Quote (Jancsipapa @ Apr 15 2013 12:39am)
most jönni fog a lolxd azoktól, akik füveznek ilyen-olyan rendszerességgel, de ez egy illegális drog, mégis hol lenne vonzó egy olyan valaki, aki kisebb-nagyobb erősségű drogot használ? teljes mértékben érthető azoknak az álláspontja, akit taszítanak az ilyen dolgok, legyen ez akár a fű, akár a sima cigaretta, akár az alkohol. mondjuk a csaj is mondhatna ilyen általánosságokat, hogy illegális, nem akar belőle bajt, büdös tőle a helyiség vagy te, de szerintem nem kell annyira pöpec 10/10 magyarázatokat adni mindenre egy párkapcsolatban
őt zavarja, te ezt tudod, innentől fogva meg csak annyi a kérdés, hogy alkalmazkodsz-e hozzá vagy vállalod a balhékat adott esetben
Az első részbe igazából nem mennék bele, inkább hanyagolom is, viszont az utolsó mondat elég bölcsen hat, inkább azzal foglalkoznék.
Szóval tényleg felesleges lenne várni egy ésszerű magyarázatot?
Quote (Anarkin @ Apr 15 2013 12:40am)
azzal hogy valami illegális, sokaknak egyből olyan képül alakul ki hogy instant megöl
anya egyszer lehúzott a vécén jópár cigit, én meg majdnem gutaütést kaptam -- és magyarázhatod nekik, hogy pl az alkohol jobban befolyásol, nem számít (és ez valamilyen szinten rendben is van)
(és akkor azon mégjobban felhúzta magát, hogy nem magyarázkodok hanem még én háborgok)
de amúgy: talán ne lolozz hanem beszéld meg vele..? kérdezd addig hogy mi baja vele, amíg nem válaszol -.-
tegyük hozzá, hogy egy borzasztóan intelligens nőről van szó, akitől az ember nem várna egy csak azért mert csakot. Lényegében tisztában van a füvezéssel, pontosan tudja, hogy egy kevésbé káros drog mint az alkohol, amit ő is fogyaszt, de valahogy sikerült olyan burokban felnőnie, ahol ezzel viszonylag fiatalon nem találkozott, ahogy azzal egy átlag tinédzser, vagy egy liberális fiatal, aki lényegében keresi saját magának az ilyen jellegű lázadási formákat, és nem csak simán megkínálják egy buliban és "rászokik".
Bevágta durcit, és nem volt hajlandó beszélni, és csak simán lefeküdt aludni, mint egy kisgyerek. Hagyom hogy kimenjen belőle a pia, kipihenje magát /ráadásul talán a napokba is fog megjönni neki, előtte mindig hisztis egy kicsit/, majd reggel nem engedem el szó nélkül.
This post was edited by jarabekg on Apr 14 2013 05:51pm