Üdv mindenkinek!
Főleg aki nem kényszerül multit használni ezen a szájba csavart főrumon, mint én. Na jó.. üdv a multiknak is.
A történet tömören:
2006 novemberében regisztráltam sittes felhasznàló néven d2jsp forumon, azóta fogalmam nincs, de biztos rég nem használt emailcímmel, jóbarátom Fej javaslatára.
Kb. 6-7000 közötti postom gyülemlett az elmúlt évek alatt, hatalmas fg állománnyal soha nem rendelkeztem, hosszabb rövidebb megszakításokkal aktív voltam kb. egy-két évvel ezelőttig. Hunsubon kevés hozzászólásom volt, inkább szemlélőként voltam jelen, vicces kèpek videókat néztem, euscl/nl tradere, lld és hld buildek olvasására, kapcsolat felvételre és megtartásra használtam az oldalt, ja és persze lottoztam inkább kevesebb mint több sikerrel.
Aztán jött a krah.
Elképzelésem nincs hogyan, vagy miért de jó ideje a régen használt jelszavammal nem tudok belépni.
Ami akkor annyira épp nem nagyon érdekelt hisz ritkán akkor is rövid időkig voltam napi renszerességgel aktív az oldalon. D2ről is kezdtem végleg lemondani gyerek korom egyetlen kedvenc öreg játékáról spam és egyéb botok miatt jspn meg ért kb 0,000004 fgt egy hr akkoriban..
De blizzard végre észhez kapott és kiirtotta a játékot, már már végleg tönkre tevő tényezőket.
Így kedvtelés cèjából újra felléptem.
Csináltam új emailt amivel többször, ha nem sorozatban probáltam bárkit elérni account recoveryn mind hiába.
Aztán a mail címet felhasználva csináltam ezt a multit, hogy elérjek valakit. Írtam ennek a Kevin gyereknek is aki hattalmas trusted de lesajnált egy olyan szöveggel hogy csináljak egy újabb kamu emailt a már meglévő kamu felhasználó után amivel probálkozzak újra az account recoverin.
Aztán itt kiégtem és nem használtam megint egy ideig az oldalt.
D2 az egyetlen játék amit valaha játszottam életemben aktivan. Low és high lvl duel karaktereim voltak és vannak, és most hogy, eltakarodtak a botok, megszüntek a methodok és lett értelmes értéke az itemeknek jspn, gondoltam megpróbálom felvenni a kapcsolatot Hunsubon valakivel aki esetleg tud segíteni az ügyben.
Kérem az postoljon woucholjon a topicba aki valaha kapcsolatba lépett, ismert, esetleg tradelt velem a régi sittes felhasználó nevem alatt, és mivel tudom hogy elég kevesen vagytok keresek segítőkész trusted vagy medit aki tudatja mi a teendő hasonló helyzetben!
Köszönöm mindenkinek aki vette a fáradtságot és végig olvasott!
Regards sittes.