skilleknel: nem ertme minek hasznalod WoFot, nekem is volt trapassam de soha nem hasznaltam, eseltek smiter ellen, inkabb maxolnam MB-t mint azt a szart

az legalabb sebez a druidoknak smitereknek barboknak ahol jol jon, vagy fade-t, dr majdnem minednhova kell, tvtbe szinte mindig, minden melee kari es ama ellen, resist meg a castereket ellen
mana/fhr sc trappernek?

trapra kb semmi fhr nemkell, esetleg trap vs trapban, vagy barb ellen volna ertelme, de te a leiras szerint barb ellen ugyse hasznalsz telet ( amit persze kene....)teljesen feleseges az 1. break is
infinek amellet hogy nem legit nincs is sok ertelme, en minden ellen sokkal tobb fcrt hasznalnek, ha bvck ellen nem telezel gyorsan meghalsz, widowmakerrel tavolrol lelo, akar 1 pala is, sorcik ellen hulyeseg az hogy felsz adtol hogy radtelezik, en csak akkor telezek ra ha nincs trap a kozelben vagy ha mar tudom hogy ha ratelezek mindenkepp megolom meg ha trapok is vannak ott
ha mage ellen wihsp ringet hasznalsz akkor foh ellen miert tg?..... convi aura leveszi a resed es olyan mintha nem is lenne ott az a +10% max res
meg pl bone neci ellen trang gloves helyett biztos hogy magefistet tennek,csak mana miatt, hosszu duelekben konnyen elfogy es akkor mar trappot se tudsz tenni
caster belt minden ellen felesleges, ha melee ellen hasznalod verdungo sokkal jobb, verdungobol liferep is sokat szamit
bk helyett mindenhol sojokat raknek mana miatt
gondolom nem szamolgattal utana csak leirtad mint 1 idiota

de a summon necnel shadow dancert nem fogod elbirni ugy

es alap eqben a gtt se amihez 79 dex kell asszem, tehat akkor kell tenned a dexre
arrol a kis szemelyes megjegyzesrol annyit hogy: nem dueleztem ellened, eligha tudhatod ( de infit meg doomot latva nyugodtan allithatom h legitebb voltam mindig is mint te barmikor )