Quote (LaysChiliLime @ 25 Jan 2019 15:20)
Sziasztok. Jön ki ez a gyönyörű szépen kinéző looter shooter a BioWare-től. Ők csinálták a Mass Effect és a Dragon Age szériát többek közt, talán hallottatok már róluk. :D A mai napon jön ki a VIP demoja a játéknak, ami azok számára elérhető, akik előrendelték (köztük jómagam), továbbá ÉS ITT A LÉNYEG, 3 emberke csatlakozhat a vip demo előfizetőjének meghívása alapján. A mai napon 5-től indul a dolog, ekkor tudok bejelentkezni és ha minden igaz, kapni fogok 3 kódot emailben, amit elküldhetek 3 emberkének, hogy együtt próbáljuk ki a game-et. Mivel az én barátaimnak nincs elég jó gépük ehhez a játékhoz, vagy nem érnek rá, szeretnék 3 embert meginvitálni, hogy csatlakozzon hozzám és nézzük meg milyen.Az ajánlott hivatalos gépigény GTX 1060. Egyébként lesz public demo is február 1-3-án amikoris bárki kipróbálhatja. Namármost, én kivettem szabit mára, hogy ezzel a szarral kockulhassak, annyira rá vagyok izgulva, úgyhogy örülnék, ha valaki tényleg csatlakozna :D Egyébként mielőtt azt mondanátok hogy EA publikálja tehát fos mielőtt megszületett a termék, többször hangsúlyozták a fejlesztők, hogy nem lesznek mikrotranzakciók soha.
Üdv
http://www.youtube.com/watch?v=vxvtglof2ro
?????
mar tesztelni is lehetett az MTX shopot, maximum olyan mikrotranzakciok nem lesznek, amik jatekbeli elonyhoz juttatnak, de skinek meg hasonlo szarok 100%, hogy igen
amugy engem erdekel, bar nem hiszem, hogy nagy maratont tolnek vele ma