Páran kérdezték PM-ben hogy mizú, mi van velem. Nyilván sokan nem ismernek innen, már jó ideje nem trade-elek, viszont olvasom a topic-okat,
követem az eseményeket, ezért gondoltam megosztom veletek szomorú történetem.
Tavaly júli 10-én történt...
Balatonfüred, gyerektábor. Dolgozni mentünk, végeztünk a rendőrkutyák szituációs bemutatóval, aztán a balcsi, csobbanás.
Vízibicikli, haverok, kb 3-400 métert betekertünk, majd vízszint ellenőrzés, ugrálás.
Pár fejes után, kb a 10.-nél valami homokdomb lehetett egy részen a víz alatt.
Nyaki 3as 4es csigolya törés.. Kolléganőm mentet ki, azonnal lebénultam. Mentőhelikopter,Honvéd kórház, műtét, közben egy újraélesztés.
Orvosok kemény 1% esélyt adtak hogy túlélem, + ha mégis, a sérülés magassága miatt örökre lélegeztető gépen leszek. (a légzést segítő izmok,mell,has,rekesz, minden lebénult.)
10 hónap intenzív, ebből 8 hónap lélegeztető gépen.. A jobb oldali rekesz visszajött, így fél tüdővel lélegzem, gép nélkül.
Jelenleg 5hónapja rehabilitálok, Budakeszi OORI-ban.
Sajna még válltól lefele bénult vagyok. (masszív fekvés+forgatnak, kevés ülés.)
Egy Adaptive_mouse nevű progi segítségével a fejem mozgatását követi az egér, így tudok gépezni, böngészni,lefoglalni magam.
Közlekedni, ülni pedig egy állal vezérelhető kerekesszékkel tudok.
Küzdök hogy megmozduljon valami.. bármi..
Vár a feleségem és a 10hónapos kislányom.
http://imageshack.us/photo/my-images/24/rp1k.jpg/Nem fontos hsz-elni, úgyse tudok kimerítő választ adni. Ezt a pár sort így is több mint egy órán keresztül írtam
képernyő-billentyűzettel., a fejemet mozgatva.
Szóval, itt vagyok, olvasgatok (poe,d2 pvm hc wt-k,d3,live steam-ek, hunsub, etc).
Köszi aki vette a fáradtságot hogy végig olvassa.
Sziasztok