak ezzel foglalkozni.
Ha nem emlékszel az e-mail címre, akkor kb esélytelen, hogy visszakapd az accodat.
Ha emlékszel még arra az e-mail címre, amivel regisztráltál, akkor talán meg tudod úgy csinálni, ahogy én csináltam.

Kb 10 éve volt egy hasonló gondom, vissza akartam szerezni a fiókomat (ragequiteltem, és megbántam), de a jelszó már nem volt meg.
A jelszó-visszaállításhoz pedig kellentt az e-mail cím, amivel regeltem.
Azt tudtam, hogy freemail címmel regisztráltam annak idején, de az a freemail-fiók már évekkel azelőtt megszűnt.
Azt is tudtam, hogy kb 2-3 lehetséges előtagja lehetett az email címnek.
Úgyhogy én azt csináltam, hogy új freemail fiókokat hoztam létre, a lehetséges régi nevekkel, és amikor a PW recovery-nél megadtam az e-mail címeket, akkor az egyikre a JSP szépen elküldte az új jelszót.

Szóval, ha esetleg emlékszel még a regisztrációs e-mailre, de az a fiókod már megszűnt, viszont létezik még a szolgáltató, akkor kreáld újra az e-mail fiókot, és meg fog rá érkezni a PW recovery.

This post was edited by -joey- on Oct 6 2025 10:39am
Member
Gold: 596.00
Oct 6 2025 01:45pm

Van erre valami folyamat (account recovery), de az a tapasztalatom, hogy a moderátorok nem nagyon fognak ezzel foglalkozni.
Ha nem emlékszel az e-mail címre, akkor kb esélytelen, hogy visszakapd az accodat.
Ha emlékszel még arra az e-mail címre, amivel regisztráltál, akkor talán meg tudod úgy csinálni, ahogy én csináltam.

Kb 10 éve volt egy hasonló gondom, vissza akartam szerezni a fiókomat (ragequiteltem, és megbántam), de a jelszó már nem volt meg.
Azt tudtam, hogy freemail címmel regisztráltam annak idején, de az a freemail-fiók már évekkel azelőtt megszűnt.
Úgyhogy én azt csináltam, hogy új freemail fiókokat hoztam létre, a lehetséges régi nevekkel, és amikor a PW recovery-nél megadtam az e-mail címeket, akkor az egyikre a JSP szépen elküldte az új jelszót.

Szóval, ha esetleg emlékszel még a regisztrációs e-mailre, de az a fiókod már megszűnt, viszont létezik még a szolgáltató, akkor kreáld újra az e-mail fiókot, és meg fog rá érkezni a PW recovery.

Rendben, köszi! Chatgpt azt javasolja írjak az index.nek.... most megprobálom, hogy másik e-mailra küldje ki, de probáltam már és elutasitott. ( nem tudom mivel lehet probléma, esetleg, hogy valamit ékezettel írtam most régen nem ?, pl. : Veszprémet írok most és anno Veszpremet írtam be.) Szóval gép végzi az ellenőrzést vagy ezt 1 ember azért?
Member
Gold: 6,352.66
Oct 8 2025 10:18pm
segitek 1 bumppal
Member
Gold: 1,630.69
Oct 9 2025 03:07am

Nekem is volt egyszer ilyen, a mobilomon meg be is voltam logolva. Ennek ellenere 3x kellett ismetelni az account recoveryt amire müködött.
Member
Gold: 130,600.97
Dec 20 2025 09:39am
Hello!

Van egy régi 2005-ös accountom, de 2017 óta talán be se léptem és most szeretném használni.
Segítséget kérnék belépéshez, mert egyszerűen nem megy. Van olyan magyar moderátor akit zaklathatnék a kérdéseimmel?

előre is köszi.

Ha kajnista volt az acc neved csak akkor..
Go Back To Magyar Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll