Quote (fahrii @ Aug 4 2016 08:44am)
Együtt vagyok barátnőmmel már több mint fél éve, a kapcsolat egyenlőre virágzik.
Ami felmerült most bennem, hogy mennyire legyek gáláns vele szembe úgy hogy (hozzánk képest) rettenet pénzesek, szüleitől megkap bármit amit akar és hát az eddigi 21 éve alatt nem volt gondja az anyagiakkal (nem is lesz mert ahogy lediplomázott kap egy kocsit / házat kezdésnek). Nem is dolgozik, szóval voltaképp a szülei pénzén él. Ti jól tudjátok én hogy állok / álltam, jelenleg annyival vagyok előrébb hogy a jelenlegi munkahelyemen megélhetésen felül 1 hónapban keletkezik kb 40-50k plusz amit költhetek magamra / eltehetem.
Ebben a helyzetben, szerintetek elvárható e az hogy ha megyünk kajálni vagy akárhova (mozi) meghívjam / fizessem a dolgait, vagy nyugodtan legyek zsidó vele szemben?
Ti mit tennétek?
Én úgy gondolom ha dolgozna és magát tartaná el simán rossz érzés nélkül fizetnék neki bármit, de így kb olyan érzés mintha az ablakon dobnám ki a pénzt.
mi 6eve vagyunk együtt , elejétől fogva egyszer o egyszer en fizettem, kb 2eve vagyunk nagyjából közös kasszan es fossuk telibe az egészet